Valla hepimizin hali bu ..Giderken derli toplu oluyor da birde eve donunce av sonunda gelisiguzel dagılmıs malzemeyi toparlamak da olmasa....
kardeşim ben eve geldiğimde tek tek hepsini yıkayıp yerli yerine koyuyorum yoksa çok pis bir koku oluyor yoksa hanımdan dayağı yeriz
derlerki denizin tadını alan birdaha ne göle ne baraja gitmezmiş ben bunu doğru bulmuyorum barajın gölün tadı bir başka oluyor birde çekersen 8 kiloluk bir sazan boşver denizi dersin ozaman
Abi ikisini de denedim çok uzun süreler bu son hastalığa yakalanmadan... Tuz denen madde sihirli bir şey ne olursa olsun...
Maasallah...Allah(cc) kuvvet vermis ki tasiya biliyorsunuz. Osman Bey'e katiliyorum.Hatta komandolar bence halt etmis...
Ali Bey Sizde benim gibisiniz.Birgünlük balığa gidiyorum.Sanki taşınıyorum.İndir,kur,tekrar topla.Bıktım
Evet Ali 45i o şekilde ben yükledim arkadaşlar. Ayrıca orada göremediğiniz diğer tarafta kalan bide küçük tüp var. O resim barajdan dönerken benim tarafımdan çekildi. Ali45 yaklaşık 200 metre yukarıya yaklaşık olrakda 55-60 derecelik açıya sahip bi yamaca tırmandı bu şekilde. Geriyede sadece bana kepçeyi ve 2 küçük el kamışını taşımak kalmıştı. Ali45i görmeniz gerekirdi yamaca tırmanırken arkadan ninja kaplumbağa gibi görünüyordu. Allah korusun bi yuvarlansa aşağı kadar kesin geri inerdi. Bu arada ali 45 dönüşte o eşyaları benim taşıdığımı söylemiş ama emin olun bu resimler dönüş yolunda çekildi siz ona inanmayın. Hatta insan su bidonlarını dökerde bağlar diyede sitem etti bana. Açıklama gereği hissettim. Arkadaş çiftçiliklede uğraştığı için çamuru sever.
Tebrik ederim Ali bey biz arabada bugüne kadar bu kadar yük taşımadık maşallah Allah gücünüzü kuvvetinizi korusun
EEEE adam adam oldumu sırtına semer vuran çok olurmuş. Sözüm meclisden dışarıı... Anladın sen onu....