Arkadaşlar TEBRIKLER. Nedir bu manzaranin guzelligi.Maşallah,maşallah. Allah Şansınız daim etsin.Zahmetlerinize deymiş.
Evet Volkan kardeş zahmetlerimize hakikatten değdi. 300 küsur yol git, 300 küsur gel. Uykusuzluk, yorgunluk, hakikatten zor yol. Ama sonuç herşeye değdi doğrusu. teşekkürler.
Hakan çok şahane Bir Av Olmuş önce Tebrik Ederim Darisi Bizlerin Başina.müjdat Kardeşimizin Böylesine Güzel Geçeceğini Bildiği Bir Av Organizasyonunu Birakarak Bursa Ekibinin Yaninda Olmasi Onun Ne Kadar Alçak Gönüllü Bir Dost Olduğunu Gösteriyor. Eminim Ki Sizlerde Müjdat'in Dostlari Olarak Ayni Alçak Gönüllülüğe Sahip Dostlarisiniz.eğer Bursa Ekibi Ile Bir Organizasyon Düşünürseniz Yaninizda Yer Almak Bizleri çok Sevindirecektir.sağlicakla Kalin
Olaya bu gözle bakmakda sizin ne kadar ince düşünceli olduğunuzu gösteriyor Ömer bey. İnşallah hep beraber bir organizasyona imza atarız. Dediğiniz gibi darısı başınıza
Sizden kaçan bize geldi desene. Yakında kuzularda buraya gelir inşallah. Hakikatten dediğiniz gibi namık kardeş yakalaması ve mücadelesi çok zevkli bir balık. Teşekkür ederiz.
Yahu çok uzun yazmışsınız, insan taksit taksit anlatır. Ben şimdi nasıl okuyayım bunca şeyin arasında bunu. Sonra yazacağım işte ben de canıma değsin. Ama balıklar güzelmiş. Geleceğim, göreceğim, yazacağım... Ama sonra... Coming soon
Bır cırpıda okudum,mukemmel bır av olmus,tebrıkler,ben bu balıgı ılk defa duymakla ve sızın sayenızde gormekle mutlu oldum,yorucu yolculugunuza ve emegınıze degmıs.kutlarım.