tebrik abi bravo be onlar nasıl balıklar öle hepsi birbirinden yakışıklı. afiyet olsun emeğinizin karşılığını almışsınız.
Vaayy vaayyy vaayyy... Kardeslerim hepinizi yurekten tebrik ederim.. Benim pc bir haftadır cokmustu ancak gordum..Resimlere bakmaktan hikayeyi bile okuyamadım.. Hepinizi tebrik ederim..En kotu GUNUMUZ boyle olsun
Hehe hepsi en az bizim kadar yakışışıklı değilmi. Teşekkürler kardeş. Teşekkür ederiz. Sağolun O isimde güzelmiş.
nerdesin sen be ya kankam gel bakim msn ye de ifadeni alayım bizsiz lambuka felan ohh ne güzel götür kendi başına kankana da resimlere bakmak kalsın öylemi
West im Mustafa'm sabahları giremiyorum bir kaç gündür net'e Ama bir iki güne kadar yeni adsl bağlantısını geçekleştirecekler. O zaman yine eskisi gibi oluruz. Kısa zaman içinde hep birlikte Bodrum org yapacağız sabırsızlanma
Gerçekten lambuka gösterisi olmuş bu arkadaşlar. Oralara kadar gittiğiniz için, böyle güzel bir avı gerçekleştirdiğiniz için, bu avın hikayesini bu denli güzel bir anlatımla ve fotoğraflarla bizlerle paylaştığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Ekibinizin bereketi ve dostluğu hiç bozulmasın, nice güzel avlarınızın raporlarını aynı tadla paylaşmak dileğiyle, hepinize rast gelsin
Sağolasın Diren'im kardeşim. Bir gün nasip olursa hep birlikte gideceğiz Bodrum avına. Senden haber bekliyoruz
Super olmus dostlar .Cuprasindan mercanina, lambukasina her noktayi zaptetmissiniz.Ekibi tebrik ediyor dahasina rastgele diyorum. Bu avlar icin nelerden fedakarlik edip, ne mesakkatler cektiginizi, kac km gittiginizi biliyorum. Kisaca bu degerli av raporlariniz ve maceralariniz oyle kolay kolay bize sunulmuyor. Hepsine helal olsun.Emeginize, hirsiniza, sicak dostlugunuza... Kismetiniz hep boyle bol olsun. Rastgele...