Bu zarganalari avlamayı ben hic bilmiyordum arkadaslar.... Sabaha karsi iskeleden yemli av yapalim diye dusunmekteydim. Bir baktim ki bu guzelim kılıç balıkları (!) iskele etrafında teror estiriyorlar, rota degistirdim. Yem olarak elimde sadece tavuk gogsu vardi. Hemen zargana topuyla bu yemi attim ortama. Gelen gecen zarganalari da gormekteydim ancak topun etrafını dolasan balık umursamayip gidiyordu. Aklima uzun zamandır takım cantamda dolasan ve nasil kullanildigini bilmedigim zargana ipegim geldi. Ama nasil takacagim nasil atacagim? Yoksa sadece sirti cekerken mi kullaniliyordu? Hic bir fikrim yoktu. Hatta duzenegin nasil olmasi gerektigini bile bilmiyordum. Oltanin ucuna bir klipsli firdondu taktim. Onun da ucuna ipegi cilesinden keserek bagladim. Klipsin acik olan agzina da ufak bir kursun taktim kapattim. Mantik dogruydu ama uygulamak cok zordu. Zor uygulama olsa da iki tane kuzu zargana kapmayi basardim. Bugun sabah site icindeki konulardan ogrendigim zargana topuyla atilacak ipek duzenegi keske o zaman aklima gelseydi. Eminim simdi daha fazla zargana resmi olacakti. Neyse nasip
Evvet dostlar... Uzun zaman oldu bir yazayim dedim. Yakin zaman icinde size cok ilginc bir yerden cok ilginc fotolar gonderecegim... Sabir
Su anda tekrar Chicago'dayim. Bir aksilik olmazsa yarin falan Chicago River'da yine deneme yapacagim. Sonucunu bekleyin...
s.a arkadaşım hemşehrim bende horozkentliyim sökede oturuyorum. bu mevsimde balık yaparmı orası biz didim taşburuna gidiyoruz şubatta iyi levrek mırmır aldık şimdi pek büyük balık vurmuyor.. gezerli tek iğneli levrek oltası yerine biz 6lı kıbrısla yarımsardalya atıyoruz tek iğne dahamı verimli acaba!! AYRICA
Sevgili dostlar. En son mesajın üzerinden 2 yıl geçmiş. Yıllar gelip geçmiş konuyu açalı neredeyse 5 yıl olmuş. Bu zaman içerisinde umarım tüm dostlar hepiniz, sevdikleriniz iyisinizdir. Uzun zaman uzak kalmak durumunda kaldığım çok sevdiğim denizimize balığımıza yakında kavuşacağım inşallah. Yeni av raporlarım ile yakında tekrar burada buluşacağız. Aradan geçen zamanda sadece tek bir balığı avlamaya odaklandım. Neler geldi geçti neler tuttuk paylaşma zamanı geldi. Tahmin edeceğiniz gibi sadece ve sadece kral (levrek) için uğraştım bunca zamandır. Levrek konusundaki bilgi birikiminin doruğundayım dostlar. Paylaşma zamanı geldi. Kalın sağlıcakla...
Selam Olcay bu zaman içinde baya bir av resmi birikmiştir paylaşırsın umarım birde bu kadar süre geçmiş insan nasıl ihmal eder burayı anlayamıyorum reeling mrsparkle
abicim seninle irtibata geçmek istiyorum örendeyim balık tutmak istiyorum deniz balıkçılında kötüyüm gökhan YILMAZ
hocam bende örendeyim balık için sizden yardım istiyorum Gökhan YILMAZ yada sizin telinizi alabilir miyim
hocam milastayım sizden yardım bekliyorum telinizi alabilir miyim Gökhan YILMAZ sizden haber bekliyorum