levrekler ve ispendekler...at-çek ve yakala-bırak...izmir avımız...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. enis59

enis59 enis

Favori Kamış:
    shimano catana 2.70 mh, shimano catana ax te surf 400 mormora
    Favori Makine:
    okuma avanger av 30, okuma avanger av 45, shimano alivio 4000 fb
    harika bir rapor zevkle okudum ayrıca wtd aksiyonu anlatımıda çok güzel teşekkürler paylaşım için

2. modena

modena

enis çok teşekkür ederiz beğenmiş olman bizi mutlu etti...

3. modena

modena

bundan daha iyi bir açıklama olamazdı herhalde...

4. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    Mükemmel anlatım, mükemmel bir başlık. Ben de son zamanlarda İzmir'de at-çeke başladım, ancak şu an denizi dövme aşamasındayım. Milletin şaşkın bakışları arasında denizi rapalalarımla dövüyorum :) Elime kol ağrısından başka bir şey geçmedi şu ana kadar bakalım umudumu yitirmedim henüz.

Tekrardan hayırlı olsun daha nice avlara ve paylaşımlara...

Saygılarımla

Alpay

5. modena

modena

alpay merhaba...beğenmiş olmana çok mutlu olduk...spin avında temel eğitimin bir parçası deniz suyunu dövmedir...:)...bizde bu aşamalardan geçtik...:)

ağrı konusu geçici olmakla beraber ilerleyen zaman da bilek ağrısı çekebilirsin...ama inanıyoruz ki bu aşamalar at-çek öğretisinin bir parçası...

seninde tecrübelerini merakla bekliyor olacağız...

6. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Turgay;

İnan yazacak çok şey var amma..
    ...............

Seni ve ekibi çok ama çok tebrik ediyorum.

İnanılmazsınız ...

7. modena

modena

tarkan ağabey çok teşekkür ederiz...beğenmiş olmana çok mutlu olduk...:)

ağabey inşallah daha iyilerini yapmaya çalışacağız...

8. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    Turgay Hocam,

Demekki doğru yoldayım :) İlla balık yakalayayım havasında değilim zaten. Tekneyle açıldığımızda da, balık arada kesilir, kimsenin oltası kımıldamaz, herkesin morali bozulur. İşte o anlar benim aslında en sevdiğim anlar, yakarım sigaramı, alırım çayımı, denizi seyrederek keyfini çıkarırım, arkadaşlarım sorar yav sen niye gülümsüyorsun, balık gitmiş diye :)
    Balık elbet yakalanır koskoca denizde, önemli olan denizin o havasını solumak, oltanın diğer kısmını merak etmek. Çok güzel bir şey bu avcılık, tüm dertler, tasalar gidiyor. Sadece siz, deniz, olta ve göremediğiniz, bilemediğiniz, tahmin edemediğiniz başka bir dünya var.

Saygılarımla

Alpay

9. modena

modena

doğruyu söylüyorsun kardeşim...önemli olan keyif alabilmek...balık sadece bonus oluyor genellikle...dostlarla yapılan iki koyu sohbet yada içinde bulunduğun sosyal ortam genellikle çok daha zevkli olur...

10. SpinnerPro

SpinnerPro Doğan

Ben bu raporu millete fırça atmaktan yine kacırmışım. Cok güzel av olmuş, siz çok iyi bir grup oluşturdunuz gerçekten. Aykutun doğa üstü güçleri olduğuna inanmaya başladım, o kadar levreğin arasında en büyük olanı hangisi ise onu çekiyor bir kere olsun.

Su üstü sahteleri yüzdürme konusunda WTD (köpek yürütme/gezdirme mi oluyor Türkçesi şimdi :D hahaha) aksiyonu ile ilgili artık video aramaya gerek yok ilgilenenler icin özellikle son video cok eğitici olmuş. :)

Son olarak Turgay ağabey son videonun 3:14 dakikasında yapmış olduğun atış gözümüzden kaçmadı, atlıyan sıcrayan levreklerin peşinden Aykutu gönderiyordun az kalsın :D :D :D bana öyle geldi valla bilemiyorum ama hakkın da var bir onceki raporunuzda da belirttiğim gibi bu kadar sakin bir avcı varken yanında olta ile değil elle tutacağına sende inanıyorsun artık. :D

Hepinize bol keyifli avlar diliyorum. Rastgele. :)

11. modena

modena

bazı konularda esnek olmak lazım...daha öncede söyledim kanunlar doğrultusunda yapılan avlar yasaldır...gerisi kişinin kendisine kamış bir durumdur...bu yüzden bence daha anlayışlı olmalıyız...

video beğenildi ve bir çok kişinin işine yaradı...sağolsun sen dahil herkes güzel cümleler kurdu...

evet maalesef o gün istemeyerek bir kazaya neden olabilirdim...ucuz atlattık resmen...artık daha dikkatli olacağım bu konuda:)

evet son olarak aykutta pozitif bir alan etkisi var...adamın yanında hamur oluyorsun resmen...birde aykutun nezaketi ve anlayışı eklenince her şey daha zevkli oluyor...balıkta oluyor bu arada...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.