Levrekler ALANYADAN. Temmuz 2007

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında Onur GÜNER tarafından paylaşıldı.

1. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    kofana eşkina yayın herhalde 1kg yakın
    Onur kardeşim ne zıpkıncıymışın be uçanla kaçandan sadece uçan kurtuluyo :D balıklar çok güzel görünüyo kardeşim tebrikler;)

2. deePblue

deePblue na

tebrikler..süper av..:)

3. Onur GÜNER

Onur GÜNER

Favori Kamış:
    malzeme
    Arkadaşlar teşekkürler...
    Hüseyin abi ;
    Güzel dileklerin içinse ayrıca sana teşekkür ederim.
    Fakat ricanıza gelince, bugüne kadar böyle bir şey yapmadım. Ölçüm yapmak, bunu paylaşmak pek sevdiğim bir şey değil. Sen farkındasın kg bile yazmak istemiyorum çoğu zaman. Kişilere bırakırım bunu, insanlar 1 kg olarakta görebilir 11 kg olarakta. Bırak abi kg cetvel pergel gönge kerat işlerini ;)
    biz koyalım balığımızı, herşeyide söylersek santimine kadar büyü bozulurur, büyü.......
    Muhabbetle...

4. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    tebrikler onur abi.yat limanından galiba bunlar..limanın içi yasakmı değilmi bilmiyorum ama durdugun yere varmadan ilk kıvrımda suyun 4 veya 5 metre olduğu yerlerde daha güzel levrekler var..bende oralardan çok levrek aldım..sabahın ilk ışığında güzel oluyor.

5. Onur GÜNER

Onur GÜNER

Favori Kamış:
    malzeme
    Limanın ağzından aldım. Dışa açılan nokta diyebiliriz ama bu aralar sahil güvenlik çok sık limana geliyor. Birde balıkçılar sürekli tetikte. Hemen arıyorlar. İçerisi dahada tehlikeli. Gidersen dikkat et...

6. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    biraz zor olcak ama ağustosta kaçmayı planlıyorum.gidersem içeri dalcam büyük ihtimal..kıyıdan açıkta 10 metre civarında 5 kilo üzerinde güzelleri ile tanıştım.:) bide oralarda bu aylarda kofana çıkıyor olması lazım abi..liman içinde levreklere paralel geçiyorlar..onlara dikkat.en küçüğü 3 kilo civarı..

7. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    bide sabahın ilk ışıklarını dene abi içerde.eminim 2 kilo altını ellemezsin..

8. kskkörfez35/5kost

kskkörfez35/5kost

Favori Kamış:
    zıpkın,olta
    En İyi Avı:
    levrek3 kilo ahtapot 3 ve altı
    tebrikler onur abi süper bi av olmuş.... (videoya çekmemişsin bu sefer) devamını heycanla bekliyoruz

9. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Yahu onur abi hani demişler ya,en kötü avın bu olsun diye zaten en kötüsüde bu ya..:)helal olsun yine tam kulak arkası vurmuşsun balıkları..Yalnız ben sana bi özel mesaj atmıştım cvp vermedin.....

10. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Tebrikler onur gene döktürmüşün

11. Onur GÜNER

Onur GÜNER

Favori Kamış:
    malzeme
    Bir daha yolla. Yoğumdum bu ara ilgilenemedim kusura bakma...

12. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    onur abi tam bir profosyonelsin bu konuda eline sağlık...Siteye girer girmez direk konu açıp açmadığına bakıyorum valla :) Her avın çok güzel..Çokta bilinçli bir avcısın tekrar eline sağlık..

13. Onur GÜNER

Onur GÜNER

Favori Kamış:
    malzeme
    Arkadaşlar teşekkürler...

14. berkcan

berkcan mertcan

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    tebrikler süper av olmuş eline sağlık

15. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    ...........................

16. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebriklr onur:)

17. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Limitlerden veya balık boylarından pek haberim yok. İlgilenmekte istemiyorum

Bu tür bir konuşma yapan bir kişinin ne avını tebrik ederim nede kaideye alırım. İtirirazı yada bana yalnışsın diyen olan biri varsa yazsın tartışalım.
    Bu mesaj bugüne kadar silinmeliydi Onur tarafından. Bu mesajına Adminimiz Sennur, Modaratörümüz Hüseyin abide gerekli uyarıları yaptılar. Ancak en ufak bir özür yada açıklama gelmedi. Onur un bilgilerini bende takdire şayan bulurum. Ancak benim gözümde bu konuşmadan sonra bitmiştir. Ayrıca site kurallarında da belirtildiği üzere bu mesaj ın ve avın bugüne kadar silinmesi gerekirdi niçin silinmedi.Ben ve benim gibi burada bulunan bir çok arkadaşım bu tür avlara karşı olduğumuz avları bırakın düşüncelere karşı olduğumuz bir çok telkinlerde uyarılarda bulunduk. Üç gün sonra ben burada 10 kilo çipura avladım dersem bana ne denilebilir. Vicdani sirkülerimle hareket ediyorum dersem _? Kimseye tölorans gösterilmemelidir. Burada açıkça belirtilmiştir sirküleri tanımam kendi vicdani sirkülerimle hareket ederim diye. Ne olursa olsun böyle bir kavram yoktur kanunn varsa kanundur...................

bu mesajımın silinmemesini silindiği sürece yeniden yazacağımı belirtirim............

önemli olan çok balık yakalamaksa yakalayalım gidelim 20 kilo balığı
    özellikle diyorum çipura zamanı burada 20 kilo çipura resmi koyarım yakaladım vicdani sirküm bu sadece 3 y yakalayabiliyorum derim açıklamanız ne olur -?_?_?

Son düzenleme: 1 Ağustos 2007
  18. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    hocam bana mı kızdın yav sen ben dikkat etmedimki :(
    şimdi senin uyarını gördüm tamam bende tebrik etmiyorum geri aldım:)

19. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Koral ım sana değil kızmam
    Biz burada 1 kg ın fazlalığını tartışırken birilerin gelip burada ben sirkü tanımam vicdani sirkülere bakarım demesidir kızmam

ve buna gösterilmeyen tepkidir, tepkimin nedeni

yok kardeş burada kimseye torpil yok her kez aynı kefeye konulmalı
    onun bunun bilgisi fazla bunun tanıdığı var ön sıraya geçsin muhabbeti olamaz burada olmamalı.,...............

20. Onur GÜNER

Onur GÜNER

Favori Kamış:
    malzeme
    Serdar bey ben sizin konuşmalarınızı ve fikirlerinizi önemsiyorum ama.
    Her tür yoruma açık olduğum gibi kimseninde hakkını yemem.
    Yazımı detaylıca okursanız vermek istediğim mesajı ve vurguyu anlayabilirsiniz.
    Mesajımın sadece bir kelimesini değil tamamını anlamaya çalışmalıyız.
    Bakın, benim vicdani sirkülerim yürürlükte olan sirkülerden çok daha korumacı ve duyarlıdır. Bir gecede 50 100 balık yakalayıp kovanın içinde havasızlıktan boğarak balık avlamak mı daha vicdani, 500 1000 iğneli barikkatleri 8 - 10 m suya bırakıp her postada 50 60 parça el kadar lahoz orfoz mu yakalamak vicdani, Bumudur sirkü dediğimiz şey. Bumudur doğaya saygı ?ben seçici avlanırım. Avımı görürüm, bu işi hakkıyla yapmaya çalışırım.
    Ufak balığa atmam, yaralı balık bırakmam, aşırıya kaçmam... Bütün fotoğraflarımı inceleyin. Yukarıdaki gibi yazı yazan ben nasıl avlanıyor ve neler vuruyor. Bizler türlere saygı çerçevesinde avlanırız. Asıl sirküler, kanınlar yüreğimizde olmalı, kağıt parçalarında değil.