levrekler ve ispendekler...at-çek ve yakala-bırak...izmir avımız...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

sevgili kardeşim selahattin inan seninle beraber şu keyfi yaşamayı çok istiyorum...bunu da allah nasip ederse mümkün olan en uygun zamanda gerçekleştireceğiz...beni tanıyan bir insan olarak yapmış olduğun bu yorum beni sadece tanımayıp anladığınında en güzel göstergesi...

ama en güzeli de dünya kadar sevimli köpekle soğuk gecede tahta bir köprünün üzerinde levrek sevdasına uyuyup kalmamızdı...:)

yada benim sahtemi koparan o kofanayı ertesi gün aynı yerde senin yakalamandı...komik ve ilginç olan belkide en güzel av anım...

sen çok değerli bir insansın...iyi ki varsın...

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Mehmet Abicim.Senin gibi seviyeli,cok iyi niyetli , guzel bir insanin forumda olmasindanda ben cok mutluyum.
    Benim icin soyledigin : "El oltacılığından surf ve spin balıkcılığına geçerken bazı özel sorularımı yanıtlamıştı.Tıpkı sevgili özgür gibi şenol,Aykut hatta uzaklardan Emrah gibi." icinde tesekkur ederim.Senin soracagin sorulari yanitlamak yada bana verecegin nasihatleri dinlemek,beynime kazimakta benim icin bir gururdur.
    Kendine cok iyi bakasin.Rastgele guzel Abim...

3. focaiano

focaiano Selahattin

O gece çok eğlenmistik aslında, pek balıkla filan da uğraşacak halimiz yoktu heryerimizi sivrisinekler yemişti sabaha kadar donmuştuk:) Ertesi gün evden çıkamadık yorgunluktan:) Levrekler yerine yarasalar dokunmuştu oltalarımıza:)

Senin kadar iyi niyetli , vefalı ve paylaşımcı bir insanı tanımaktan herzaman gurur duyuyorum sen de iyi ki varsın..

Abi yalnız benim nacizane fikrim senin gibi hırslı, dirençli, sabırlı ve atletik bir avcının eline kofana daha çok yakışıyor:). Malum onun üstüne yırtıcı balık yok denizlerimizde.. Levrekleri bile nasıl parçaladığını sen de çok iyi biliyorsun.. Gel biz önce bi kofana tutmaya gidelim ne dersin ?? :)

4. modena

modena

selo aklımı çelme...yemin ederim zor tutuyorum kendimi...şu yasak çok iyi oldu ama arada biz kaynadık...:(

arkadaşlarla konuşuyorum her zaman aşağısı gırtlağa kadar kofana dolu...en ufağının bile bizim tuttuklarımızdan çok daha büyük olduğu söylüyorlar...öylece azmakta tekne arkasından sadece bakabildiklerini söylüyorlar...:D...düşünsene en son çıkan 8 kiloluktu...10 kilo üzeri balıklar çok sıklıkla
    görülür olmuş...

yani biz yinede çok tuttuk ya onca zaman görüpte tutamayanlar ne yapsın...:D

inşallah alınan şu karar biraz hafifler de hemen telefonu açarım sana aşagıda buluşuyoruz diye...

o zaman kim tutar bizi...yani ne yalan söyleyeyim kardeşim levrek yakalamakta çok zevkli elbette ama...şimdi bizim balıkların değerini daha iyi anlıyorum...ah ki ne ah be...:(

5. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Yaa siz ne güzel , ne kıskanılası adamlarsınız. Raporu iki defa eski sanıp es geçtim, az önce farkettim yeni olduğunu ve sinir oldum kendime ilk tebrik edenlerden olamadım diye :) Her şeyiyle muhteşem, videoları yüklemeye bırakıp kadehimi tazeledim hemen sonra başladım izlemeye, hanım kafayı kaldırıp ne oluyor diye sordu, uyandırmışım, farketmedim bu kadar sesli güldüğümü :) Muhteşemsiniz ve sizi çok seviyorum. Bi geliverem oree, gameramanın olem garii :)

6. Snoek

Snoek Gurbuz

Favori Kamış:
    Ultimate Team (Thypoon)
    Favori Makine:
    Rozemijer Precicion
    En İyi Avı:
    Sudak 94 santim 7,5 kilo
    Takdir edilecek bir karekterin var oldugundan zaten hic supeh etmiyordum.
    Bu raporunu goruncede sapka cikartilacak adam gibi adam oldugunu kanitladin Turgay.

Muhtesem anlatim ve bir okadar degerli bilgi dolu paylasimini gerceklestirmissin.
    Egitim tarzinda bir video,mutlaka izlenilmesi gereken bir paylasim olmus.
    Sana baska diyecek soz bulamiyorum.

Tebrikler Turgay.

7. modena

modena

neredesin sen...:D :D :D

çok meşgul olduğunu düşündüğüm için aramadım...hani nasılsa girer okur diye...ama sen yazmasan ben yarın tel açacaktım ağabey rapor yazdım diye...

tek bildiğim şey şu...izmirde bir organizasyon olur...ortalık yıkılır balık yalan olur...

kameramanlık olayını değerlendireceğim mutlaka...:D

seni çok seviyorum...:)

8. modena

modena

gürbüz ağabey merhaba...inan şu an çok mutlu oldum...neden dersen geçen bir mesajını okudum çok üzüldüm...bu ailenin seninde bilgi ve tecrübelerine ihtiyacı ayrıca sıkıntılı zamanlarda okuyup mutlu olacağı raporlara ihtiyacı var...

benim bu kadar kısa sürede böyle avlar yapmamın tek nedeni siz büyüklerimden öğrediklerimdir...esas şapka çıkarılması gereken sizlersiniz ağabey...

bu cümleler için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam...sana kucak dolusu sevgi ve saygılarımızı yolluyoruz ağabey...çok çok teşekkür ederiz...

seni görmek çok güzel...:)

9. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Arkadaşlar söyleyecek laf bulamıyorum size, herşeyiyle çok dolu bir rapor, hatta rapordan çok öte bir paylaşım. Elinize yüreğinize sağlık...

10. modena

modena

murat çok sağol...teşekkür ederiz...:)

11. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    el,parmak,diş :)
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?
    Keyifle okuduğum av raporlarından biri daha . Bu denli güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler abiler ;) Umarım bir gün kılıçları çekersiniz :)

12. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Sevgili Turgay ve Aykut,

Sizler çok iyi bir ekip oldunuz, söylendiği gibi rapordan ziyade "yapım" noktasındasınız. Bu sitede inşallah ikinizin bu paylaşımcı ruhundan uzun zaman istifade edeceğiz.

Özellikle WTD videosu pekçoğumuz için karanlık ahırdaki filin tarifi gibi idi. Bu açık gösterimde Turgay'ın akıcı anlatımı, hiç takılmaması ve konuya gayet iyi yaklaşması ile Aykut'un yerinde kameramanlığı ile gerçekten artık "fil" tarifini buldu :)

Kendi adıma ben de öğrendim denemek için sabırsızlanıyorum.

Turgay'ım Allah gönlüne göre versin, levrekleri de buldun hadi bakalım. İkinizin de geri saldıkları için müteşekkiriz. Herşeyi ile tam bir paylaşım, keyifle izlemeye devam edeceğiz.

Selamlar ve başarılar..

13. modena

modena

ahmet beğenmen bizler çok mutlu etti...elimizden geldiğince ve imkanlar dahilinde foruma en iyi katkıyı sağlamak için çaba sarf etmekteyiz....sizlerin bu takdir ve beğeni dolu cümleleri içimizde ki paylaşım duygusunu her zaman canlı tutacaktır ve hep sizler için daha güzelini yaparak bu keyifli anları hep birlikte yaşatacaktır...

14. modena

modena

sevgili moderatörümüz rıfat...yeşil vadilerin yaman avcısı...

her şey karşılıklı...sen o koca alaları alıp bizi yerimizden zıplatırken eh bizde senin bu emeklerini karşılıksız bırakacak değildik...:)

bu raporu yazarken kafamızda ki tek soru işareti yaptığımız videonun yerini bulup bulmaması idi...ama galiba WTD aksiyonu amacını buldu...inanın bu bizi de çok keyiflendirdi...vallahi ne yalan söyleyeyim bende habire izliyorum...biraz acemice oldu ama esas görevini yapıyor diye düşünüyoruz...

son olarak şunu söylemek istiyorum...forumumuz da bulunan her bir üye her bir moderatör her biri diğerinden daha da kıymetli vicdan sahibi centilmem amatör balık avcılarıdır...kuralcılar yanlışa göz yummuyorlar ve her zaman paylaşımcı bir ruh ile hareket edip bir ekip çalışması yapıyorlar...bu durumda açık ara üyesi olduğumuz bu forumu haklı olarak en kaliteli olmaya doğru götürüyor...bizde kendimizce forum adına en doğru katkıyı sağlayarak çıtayı çok daha üst seviyelere çıkartmaya çalışıyoruz...ve bu kadar emeğin karşılığını da bütün üyelerden en güzel şekilde alıyoruz...

not:hani senin alabalık raporları nerede yada turna...:D

15. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok sevgili dostlar, bu vesileyle hepinize bir kez daha teşekkür etmek istedim; değerli yorum ve görüşleriniz inanın beni de çok memnun etmiştir, hepiniz sağ ve var olunuz...

Hepnize tek tek cevap vermem mümkün olmayacaktır; fakat lütfen beni maruz görünüz ve her birinize minnettar olduğumuzdan şüphe etmeyiniz.

Sevgili Özgür Abi, önce değerli yorumların için çok teşekkür etmek istiyorum. Sizinle en kısa zamanda tanışmak arzusunda olduğumu belirtmeliyim - ve eğer birazcık olsun mıknatıslığım varsa emin olun bütün çekimimi sizin için kullanacağım:)

Sevgili Haldun Hocam, çok teşekkür ederim ve en kısa zamanda görüşmek üzere...

Çok değerli büyüğüm Fikret Abi, bu değerli yorumunuzdan inanılmaz memnun oldum; çok teşekkür ederim. Umuyorum sezonun ilk avı bereketli olmuştur. Size sevgi ve saygılarımı gönderiyorum...

Yücel Abi, size de ayrıca teşekkür etmek istedim; değerli yorum ve desteğiniz için çok sağ olunuz.

Rıfat Bey, bu çok değerli ve cesaret verici yorumunuz için size ben de çok teşekkür etmek istiyorum.

Çok teşekkürler Ümit.
    Tuhaf bir şekilde, mağara adamı gibi gezmekten hoşlandığımı itiraf etmeliyim:) Yalnız bu "Dartan Can" hallerim benim de hoşuma gitti:) :)
    Bu arada, hadi gari, ni zaman gelceesin İzmir'e?:)

.

Uzaaak diyarların yılmaz fatihi sevgili Emrah, çok teşekkür ederim.

Emrahcığım nacizhane senden bir ricam var: Lütfen bana Aykut diye hitap et:)

Yeni imajımla ilgili olarak: Aslında top sakal bırakacaktım, fakat yanlış bir ustura hamlesi ile "Dartan Can" oldum:) Hoş, ben de beğendim iyi mi... Sağlıcakla ve sevgiyle kalasın.

Not: Memlekete döndüğünde İzmir'e de yolun düşerse mutlaka haberim olsun (haberim olmazsa yemin olsun küserim:) )

Çok teşekkürler Recep Abi.

Sevgili Selahattin çok teşekkürler, bu değerli yorumların inan çok motive edici. Selahattinciğim, eğer senin için de uygunsa lütfen bana sadece Aykut de. Sevgiyle, selamla ve rast gele!

Çok Sevgili Akif Abi, sana bu güzel sözlerin için çok teşekkür etmek istiyorum. Akif Efem, sen Gaaşı Yakelisin, ni zaman gelceesin buralere? Bak Gocee İzmiii seni bekleee, hasret çekeee..:)

Son düzenleme: 12 Ekim 2010
  16. focaiano

focaiano Selahattin

Abi okadar irisini de nasıl çıkartıcaz kamışla:) Aklımda bikaç yenilik var surf spin ve ağır popperlarla çalışmak gibi ama yasak kalkmasın da varsın biz de tutamayalım:) Telefonunu bekliyorum mutlaka;) Konuşalım bu konuları :)

17. modena

modena

tamam kardeşim...arayacağım mutlaka...:cool:

unutmadan yüksek atarlı kamışla kolay çıkar...yeni spin kamışlar gelmeye başladı...atar değerleri çok iyi...

Son düzenleme: 12 Ekim 2010
  18. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Abi Allah iyiliğinizi versin emi... :)

Şu başlıkları değiştirin biraz yav, eski rapor sanıyorum iyimi..

Şimdide en son yorumlayan olarak utandım yazmaya :eek:

WTD bu kadar güzel bir videoda işlenemezdi herhalde eşi benzeri yok Türkiyede ilki başardınız.. hem çok yakışmış sana balıkavıTV adayı olmaya layıksın süper bir video olmuş... kameraman arkadaşıda tebrik ediyorum kusursuz çekmiş herşey net belli oluyor.. herkesin eline sağlık..

Aykut hocamın ellerine sağlık, alıyor levrekleri teker teker :D çokta sakin ama ya, biraz heyecan yapın oradan oraya zıplayın, misina patlasın, sahte suda kalsın, balık taklalaar atsın, hatta suya atlayın balıkla boğuşun felan... :D :D bu aksiyonlarıda görmek istiyoruz.... :p

Atçek profesörü adaylarının hepsine saygılarımı sunuyorum, yakala bırakta devrim yaratacaksınız yakında ;)

19. modena

modena

caner sağolasın...çok teşekkür ederiz...iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz...sadece av değil avın bilinmeyenlerini göstermeye çalışıyoruz...beğenmene çok mutlu olduk...bizde sana bir kez teşekkür daha etmek istiyoruz...sende amatör balıkçıların artık global alıcılar olmasını sağladın...senin katkın belki en büyük katkı oldu...

aykut çok sakin...yani en azından öyle görünüyor...:D ...kardeşim birde levrekle boğuşulmuyor...daha azgın balık lazım...oda olacak nasipse...

tekrardan bu beğeni dolu cümleler için çok teşekkür ederiz...

20. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Bu teklifin beni cok onure etti.Cok mutlu oldum.Oyle isterimki sizlerle av yapmak.Cunku raporlari gordugumde : " Ah beee! Bende oluversem su ekibin icinde..."diyorum bazen.Burada dilini bilmedigim arkadaslarla el hareketleriyle (sessiz sinema oynar gibi ) muhabbetsiz av yapmaktan pek zevk alamiyorum :)
    (Bu arada ben Usak liyim.Hemsehri sayiliriz :) Sivelerde ayni :) ;) :) )
    "Oldu bakam Aykut sadic.Insallah Allah nasip edeese geliverin yanina.Turgay agaminan filan hoole gozel bi av raporu cikarttiriveriz ortaya.Ondan sonra bak gari sen... :p ;)
    Gonunun basliginida : " Efelee gecidi " yapiveriz heralda.Deemi ? Gozel olu gozeeel ;) "
    (Ah birde klavyem Turkce olsa ne guzel olurdu :)
    Saglicakla kal.Insallah en kisa zamanda o gulumseyen yuzunle beraber bir raporunu yada raporlarinizi (Turgay Abi,ve diger ustadlarla beraber) goruruz.
    RASTGELE...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.