paylaşım için teşekkürler Ahmet kardeş bu aralar balık neyim yok bari böyle şeyleri test edelim,hemen yapıyorum bir tanehihi son soru su üstü sahteye wdt aksiyonunu ne derece yaptırıyor gagalı ve silikon sahtelerde çalışma sistemini gördüm..su üstü sahteye tepkisini merak ettim şimdi
Rica ederim, bi parca yardimimiz oluyorsa ne fayda.. su ustu sahtelerimde wtd aksiyonunu bu linedance ile rahat bi sekilde yapiyorum..su ustu sahtelerimde zikzak cizdirerek rahat bi sekilde aksiyonumu verdiriyorum..onceki zamanlar da ise linedance ile tanismadan onceki zamanlarim da kamisimin ucunu dikey suya kadar indirip govdeden oynatarak aksiyon veriyordum suan linedance sayesinde bi cok sahtelerimi linedancesiz rahatca istedigim aksiyonu veriyorum silikonlari ise genellikle gece kullanirim fosforlu deniz kurdu gece at ceklerinde linedance kullanmiyorum daha hizli makara sararak hizli aksiyon vererek at cek yapiyorum daha verimli oluyor..avlak yerine gore silikonu gunduz kullanacagim yerlerde de linedanceyi kullaniyorum ve su icerisinde ki aksiyonu gorunce diyorum ki ben balik olsam direk atlarim levrek su ustu sahtelerine daha hircin saldiriyor..benim avlak yerimde uzaga atmak zorunda oldugum icin kamislarimin uzunlugunu da ona gore aldim ve de cok memnunum..at cek ayri bi tutku.. levrekler hic bi zaman yalniz gezmiyor nerden levrek cikardim ise hic zaman kaybetmeden ayni yere atarak bazen 5 bazen 8 bazen 3 bazen 9 tane birden pespese alidigim oluyor tabikii baktim levrek gelmiyor 100 metre ileriye dogru yuruyerek at ceke devam ediyorum ve bu sekilde de levrek sayisini kat, kat yuksettigim oluyor.. ikinci cok sevdigim levrekte duba sistemi hem levrekte hem uskumru da kullaniyorum duba cok verim aliyorum dubada da..
Paylaşım için teşekkürler, Resimdeki Shimano BX sea bass 118 model kamışa internet'de baktım. Atarı 3-5 oz yani 90-160 gr gösteriyor. Bu kamışla kullandığınız sahtenin ağırlığı nedir çok merak ettim. http://www.gofishing.co.uk/Sea-Angl...ach-rods/Shimano-Beastmaster-BX-Sea-Bass-118/
Aramıza hoşgeldiniz. Boş da geşmemişsiniz. Çok kıymetli bilgileriniz ve tecrübeleriniz ile gelmişsiniz. Line dancer olayı denemeye değer gerçekten. Eldeki imkanlara bir bakacağız artık.
Ahmet kardeş bakır tel den deneme yaptın mı daha önce ben şimdi bir tane yaptın,resmini eklediğin metal linedancer in kopyasını çıkardım bakır tel den..yanlız bakır kablonun dışını soymadan yaptım..misina nın geçeceği hat çıplak deyil..aksiyon verdirmede sorun yaratırmı bu hali ile?
Kasiklarda 50 grama kadar.. sahtelerde en fazla 22grama kadar speedmasterda 20 gram alti kullaniyorum aksiyon icin ne kadar hafif kullanirsaniz o kadar aksiyon ve etkili oluyor.. tabikii kamisda iyi olmali uzun atislar icin.. benim shimano bx see bass 118 modelinin resmi assagida bunun 3 modeli var..
bendeki boyle.. sende ki sekli hic denemedim.. bi sorun yaratacagini zannetmiyorum.. silikon ve sahteleri bi acik havuzda linedance ile denemeni tavsiye ederim..bakir telden deneme yapmadim elimde bu imkan olmasaydi bakir denerdim
aynısını düşün,,sadece resimde işaretlediğim yeri soymadım..soyulmamış kabloyu aynen böyle büktüm..merak ettiğim o bölge neden açık çıplak bırakılmış
bizdeki kaynak telinde disini kaplamak icin plastik yoktu o sekilde ayarladik.. bi sorun yaratacagini tahmin etmiyorum.. sadece o isaretledigin yeri birazdaha oyuk yaparsan iyi olur bence
Güzel bir paylaşım, teşekkürler. Bu line dancer olayı ilgimi çekti ama mantığını anlamadım. O küçük aparat nasıl sahtemize aksiyon verebiliyor. Bir çizim veya videolu bir gösterim olsaydı veya ayrıntılı bir anlatım daha iyi olurdu. Güzel paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Hoşgeldin Ahmet abimiz. Çok güzel dostluk kareleri... Bu arada megabass'ın hastasıyım bende.Özellikle tatlısu için böcek sahteleri ve levrek için cutter modeli. Keyifli paylaşımlar dilerim...
volex ilk sayfada videolu anlatim var hatta youtube yaz ordada çikiyor reklamlari Benimde ilgimi çekti denemekte fayda var
en etkili sahteler http://g1211.hizliresim.com/13/k/g0353.jpg Merhaba Ahmet Bey.. Okurken ve resimleri izlerken çok keyif aldım.. Sizin balık avı konusunda eşsiz bir ortamda avlanmanızdan dolayı tebrik ederim.. Yakaladığınız balıklar bir o kadar güzel.... ekteki sahte balıkların model ve özelliklerini yazmanızı rica edebilir miyim.. Kısmetiniz daim olsun.. en güzel dileklerimle.. selamlar..
Procatch kamışlardaki en altta rapala takma halkası için aksiyon halkası mı diye bir soru sormuştum sana. Bilmem hatırlıyor musun? Misinayı oradan geçirdiğinde aynı bu linedancer ın yaptığı işi yapıyor. Yalnız balık yakalandığında halkadan misinayı çıkarma şansı olmuyor.
Aparatın ne işe yaradığını görmek isteyenler makinenin hemen üstünden misinayi elinden sağarak sarsın. Yani elinizle misinayı kamışa doğru yaklaştırmış olacaksınız elinizden sağılarak makaraya girecek. Sahtenin aksiyonunu bi görün öyle.. Deli gibi yüzüyor. Kadir abi; o kabloyu soymazsan misina testere gibi o plastiği kesecektir. Tabiiki yıpranmada olur. Ayrıca üstünde plastik kalıntılarıyla kullanmak istemem ben olsam misineyi.