Selam arkadaşlar ben motorlu bir bot almayı düşünüyorum önceden aldığım şişme bir bot var ondan ağzım yandı o yüzden sizden yardım almak istedim.birinci sorum motor konusunda elektrikli motormu alıyım yoksa öbür şekilmi.bot ise şişme sert tabanlarmı iyi oluyor ızgara taban olanlarmı. barajda kullanacağım. şimdiden teşekkürler rasgele.....
arkadaşım barajda kullanım için ahşap katlanır taban 2,70 2,90 botlar iyidir. ama botunun mutlaka faturası olsun. ayrıca benzinli veya dizel motor alacaksan bilmelisin ki bu durumda botuna Özel Tekne Belgesi almak da zorundasın. elektrikli motorlara özel tekne belgesi gerekmiyor. motorsuz botlara da özel tekne belgesine lüzum yok. fatura ile kullanabiliyorsun. bir de motorun beygir gücü 9,9 u geçerse amatör denizcilik belgesi de alman gerekiyor. umarım bu bilgiler faydalı olur.
Bir ek de benden motor kullanmak (benzinli, mazotlu vs) çoğu yerde yasak elektrikli almanı tavsiye ederim fiyatları da düştü
Atilla bey botlarla ilgili bir başlık da linkte var. Eğer okumamışsanız bir bakmanızı tavsiye ederim... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8874
katlanır taban Atilla kardeşim, sana tavsiyem katlanır taban bot alman bende aynısını kullanıyorum.Eğer tekkişi kullanacaksan 230 cm sana yeter.Ben istanbulda biryere yaptırdım zodiak tipi.Adamlar kumaşını yurt dışından ithal ediyorlar kendileri imal ediyor.ve piyasada satılanlardan çok daha uygun fiatlara veriyorlar.Adresi www deniz bot.com. Sahibi hikmet kara. Ankaradan benim adımı verirseniz sanırım faydalı olur.İnşallah faydalı olmuşumdur.
Yanlışlık var mehmet abicim verdiğin site adresinde bi eksiklik var heralde. Tekrar harf harf gözden geçirirsen daha iyi olacak gibi. Çünkü verdiğin adreste herhangi bi site gözükmüyor. Bende deniz için bi bbot almak istiyorum inşallah onuda yapıyolardır. Teşekkürler şimdiden...
her türlü bot imal ediyorlar ozaman tlf vereyim. 0216 472 33 19 Hikmet Kara nasıl bağlanamadın anlayamadım.şimdi telefondan ara istersen adreslerini kendilerinden al. kolay gelsin
tamamdır abi Adresi tekrar veriyorum arkadaşlar www denizbot.com link açılınca emre bota tıklayın abi senin yazdığın bu önemli bişey yok sadece bi nokta eksik. www.denizbot.com tam adres bu. hemende bağlanıyo fiyat hariç herşey var. Çokda kaliteli görünüyolar ve el emeğiyle üretildikleri için de oldukça sağlam olacağı kanaatindeyim. Ayrıca 3 yıl her türlü garantileri var.Bilgilerinize...
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim çok faydalı bilgiler verdiniz çok sağolun hepinize rasgele attığınız olta boş gelmesin.......
Mehmet abi çok teşekkürler. Ben de az önce bir mail attım 2 kişilik bir bot istiyorum diye. Ne tavsiye edebilirsiniz dedim. bu botu almayı düşünüyorum acaba kaç para derler Botun özellikleri : 2+1 kişilik 2.60 boyunda İç genişlik 72 cm Dış genişlik 152 cm Tavsiye edilen motor gücü 2-5 HP
fiatları bilmiyorum valla mehmet kardeşim fiatlarla ilgili bir bilgim yok çünkü ben botu alalı 10 seneyi geçti,en son geçen hafta tamire gönderdim.Yalnız sahibi Hikmet bey çok iyi bir insan olarak tanıdım yardımcı olacağına inanıyorum.Ankaradan gümrükçü mehmet"inde selamı var dersen belki biraz yardımı olur.sağlıcakla kal.
can yeleği sevgili adaşım mehmet, Yalnız senden bir isteğim olacak Balık adam gibi yüzmeyide bilsen, eğer bot alır isen can yeleği kullanmadan hiç bir göle açılmamanı özellikle rica ediyorum,ki içim rahat etsin.sağlıcakla kal.