tebrikler manisa team baliklar harika gorunuyor...Serdar abide lambuka olayaini pek sevdi canimpaylasim icin tesekkurler.... saygilarimla
süpersiniz hakan abi ve ekibi ,çok güzel bir av geçirmişsiniz sizi imrenmemek elde değil .ellerinize sağlık
Sevgili kardeşlerim Sizleri canı gönülden kutluyorum. Bunun böyle olacağı belliydi zaten Öncelikle Hakan kardeşim rapor harika hazırlanıp yazılmış kutlarım. Gerçekten emek harcamışsın 2 gün beklediğimize deydi ellerine sağlık. Ve avınız çok güzel ve bereketli geçmiş aynen planladığımız gibi Ama kıskanmadım sizler adına bilakis çok sevindim ve mutlu oldum O kadar yol gidiliyor ve bu balık düşleniyor düşlerinizin gerçekleşmesi çok keyif verici. Bende Bursa'daki ağbilerimle kardeşlerimle keyifli saatler geçirdim ve sizin adınıza yanınızdaymışım gibi mutlu oldum.Allah livarlarınızı boş bırakmasın en kötü avınız bunun gibi olsun. Mehmet. Hakan, Ali, serdar, ve Zafer kardeşlerim sizleri canı gönülden kutluyorum,Allah içinize sindirsin. Bir dahaki avda buluşmak dileği ile. allaha emanet olun.
Hepinizi tebrik etmekten başka elimden bir şey gelmez Balıklar resimler ve anlatım bir harika tabi ekibinizde. Biz burda izmarit ve istavritlerle mücadele verirken böyle resimleri yayınlamaya sıkılmıyormusunuz En kötü avınız böyle olsun.
gene manisa team gene bodrum ve sonuç ortada harika bir av olmuş onca yorgunluğa ve yola deymiş doğrusu ellerinize sağlık
Lambukaya gittiğinizin haberlerini Bursa org.'da Müjdat arkadaşımın sizlerle yanımızda yaptığı görüşme neticesinde almıştık. Doğrusu merak edip duruyordum ne olacak diye , sizler gibi usta avcılardan ne kurtulur kardeşim yaptığınız bu mükemmel av için hepinizi kutlarım ellerinize emeklerinize sağlık. Sayenizde gözlerimiz bayram etti . Oltalarınız hiç boş gelmesin...
Lambuka Avi Tebrikler Manisa Team. Sizin yaşadığınız o güzel av gününü bizde Pazar günü yaşadık(Akbük'te)Lambuka avı gerçekten çok heyecanlı ve zevkli.Benim için mercanlar ve çipuralar daha çok ilgimi çekti.Her zaman avınız heyecanlı ve zevkli olsun.Zaman bulunca bende av hikayesini ve resimlerini paylaşacagım