Bazilari kucuk baligin, kucuk balikcisidir, bazilari buyuk baligin, kucuk balikcisidir, ve gene bazilari kucuk baligin, buyuk balikcisidir. Ama buyuk baligin buyuk balikcisi olmak varya... Iste o bazilarina degil size ve sizin gibilere nasibtir...
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim alp kardeşim önemli oalanda bu değilmi bir şeyin değerini kaybetmeden bilebilmektir sevgi ile kal
Özgün Abi inanılmaz güzel. Tebrikler. Eline sağlık. Peki Akibeti nedir bu balığın. Izgara - Tava - Fırın Birde hangisi daha iyi olur. Izgaramı,tavamı, yoksa fırın mı?
Abicim ben seni değil, böyle büyük bir balıkçıya nasip olduğu için balığı tebrik ediyorum..... Sahilevlerinde inşallah hayırlısıyla denk gelmek umuduyla......(Şaka bir tarafa tebrikler ve düşünceleriniz için teşekkürler)Rastgele.....
Tebrikler.gerçekten güzel av olmuş. Bizim buralarda minekopu kasımda görebiliyoruz.Elinize,emeğinize sağlık
Özgün dostum , gerçekden çok harika bir av olmuş. şansının devamını dilerim. hakikaten mükemmel. TEBRİKLER
mükemmel minakopun profösörü amatör balıkçılık ruhunun yılmaz savaşçısı özgün abicim konuşturmuşsun gene tecrübeni....
yücel kardeşim teşekkür ederim.Yerin özelliği taşlık ve kum arası genelde taşlara gizleniyorlar bazen inanırmısın kamış ile oltayı attığında derlerya attım ağzına gittin boğazına aynen öyle oluyor yanlız şunu söylemekte fayda var Büyük iğne+ büyük yem + büyük balık inan faydasını görürsün genelde akşam üzerei saat:16.00 ile 18.00 arası yapıyor allahh sanada nasip etsin rastgele