levrekler ve ispendekler...at-çek ve yakala-bırak...izmir avımız...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    herşey çok güzel emek var her harfte karede terbrikler...

2. modena

modena

emrah daha iyilerini senden bekliyoruz...buralarda GT yok mesela...diğer konu ile ilgili şunu söyleyebilirim...neden olmasın...

3. modena

modena

necmi ağabey beğenmene çok sevindim...elimizden geldiğince bir şeyler göstermeye çalışıyoruz...üyelerinde bu anları yaşaması zevk alması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz...ve sağolsunlar yaptıkları yorumlarla bizi cesaretlendiriyorlar ve daha iyilerini yapmamızı sağlıyorlar...

ağabey raporumuzu beğenmene çok mutlu olduk...bu güzel yorum için tekrar teşekkür ederiz...

4. modena

modena

enes ağabey övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ederiz...sizlerden bu güzel sözleri duymak övgüler almak çok güzel...

bizlerde sizinle tanışıp tecrübelerinizi ve anılarınızı dinlemeyi çok isteriz...

avda güvenlik tedbirleri konusunda ki uyarınız çok hakkı ve yeri var..genelde akşamları gözlük kullanıyorum ama son zamanlarda ihmal ettim...bu hatırlatma iyi oldu...

tekrardan bu güzel yorumunuz için teşekkür ederiz...

5. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Turgay abi tebrikler. Daha güzel avlar seninle olsun.

6. modena

modena

mustafa sağol...aynı temenniler benden sana...beğenmene çok mutlu olduk...

7. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Tebrikler

Önce balıkavı.net gibi harika bir sitenin üyesi olmaktan gerçekten çok mutluyum.Düşünebiliyor musunuz balıkavı net sayesinde o gün İstanbul'da olan Orhan Avşar dostumun bir sürprizi ile karşılaştım.Sevgili Orhan İstoç'da gezerken beni aradı ve" Mehmet abi sana bir sürprizim var" dedi;a birde baktım sevgili Yücel Usta telefonda.El oltacılığından surf ve spin balıkcılığına geçerken bazı özel sorularımı yanıtlamıştı.Tıpkı sevgili özgür gibi şenol,Aykut hatta uzaklardan Emrah gibi.
    Yani dostlarım,bu site sanki bana uzakları yakın eden bir dost eli gibi geliyor.
    Gelelim sevgili Turgay'ın artık bizim Aykut dediğim sevgili Aykut Aytış ve diğer dostlarımızla yaptığı av maceralarına.Elbette candan kutluyorum,ama balıktan evvel bu dostluğu,karşılıksız arkadaşlığı.O gün İzmir'de olup özel şaraplarımdan bir tanesini sizlere servis etmeyi nasıl istedim bilemez siniz
    Sevgili arkadaşlarım,hepinizi gönülden tebrik ediyorum.Sevgi ve dostlukla kalınız

Son düzenleme: 9 Ekim 2010
  8. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Wtd Akiyonu

Vallahi Turgay başka bir linktende izlemiştim ama senin wtd aksiyonu tarifin ve uygulaman harika olmuş.Teşekkürler.

9. modena

modena

mehmet amca nasılsın iyi misin...umarım sağlık ve sıhhatin yerindedir...bizde seni burada görmekten oldukça mutluyuz...biz büyük ve mutlu bir aileyiz...

şarap konusuna gelince...umarım bu günün birinde gerçekleşir...hayır demem yani...:)

bu güzel yorum için çok teşekkür ederiz...:)

10. LapinCash

LapinCash

Evet abi dostluklar iyidir..Avında çok iyi abi tebrikler ;)

11. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Turgay tebrikler...
    Mükemmel güzellikte bir av güncesi olmuş ...
    Emeği geçenlere teşekkürler videoları beğeni ile izledim....
    Devamını bekliyor olacağız...:)

12. modena

modena

çok teşekkür ederiz...galiba wtd aksiyonu ile ilgili bir çok soru işareti ortadan kalktı...

13. modena

modena

aslan parçası yakışıklı...beğenmen bizi çok mutlu etti...:)

14. modena

modena

senin palamutların yanında lafı olmaz ama...:)

sağolasın feridun...sizlerden gelen her güzel yorum bizleri fazlası ile mutlu ediyor...

15. biroltürkkan

biroltürkkan BİROL

Favori Kamış:
    EF&FE CARBON SURF 4 MT.
    Favori Makine:
    SPRO 460S
    En İyi Avı:
    ŞU ANDA YOK
    Turgay bey yazılarınızı okuyorum ve videolarınızı da izleme fırsatım oldu.Gerçekten çok başarılısınız tebrik ederim.

Saygılarımla,

16. focaiano

focaiano Selahattin

Çok güzel vakit geçirilen, hem balık olarak hem de bilgi verme amacı olarak çok titizlikle hazırlanmış belki de kendi zevkinden fazla okuyanlara keyif veren mükemmel bir av güncesi.. Hep böyle devam Turgay abim helal olsun sana!!.. Aykut abiyi de ayrıca tebrik ederim bu güzel raporun hazırlanmasındaki payı çok büyük ayrıca salınan balıkları da zannetmiyorum her babayiğit o boyda balıkları salamaz:) Büyük bir doymuşluk ve sportiflik olayıdır bu ,sizi örnek alan gençler geleceğin yakala bırakçıları olacaklardır gerçekten çok şık bir olay yaşattınız bizlere.. Kamera çekimleri olsun yaşanana anları noktası virgülüne paylaşma olsun katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.. Devamını bekliyoruz heyecanla ve bir gün de beraber bu balıkları tutup salma dileğimle hoşçakalın abilerim.. Rastgele:)

17. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    bana söylenecek bi lafın yokmu turgay :(

18. modena

modena

ağabey atlamışım çok çok özür dilerim...vallahi o kadarda dikkat ediyorum halbuki...:( :( ...

ağabey elbette ki sana çok çok teşekkür ederiz bu güzel yorumun için...inşallah sizlerin bu güzel destekleriniz ile çok daha güzel işler yapacağız....tekrar teşekkürler ağabey...:)

19. modena

modena

koral çok çok teşekkür ederiz...bizimle beraber bu zevki yaşamanız çok güzel bir duygu...

20. modena

modena

birol sağolasın...amaç herkes için güzel bir şeyler yapıp paylaşmak...beğenmene çok sevindik...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.