Kuyruk Catali 18cm, Kismet Diye Ben Buna Derim

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Huseyin Alp Arslan tarafından paylaşıldı.

1. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve cok degerli kardesim Akin,

Her zaman oldugu gibi gene cok nazik ve icten bir mesajini almak buyuk mutluluk.Cok tesekkur ederim, elimden geleni yapiyorum ve begenilmesi cok hosuma gidiyor.Bu nedenle senin gibi kalbi dostlugu engin kardeslerime cok sey borclu oldugumu dusunuyorum sevgili Akin.

Kaptan Cousteau ekibi hakkinda cok sansliymissin.Yerinde olabilmek cok isterdim.:eek:

Daha nice paylasimlarda birlikte olabilmek umuduyla benim degerli duygulu kardesim.

Kendine iyi bak.

Her zaman gonlundekine rast gelsin.

2. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve cok degerli dostum Ibrahim,

Her halde bu sene seni tanimak en buyuk kazanclarimdan biri.Sana kalben ve aklen kendimi cok yakin buluyor ve her yorumunda beni anladigini hissediyorum. Bir baska konu da deger yargilarinda oldukca yuksek ve kesinlikle cok zeki bir insansin. Hele empatik yetenegini gormek, yazilan bir ifadenin icersinde karsindakinin hissiyatini farkedebildigini hissetmek sana karsi olan saygimi cok daha artiriyor.Bunlar onemli kabiliyetler ve onlari kazanmis olmak ancak cok dusunceli olarak yasamakla olabilecek bir konu.

Ben amator balikciligi sevdim diyemem.Ben cocuklugumdanberi buydum... Amator balikcilik benim icin bir seyi yapmak, bir hedefe kosmak hic bir zaman olmadi.Kendimi bildim bileli baliga gitsem de gitmesemde balikla ic iceyim.Bu sevgi degil, tutku bile degil, bu benim.Onunla birlikte oldugum zaman ancak yasadigimi hissediyorum.Gerisi sadece yasam kavgasi...Bir de artik sansmidir, yoksa belamidir bilemem "ben balikciligimi yasarken, yasadigimin cok ozel ve sadece bana ait olan bir tarafi oldugunu cok genc yasta hatta cocuklugumda farketmis olmam.Cunku yani cok tutkulu ve basarili amator balikci agbeylerim vardi ancak onlarda bile ben de ki manyaklik yoktu.:)

Anlayacagin ben boyle yasamaktan bu olmaktan mutluyum.Sizlerle bunu paylasmak takdirinize mazhar olmak beni su yalnizligimda oyaliyor ve kendimle daha barisik olmami sagliyor.

Bu yzuden sadece sana degil hepinize tesekkur ederim.

Cok uzatmiyayim dostum.

Guzel planlarim var.Insallah bunlari hep birlikte yapacagiz.

Kendine iyi bak...Saglicakla kal...

Gonlundekine rast gelsin...

3. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve cok saygi deger Halit dostum,

Basim cok kalabalikti sana da zamanin da cevap veremedim.Kusuruma bakma.

Degerli dostum cok ama cok naziksin.Boyle cok ozel anilarinda bir hitap, bir yer edinmek bana verebilcegin en buyuk mutluluk.Dilegine katiliyor ve bende Insallah evlatlarim icin oyle olurum diyorum.

Allah senin de gonlune gore versin degerli dostum.Sevdiklerinle her zaman mutlu bahtiyar ol...

Saglicakla kal.

Her zaman gonlundekine rast gelsin.

4. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Gec gec...Orda seni bir fircaliyayim da gor...Ne demek o balik simdi cizgili mercan yani diyorsun...:D :D :D

Aslanim bu sefer baltayi oyle bir tasa vurdun ki...Seni ben bile kurtaramam...:D :D :D

Seytanim benim...:)

5. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ben ce bu yorumu sen burdan sil oteki tarafa yaz.Konu dagilmasin ve iddiani da acikca yaz ki el mi yaman bey mi yaman gorelim...Tamammidir...:D :D

6. eski balikci

eski balikci Erhan

Cevabına cevap için yazmıştım ama gerçek yerine taşıdım.