Nikahtan Sonra İlk

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Eeeee senden günah gitmiş öyleyse. :)
    Siparişi yazdım, şimdiden dua etmeye başlayayım, nisana kadar biri kabul edilir inşaallah. :D Bu sezon kesin. hihi
    Yalnız, yok benim hanımın nöbeti var, yok çocuğun gazı var gibi bahaneler istemiyorum. İcabında oğlanı da getirirsin, Özkan uyutur onu arabada. :laughing:

Teşekkürler abi, senin de keyifli avların olsun. :)

2. anathema

anathema ersen

Favori Kamış:
    Shimano Catana BX 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30 S
    En İyi Avı:
    LeVreK
    Tebrik ederim Volkan. Mercanlar harika görünüyor. Yazdıklarından, hemen hemen her hafta balığa gittiğini anladım sanki. Sende baya şanslısın yenge yönünden :D

3. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    :) stad hazir değil işte daha tam olarak :p Beşiktaş gibi gecikiyo biraz ama önümüzdeki sezona kesin biter :laughing: bizde maçlara başlariz :p :D :laughing:
    Ya aslinda bu sezona yetişecekti ama işte :cool: Yan yatti, çamura batti.:rolleyes: hihi Bugün olmadi, yarina kaldi :D

Valla her denizi gördüğüm anı rapor yapsam sana yetişemem sanirim :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :thumb:

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Ersen, mercanlar bizim bölgeye gelmeye başladı. 30 senelik tekne avı yapan kaptan ekim ayında zirve yapacağını söyledi.
    Hayırlısı, umarım herkes güzel balıklar yakalar.
    Eş konusunda bu yönden şanslı sayılırım. Bırak ta bi yönden şanslı olayım. hihi Şaka bi yana benim eşim abilerinden alışkın balık, balıkçılık konularına. :thumb: Her hafta gitmiyorum ama istesem, zorlasam giderim sanırım. :p

:p :p :p :p :p

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

İnşaallah Bodrum avların süper geçer. Kofana, turna, mercan, çipura türleri olması lazım o taraflarda. Bir de levrek kıstırırsan 10 numara 5 yıldız. :p

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Volkan kardeşim, balıkları bir kenara koyalım, zaten buralarda hep görüyoruzda, kadınlar konusundaki yazdıklarına bayıldım.Bir tür bu kadar mı benzer özellikler gösterebilir, hoş balık tutkunu erkeklerde birbirinden pek farklı değil ya :D
    Şu balıkların pişmiş halini koymasaydın iyiydi ama ne yapalım yarında bizim balık günümüz kısmetse bizde yarın yeriz, afiyet şeker olsun. :hungry:

Ayrıca "Balık avı güncesi" adlı kitabın için şimdiden çalışmalara başladığın yönünde kuvvetli istihbaratlar almaktayım. :rolleyes: Şimdiden 50 tanesine talibim, zira çıktığında yok satacağından eminim. :typing: :typing:

6. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    yıllar önce,bir avdaşım uzun yıllardır evli olduğu eşinden incir çekirdeği misali sebepten dolayı apar topar boşandı.Bir süre sonra bir çıtır buldular ona kızkardeşleri,apar topar nişan yapıldı,kısa süre sonra düğün olacak.
    Hafta sonu balığa diye yola çıktık üç kişi,taze nişanlımızda aramızda.Üçbuçuk saatlik mesafeli yol boyunca üç defa telefon geldi,biz bıyık altından gülüyoruz.Derken akşam çadırbaşı kamp yaparken iki telefon daha,pazar telefon kapalı,p.tesi nişan atıldı.:D
    Yahu naaptın,hayırdır dedik.
    -Daha evlenmeden böyle kontrol altında olacaksam,evlendikten sonra soluk alamam yahu ,balığa malığa salmaz bu hatun beni dedi.
    üç ay sonra eski karısıyla yeniden evlendi,nikah şahidide bendim:)

Sevgili Volkan,balıklar güzel,muhabbette güzel ama pişirme işi hiç olmamış,resmen katletmişsiniz balıkları:( Fotoğrafını koyduğuna göre ,sana normal geliyor,hep böyle pişiriyorsunuz diye düşündüm ve seni uyarma gereği duydum:)
    Balık tava işinde iki nokta önemli,bol yağ ve unlama .Balık kızgın yağın içinde kaybolacak seviyede olacak,unladıktan sonrada iyice silkelenecek.Bol yağ demek,balığın bol yağ emmesi demek değildir(bir çok kişi bu yanılgıya düşer) aksine çok daha az yağ emer(pişerken balığın nemi hep dışarı doğru bir itme yapar yağı,her tarafı yağ içinde olursa bu her tarafında gerçekleşir,bir tarafı açıkta kalırsa su buraya yönelir yağ emilimi artar)
    Balığı tutmak kadar,pişirebilmekte bu hobinin bir parçasıdır,bu konudada ustalaşmak senin gibi sevdiğim bir kardeşime yakışır diye düşünmekteyim:)

7. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Volkancım her şey iyi güzel de, o balıklar biraz fazla mı pişmiş ne :D:D
    Çok daha güzel avların olsun kardeşim :)

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İsa abi aslında erkeklerde çok benzer özellikler gösteriyorlar. Cinsin, kendine özgü davranışlarını bilmek lazım. Birçok yerde birkaç adım öncesini görmek gibi oluyor. :D

Yarın inşallah sizde güzel balıklar tutarsınız.

Aynı istihbaratı keşke bende alsaydım da, arkadaşları yalancı çıkarmamak namına bişeyler karalasaydım. :p hihi
    Millet te gerçek sanacak abi. :rolleyes: :eek:
    Yarın ki avın sonucunu bekliyorum İsa abi. Palamut, lüfer artık ne olursa hihi

Vay be, gitti çıtır desene... :D:D:D Neyse, vardır her işte bi hayır Fatih abim.
    Arkadaşının hikayesi de gerçekten çok ilginçmiş, gülümsetti beni akşam akşam. :)

Balıkları pişirme konusunda eleştirine bayıldım abi, teşekkür ederim. Elbet abi olarak yanlış yaptıklarımı yazacaksın ki, bizde gelişim gösterebilelim. :)

Aslında normal gelmiyor, ben normal veya güzel olan fotoğrafları değil, ne yaptıysam onu yüklüyorum foruma. :party:

Nasıl pişmesi gerektiğini de senden öğrenmiş oldum, sağolasın.

Bu gördüklerin 3. tur pişen balıklar. İlk 2 tur daha güzel pişmişti, en azından yanmamıştı ama 3. turda hem yağ azaldı, hem oturma düzeniyle falan ilgilenirken balıklar biraz esmerleşti. :D

İlk 2 tur masada yeniliyorken, bende mecburen 3.turu çekmiştim.

Aslen ben balığı az pişmiş severim, eşim ise tahta gibi çok pişmiş. :faint:
    Zaten ben ne seviyorsam, o tam tersini seviyor. :laughing:

Daha keyifli avların olsun abi, rastgelsin... :)

Teşekkürler İnan, onlar yemeklik değil, çay yapmak için odun kömürü olarak hazırladık kendilerini. hihi

Haklısın haklı, bildiğin yaktım balıkları. :p
    Ne tutmayı beceriyom, ne yapmayı. :D

9. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Yok be Volkanım yanlış anladın, balığa falan gittiğimiz yok.Salı günleri bizim evin önünde pazar kurulur ve taze balık gelir.Benim eşimde amatör balıkçı olduğu için, günün en taze ve güzel balığını seçer alır, akşamada balık ziyafeti yaparız.Yoksa bize kalsa aç kalırız. :D :D

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Abim benim, sen hep böyle yazıver bizler de okuyalım. Nefis anlatımlarına doyum olmuyor, yüreğine sağlık.:)

Serhat abimiz açtığın konuları okuyor mu? Çok fazla bahsi geçiyor da bunlardan haberi pek olmuyor galiba. Eğer böyle ise yazılanları okumasını sağla, buradan da ipucu alınacak çokça noktalar verilmiş. Tamam şimdilik sağlam duruyor ancak yarın ne olacağını kestirmek zor. Dolayısıyla gelecek güzel günler için onun katkısı daha değerli. Sıkıntını paylaşmaya ve de etkili bir şekilde çözmeye yol arar belki. Yada ümitsizliğe düşüp vadesinden önce teslim bayrağını çeker.:eek: :D

11. horcan78

horcan78 horcan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider,Okuma V System
    Favori Makine:
    Penn Affinity,Okuma Blue Hawk,
    En İyi Avı:
    LÜFER
    Yahu tek solukta okudum
    Ve hep gülümseyerek
    Tebrikler av kadar tüm yazdıkların ve tüm yazılanlar tek solukta harikaydı:)))

12. Plankton

Plankton Salih

Tebrikler Volkan Abi :)
    Daha güzelleri rastgelsin reeling

13. vayacon

vayacon Gürel

Ha ha haaa... Gitti dağ gibi Serhat... Yazdıklarından ileride gördüğün fotoğrafı net olarak görebiliyorum. Benim bir tekne arkadaşım ve bir de zıpkıncı badim şu anda hanımlarının dizlerinin dibinden ayrılamıyorlar. Kuyruğu sıkıştırmışlar kıvrılmışlar şöminenin başına :)

İşin şakası bir yana tehlike var ve eskisi gibi olmayacak. Tek kurtaran tarafı bence Serhat'ın balık sevdasını kimse sıfıra indiremez. O her zaman bu işin içinde olacaktır.

Odun ateşini görünce aklıma közlenmiş darı geldi. Ne güzel olurdu bee...

Selamlar.

14. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Abim ne güzel işte, yengem de amatör balıkçıymış, al yengeyi de tutun birer, ikişer balık, ondan güzel ziyafet mi olur. :) Hiç yakıştıramadım pazardan balık almanızı... :rolleyes: :p Yengemin de ellerinden öperim, selamlarımla. :)

Teşekkür ederim Nuri abim, senin gibi kelimelerin pirinin beğenmesi ayrı bir sevinç kaynağı. :)

Serhat abi, açtığım konuları okuyor mu bilmiyorum. 1 kere ilk başladığım zamanlarda okutturmuştum, bi daha da ne yazıyorum dedim, ne oku dedim. :D

Lakin yazdığımı biliyor, çünkü çevreden birçok kere verilen tepkilere şahit oldu. :p

Evet, dediğin gibi yarın ne olacağını kestirmek güç. Hele bir çocuk söz konusu olursa, nasıl etkilenecez bilinmez ama gene de bu kadar da bencil değilim tabi.
    Yuvasını kurdu, bizde çok mutlu olduk. :)
    İcabında yalnız gidip, tek başıma uygulayacağım stratejiyle levreği kandırabilmek te ayrı bir lezzet.
    Hele evlerine gidip, hediye etmek. İçimden pis pis sırıtmak ta çok doyumsuz bir haz verecektir. hihi

15. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Bodrum avlarim süper geçecek Volkan sen hiç merak etme :p
    De ne oldu bizim resim işi :D

16. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Beğendiğine sevindim Horcan. Olabildiğince eğlenceli, keyif verici yazmaya çalışıyorum. Nice keyifli avlar dilerim. :)

Teşekkürler Salih, sana da rastgelmiştir umarım. Bu saatte ayakta olduğuna göre, sabah suyuna gideceksin sanırım. :D

:p :p :p Evlerinde şömine yok, termal var. :D:D:D

Dediğin gibi tehlike yok değil ama ben büyük bir değişim beklemiyorum. En azından bu sezon için çok sorun çıkmayacaktır diye tahmin ediyorum.
    Bakalım olmazsa, sizin ilçeye gelince seni alırım evden zorla. :laughing:
    Üşüyom falan anlamam, ona göre giysi falan ayarla şimdiden. :laughing:

Selamlar Gürel, rastgelsin... :)

17. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İddaalı bir söylem, görelim bakalım neler yapacaksın ;) :p

Resim işi ne ya :confused: :rolleyes: Gene bişeyleri unuttum, hadi hayırlısı :D

18. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Oy Oy oy oy :D
    Ben hep raporun son sayfasini açtiğimdan ve resimleri son sayfalara beklediğimden farketmemişim :D
    Oysaki sen resimleri yüklemişsin :D
    Benim hatam :)
    Bodrumdaki tüm avlarimi inan ve sana ithaf edicam Volkan :)
    Şu mamun kaynatma işini sen denedinmi ?

19. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Heeee... Bende sana bir söz verdim de unuttum mu diye korktum. :eek: :p

Bodrum avlarını merakla bekliyorum, çok sağlam balıklar var o tarafta, isparoz falan kabul etmem, ona göre. hihi hihi hihi

Mamun kaynatma işini denemedim ama okumuştum.
    Kaynatmak için sırf o işe ayrılmış bir kap olması lazım.
    Ayrıca mamunların ölmüş olması lazım, canlı canlı haşlayacak değiliz. Ölü mamun da leş gibi koktuğundan evdekilerle cebelleşmek lazım.

Bizim buralarda mamun bulmak pek sorun olmadığından denemedim ancak lodos öncesi çokça alıp, denenebilir. Patlak havada mamun çıkartamadıklarından, yemli avlanılacaksa kullanılabilir.

20. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Domuz baliği çikiyor arada :) onlari sayarsin heralde :D
    Yem işi Bodrumda hafif sıkıntılı. Canli yengeç ve sülünez nasil bulacam merak ediyorum
    Bi site vardi kapanmiş, İzmirden canli mamun boru kurdu felan yolluyolardi.
    Neyse artik yapacaz bişeyler olmadi kendim tutacam yengeci :p ona bi aparat araştirayim ben bi sepet böle bi düzenek :D
    Çok işim var çoooooookkkkkkk :laughing: :laughing: banghead