Anladım abi hatta ezberledim bile.hepsini birbirinin devamı gibi yapmışsın çıkışların adını yazman çok iyi olmuş tekrar tekrar sağol hem paralı yola girmek zorunda da kalmıycaz
erdem kardeş dediğin gibi hem paralı yola girmiyeceksin hem daha kısa yol hem daha az trafik hem yemci yol üstünde hemde barajın en derin yerlerinden geçeceksin istediğin yerden oltanı sallarsın yalnız birde şu var oltacıyı geçip köye girince sağda kahve solda cami var sağdan devam edince köprüden geçeceksin ama istersen köprüye girmeden sola dönüp baraj duvarına doğruda gidebilirsin bu arada ben sultançiftliğinde oturuyorum o yemciden biraz geride solda bankasya var onun arkasında yani baraj bana 25 km
Bu baraja ilk gittiğimde uzun köprünün kenarlarında avlanmaya çalışmıştım demiştim bu gölün heryeri bu kadar derinse yandık biz Neyse ki şimdi gidiceğimiz yerler en derin yerleriymiş.Anladım her iki tarafa da yol var yani.Ben senin yerine olsam hergün orda olurum abi
valla erdem kardeş geçim derdi olmasa bende aynen öyle yapardım ama malesef yaşayabilmek için çalışmamız gerekiyor
erdeeeeem burdamısıııın kardeş sazlıya gitmedinmi bu hafta okadarda yol tarif ettik sana evi bile tarif etmiştim belki dönüşte bana balık bırakırsın diye
Yok daha gitmedim Aytekin abi bu haftaiçi inşallah..8 kilo sazan mıııı vayy beeee Ben de sazana atıcam oltaların hepsini gittiğimde bakalım..Aytekin abi Sazlıbosna'dan sazan aldın mı hiç?nette hiç sazlıbosna sazan raporu görmedim deli gibi arıyorum herkes turna için gidiyo oraya en azından ne yem takıyım onu öğrenicem belki farklı bir yeme alışıktır hayvan ama..yokSabri abinin de gül gibi yerleri varken ne gitsin sazlıbosnaya
slm herkeze ablerim ben samsun dan ercan sazan avı için mısır küspesi arıyorum olan biri şu msn adresine e posta atsın ne olur nacre_cimbombom@hotmail.com yeni sezonda herkeze rast gele
Ramazan usta küspe neden yok sence? Gümüşle avlan, boş ver küspeyi. Neden diyorsan tebliği oku, ayrıca neden gümüş diyorsan; Vezirköprü, Havza, Bafranın usta sazancılarına sor.