Tebrikler Manisa team mükemmel bir rapor daha geldi bunların ardı arkası kesilmez gibi gözüküyor nice avlarınızda başarılar. Bu arada alıntıyı senden yaptım Mehmet abi ama sebebi şu; Acemilikten olsa gerek geçen hafta benim dip oltamda 3 mercan birden aynı anda çekerken 2 lambuka peşinden tekneye kadar geldi bende hızla mercanları kurtarmak için asıldım içeri aldım mercanları , işin tekniğini bende bir dahaki sefere deniyeceğim teşekkürler Manisa team.
Manisa ekibi aşmış kendini artık,Serdar Abi uzmanlaştı zaten de yanındakileri de uzmanlaştırmış artık Hakan Abi anlatımına,fotoğraflar için verdiğin emeğe ve bu güzel avı bizlerle paylaştığın için çok ama çok teşekkürler... Her gününüz böyle dostluklarla,her avınız böyle balıklarla olsun...
Ufuk kardeşim çok teşekkür ederim. Birdahaki organizasyonlarda beraber inşallah. Seninle hiç ava gidemedik ama yapalım bi org. beraberce.
Aşkın ben 2 hafta önce cumartesi kuşadası marinadan çıktım adakule otelin açıkları öğlenden sonra 3 gibi lambuka doldu,ama lambuka gelince diğer balıklar kaçtı hazırlıklı değildik lambuka için yoksa işlem tamamdı
hepinizi ayrı ayrı tebri ediyorum ellerinize sağlık takım hakikatten güzelmiş. inşallah daha irileride nasip olur bir daha ki sefere. balıklar çok güzel görünüyor. allah muhabbetinizi hiç bozmasın...
manisa taem.... hakan,serdar,mehmet,zafer ve ali arkadaşlarımızı canı gönülden kutlarım hakan arkadaşımı ayriyetten tekrar kutluyorum anlatım mükemmel olmuş aynı heyecanı bize yansıttıgı için ,fotograflar da çok güzel balıklarda bir harika tekrardan hepinizi tektek tebrik ediyorum arkadaşlar
İnşallah bir dahaki sefere bakalım abi , sonuçta balık gelmiş adaya hayırlısıyla vurur bizim oltayada.