o saydıklarım günümüz türkiyesinde oldukça az bulunmaya başladığından aslına bakarsan birazda lütuf sayılır çok değil etrafına dikkatli bakarsan insanları biraz daha derinlemesine incelersen dediklerimi anlarsın neyse konuyuda saptırmadan ...yeni sezonda güzel levrekler çıkarman dileklerimle rastgele
Volkan, tebrikler güzel bir av olmuş. Avı bir yana bırakırsak av arkadaşları arasındaki temel bir probleme parmak basmışsın. Bence bundan sonraki süreç senin arkadaşının azim ve kararlılığına bağlı, anlayacağın ne kadar oyun oynarsan oyna iş senden çıktı geçmiş olsun Senin için ancak dua edebiliriz Sağlık ve muhabbetle kal. Rastgele.
:laughing: :laughing: :laughing: Doğru, bizimkisi boşuna bir çırpınış, iş olacağına varacak. Ne yapalım, duruma göre uyum sağlamak dışında elden gelecek bişey yok. Sizlere de rastgelsin.
Sen Serhat Abiyi unut Volkan En iyi ihtimal ayda 2-3 kez olta atar. Geri kalan zamanlarda pencereden bakıp bu tam levrek havasıymış der, takım çantasını açar, evde efendi efendi oturup gazı geçene kadar bezle rapalaları parlatır durur Ben rapala avı yapmadığımdan genelde takım bağlıyorum Eline sağlık yine güzel rapor olmuş. Nice keyifli avlar dilerim, rastgele
Teşekkürler Önder, izine çıkmamışsam bende ayda 2-3 kez olta atıyorum zaten. Kışın zor geçecek onun için. Levrek havalarında, bol bol telefon açıp, durum soracak muhtemelen. Sana da güzel avlar dilerim.