Okyanusta Siftah! Yedi Tekmili birden! Yaziyor!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Huseyin Alp Arslan tarafından paylaşıldı.

1. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    bu sabahın belkıde bu gunun gorup ve okuyabılecegım en guzel yazılarından bırı ellerınıze saglık,balıklar sahane ,o sıcak anlatımınız mukemmel .allah ıcınıze sındırsın,hayırlı ramazanlar

2. manblue60

manblue60

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lüferlerrr
    dondum kaldım abi inan sizinle teknedeymişim gibi hissettim kendimi teşekürler şiir tadında:)

3. ist balıkcısı

ist balıkcısı

Favori Kamış:
    şeyan olta -surf kamış
    En İyi Avı:
    daha öğrenecek çok şey var
    abi yazılacak o kadar çok şey varki .... tek kelime ile mükemmel eline,yüreğine sağlık

4. almora

almora

Favori Kamış:
    10 gr kursun ,sinek iğne(dikkat kursuna)
    En İyi Avı:
    çipura (şans eseri de olsa tuttum ama:):)
    muhtesem bır av sahane orada gıbı hıssettım kendımı özellıkle ıkıncı fotograftakı balık harıka gorunuyor ..tebrıkler :)

5. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Abi olay bumudur, budur. Çok güzel bi memlekete benziyor orası. Bu gördüğüm en iyi paylaşımlardan biri. Tebrik ederim.:)

6. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    hüseyin abicim senin yazılarının hayranıyım ve okumaya doyamıyorum çok güzel paylaşımlar abi eline sağlık

7. trefli

trefli semih sözer

Favori Kamış:
    seac-sub xfire 85 zıpkın posedion ultımade olta
    En İyi Avı:
    hala denizde duruyor
    harika resimler harika anlatım.Bİr kez daha tebrikler..

8. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Bogac nazik yorumlarinin bana verdigi destek tahmin edemiyeceginin otesinde. Cok tesekkur ediyor saygilar sunuyorum.Daha nicelerinde bulusmak umuduyla.

Sayin Abim
    Mubarek Ramazan ayinin tatli renklerine benimde bu gurbet memlketinden katkim olsun. Nazik iltifatlarin icin cok tesekkur eder, saygilar sunarim. Gorusmek dilegiyle.

Dr.Bey burda bu baliklari yakalamak is degil. Ancak sizin sinaritleri Ulkemizde bulup cikarmak buyuk maharet. Paylasimlariniz ve herzamanki gulumseyen seviyeniz benim icin buyuk taddir. Tesekkur ediyor, saygilar sunuyorum.

Askin herzaman ki muthis nezaketin ve derinligin beni buyulemeye devam ediyor kardesim. Destegin ve inanilmaz guzel takdirlerin benim icin buyuk bir onurdur. Tesekkur eder, saygilar sunarim.

Mehmet Bey
    Bu sene sizi baliga ve paylasima doyuracagim. Bu gordukleriniz hic bir sey degildir ve aslinda Yeni Zelandadan gonderebilinecek belkide en kisir balik raporudur. Amacim aslinda sizlerle olabildigince kaliteli paylasimalr cikarak muhabbetimize katkida bulunmak.Nede olsa farkli bir yer ve kendine gore
    Ulkemiz standartlariyla karsilastirildiginda oldukca bereketli. Yani bu zenginligi sizlerin gonul zenginligine sunmayi kendime bir borc bilirim.Bu yuzden hic merak etmeyin, dahasi yoldadir. Tesekkur eder saygilar sunarim.

Sevgili Mujdatcigim,

Sizlerin farki her zaman beni asar. Ben burda bir kasaba hayatindan en buyuk
    askimi doyasiya yasiyabiliyorum. Zaman, malzeme, yem...Akliniza gelebilecek her seye ulasabilmek cok kolay.Bu yuzden burda balikci olmak, balik tutmakta kolay. Ancak sizlerin her seye ragmen , yogun is temponuzdan, stresli kosusturmacalarinizdan bu siteye ve balik askina adanmisliginizin okyanusu
    benim okyanusumu her zeman kucakliyacak buyuklukte. Bu yuzden inceliginize tesekkur eder , saygilar sunarim.Daha nicelerinde bulusalim.

Sevgili Tarkan
    Destegin ve inceligin icin cok tesekkur ederim. Essiz bir tadsin.Daha nicelerinde bulusmak umuduyla, saglicakla kal.

9. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Burak

Degerli arkadasim, essiz dostum... Size ve sizlere zamaninda cevap veremedigim icin cok ozur dilerim. Ancak oldukca yogundum. Gosterilen ilgi ve nezaketi de bolmek istemedim ve durulunca hepsiyle birden butunlesmek, hem sitenin isleyisi , hemde daha duzenli ve seviyeli bir etkilesimin surmesi icin gerekli konsantrasyonu kurabilecegim bir zamani secmek istedim.

Ilgi ve nezaket dolu yorumun icin cok tesekkur ederim.Siz ve sizin gibi yuksek kalplerin destegi ve sicakligi oldugu surece, hic merak etmeyin, sizlere herseyin
    en guzelini sunmaya calismak boynumun borcudur.Daha nicelerinde bulusacagiz insaallah.Saygilar sunarim. Saglicakla kal.

Destegin ve nezaketin icin tesekkur ederim Arda.Daha nicelerinde bulusmak uzere, saglicakla kal.

Insaallah hepbirlikte el ele kalitenin citasini yukseltmeye devam eder, bir birimize bu yolda ilham ve onderlik oluruz sevgili Erdem.Daha nice paylasimlarda bulusmak uzere nazik destegin icin tesekkur eder saygilar sunarim.

Tesekkurler Anil. Yalniz inan bana super olan sizin sevgi dolu yureklerinizdir. Bu tevecuhu bana gosterdigin icin cok tesekkur ederim.Saglicakla. (not:son gunlerde dalmiyorsun galiba bir durulmami var yoksa ben mi kaciriyorum bir seyler.)

Sevgili Yucel
    Essiz bir amator balikci olman ben de herzaman buyuk saygi ve sevgi uyandiriyor sana karsi. Mentalite olarak bu konuda o kadar askinsin ki.
    Dulger baligini hedeflemen beni cok sevindirdi.Buna vesile olmak da ayrica bir onur benim icin. Oldukca yogun olmalisin.Sezon basladi ve sizin oralarda lufercilik butun hiziyla suruyor simdi. Dulger baliginin sanirim en yogun oldugu zaman bahara giris aylaridir. Bolgende dulgerin varligini ve rastlantisalligini, yerel agcilar ve balikcilarla muhabbet ederk yokliyabilir, varsa onlardan aglarda oltalarda ne zaman ozelikle ciktigini ogrenebilir, bunu disinda elbette kendi denemelerini yapabilirsin. Ancak yerel bilgiyi pekistirmek ve hatta bu oralarda yoksa bulunabilecek yerleri uzak da olsa kestirerek oralara yonelmek seni gercek bir Odul balik(trofe) balikcisina donusturur. Sarosda ve Gokceada'da
    rahatlikla balikciliginin yapilabileceginden eminim. Bu baska yerlerde veya bolgende olmiyacagi anlamina gelmez. Cok yaygin bir balik oldugunun altini cizmisdim paylasimimda.Umarim calismalarin istedigi verimi verir. Bu konuda ilerlemeleri takip etmek buyuk zevk olacak.Nazik ilgin icin tesekkur eder , saygilar sunarim.

Tesekkurler Burakcigim. Gonlunu acip, nezaketini paylasman benim icin fazlasiyla yeterli.Cok tesekkur ederim.Daha nicelerinde birlikte olmak umuduyla, saglicakla kal.

Sevgili Ozkan, buyukluk sizin yureginizdedir. Boylesi bir yakistirmayla beni onurlandirdigin icin tesekkur ederim. Sen yeterki iste.elimden gelenin en guzeliyle sizinle birlikte olmak icin her seyi yapacagimi bilmeni isterim.saygiyla sevgiyle kal saglicakla.

Ben tesekkur ederim Serdar. Umarim bebeklerin ve esinle guzel bir zaman geciriyorsundur. Ikizlerin gozlerinden op benim icin. Su zamanki yorgunluk yarin buyuk bir tadla andigin anilar olacak. Sakin bir dakkasini ziyan etme.Paylasimim icin sahsima sundugun yorumlar icin tesekkur eder,saygilar sunarim.Saglicakla kal.

Insaallah Turgay Abi. Yorumlariniz icin tesekkur eder, islerinizde basarilar dilerim.Umarim Mogan Konusunda halen calismalariniz devam ediyor ve surdurulebilir avcilik konusunda konumunuz geregi cevrenize gosterebilceginiz yuksek onderligi paylasiyorsunuzdur. Bunlardan haberdar olmak sahsim icin buyuk tad olur. Daha nice paylasimlarda bulusmak uzere saygilarla.

Sevgili Izzetcigim Sizin gibi yuksek bir sahsiyeti tanimakta benim icin buyuk onurdur. Nazik ilgin ve herzaman gostermekden cekinmedigin degerli destegin icin sana cok tesekkur ederim.Daha nicelerinde birlikte olmak uzere,saygilar sunarim.

10. KSK/34

KSK/34 Serkan/ksk

En İyi Avı:
    hayalimdeki levrek
    Abi ellerine saglık mükemmel anlatım ve harika bir av

11. balikicimurat

balikicimurat murat

Favori Kamış:
    olta,kamis,siyirti,birakma
    En İyi Avı:
    akya....13.5 kg----levrek4.3 kg
    HUSEYIN BEY cok guzel resimler ve muhtesem bir manzara,, elinize saglik

12. 03ufuk

03ufuk

Favori Kamış:
    Elektirk borusundan külah atar (dürbünlü)
    En İyi Avı:
    Çalışmalar devam ediyor.
    Hüseyin Bey bu güzel dizeler ve bu güzel manzaralar için çok teşekkür ederiz ruhumuzu dinlendirdiniz....

13. İSMAİL

İSMAİL

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    600 GR MIRMIR
    Hüseyin her yönüyle harika bir av olmuş. O balıklar o anlatım ne kadar güzel öyle. siz rapor değil şiirsel roman yazmışsınız. Allah (C.C) devamını getirsin.

14. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Yorumun ve destegin icin cok tesekkur ederim Ahmet. Umarim daha nica pyalasimlarda bulusuruz. Simdilik kendine iyi bak.Saglicakla kal.

Tesekkurler Sennur, Siz sag olun. Umarim daha nicelerinde gostermis oldugunuz teveccuhe ve destege layik isler cikartmak kismet olur.Aslinda cok guzel fikirler var.Fakat iyi bir organizasyon ve hatta finans yaratmak lazim. Yavas yavas her sey olacak. Daha pek cok paylasimla bir birimizin tadina tad katacagimizdan eminim. Kendine ve siteye iyi bak.Saygilarla, kal saglicakla.

Sevgili Koral, Yeterki sen iste. Yoldalar. Butun gucumle daha nicelerini sizlere sunmak icin seferber oldum.Desteginiz o kadar buyuk ve tatli ki. Saygilar sunuyorum, kal saglicakla.

Amin Passam. Farkim bana verdigin degerden baska bir sey degil. Bunun icin
    sana cok tesekkur ederim. Her zaman yani basimda hissettigim bir dostsun.
    Bir gun insaallah yuz yuzede karsilasacak, muhabbetimize muhabbet katacagiz.
    Saglicakla kal.

Ohh Be Mustafa! Seni buralarda gormek ne buyuk tad biliyormusun. Istanbul organizasyonunda da maasallah boy boy resimlerini gordum. Ne diyorsun? Deniz balikciligimi, tatli su mu? Cevabini simdiden duyar gibiyim. Her zamanki destegin ve incelik dolu yorumlarin icin cok tesekkur eder, saygilar sunarim.Simdilik kal saglicakla degerli dostum.

Sevgili Diren

Senin bu essiz yazina cok gec cevap verdigim icin affina siginirim. Oldukca yorgun ve yogundum. Kafami bir sure baska konulara vermek zorunda hissettim.Bu gun gonderdigin kitabi aldim. Buyuk mutluluktu benim icin.Senin arka bahcen Memleketimden :), ekledigin o degerli defne yapraklarini gormek goz yasiydi. Mesajin icin cok tesekkur ederim.Yazi karakterimiz o kadar benziyor ki.Sanki harf kardesiyiz. Ozellikle ayni G'ler ayni A'lar. Tertemiz cumlelerine, yuksek yuregin sinmis.

Suzgune gelice. Suzgun suzgundur ancak asla uzgun degildir, suzgun olmaktan. Suzgun bir ince tel kilic gibidir. Goruntusunden beklenmeyecek ceviklikte ileri atilan.Suzgun koca bir orkestra Sefinin bagetidir, denizin muziginin her kivrimiyla dans edip, ona ritim tutan. Suzgun neselidir, civildaktir. Etekleri firfirli, bukle bukle saclari fiyonkla toplanmis, gul bahcesinde, bir oradan bir buraya bahari koklayan yeni yetme bir kiz gibidir. Citi piti... Hic bir kamisim benimle onun kadar butunlesmez.Hafifligiyle kolumun uzantisi olur bazen. Bukulurken bukulemeyen bir bilek gibidir. Suzgunun adi suzgun.Cunku gururlu , incelik dolu ve latif...Sadece yemlik balikla ugrasmaz. Suprizler hazirlar bana. Bazen dev gibi baliklarin karsisina boyuna posuna bakmadan cesaretle atlar. Sanat olur, mutluluk ve kivanc olur. Her sey bittiginde her balikla suzulebilen Suzgun'um, sanki hic bir sey olmamis gibi, yepyeni bir mucizeye , yepyeni bir zafere daha bir an once imza atmamis gibi dimdik olur.Suskun, kendinden emin ve bir o kadar da alcak gonullu. :)

Sevgiyle , saygiyla kal. Her sey icin cok tesekkur ederim.

Sevgili Ahmet
    Evet geldi. Simdi asil dans basliyor. :D Daha nice resitallerde bir likte olacagiz.
    Senin o her zamanki nezaketinden bir pay daha alabilmek icin elimizden geleni yapacagiz. Mutluluk ve candan bir sessin benim icin. Sevgiyle kal.:)

Siz sag olun Murat Bey.Daha nicelerinde bulusalim, muhabbetlerimize muhabbet katalim. Desteginiz icin tesekkur eder saygilar sunarim.

Denizlerin en gizemli baliklarindandir Dulger Abdullah. Goruntusune bakma kalbi cok temizdir. Ve baliklarin bence en lezzetlisidir.:)
    Degerli yorumlarin icin tesekkur eder, gorusmek dilegiyle saygilar sunarim.

Sen nerelerdesin Evrim. Tutmuyormusun balik. Bak mevsim geldi. Cupralarin, mirmirlarin, luferlerin gani oldugu zaman. Ozletme paylasimlarini. Topla ekibi patlat bir Ege havasi.Keyfimiz yerine gelsin.
    Kendine iyi bak sevgili Evrim. Her zamanki essiz destegin ve samimiyetin icin cok tesekkur ederim.Kal saglicakla.

Son düzenleme: 26 Eylül 2007
  15. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Can
    Nazik yorumlarin icin cok tesekkur ederim. Daha nicelerinde bulusmak uzere
    saglicakla kal.Her sey gonlunce olsun...

Sevgili Ali
    Hepimizin gonlu bir. Sahsima ifade ettigin yukseklik senin kalbinin yukseklgi ve nezaketidir. Eldegmemisken Dunyamiz hep boylesine guzel.sizlere daha fazla goruntuler gondererek bu guzelligin her yerde ve her zaman bizlerin olabileceginin altini cizmeye calisacagim.Incelik dolu yorumlarin icin tesekkur eder, saygilar sunarim.Saglicakla...

Sevgili Serdar
    Degerli yorumlarinla destegini esirgemedigin icin cok tesekkur ederim.Daha nice
    guzelliklerde bulusmak umidiyle, saglicakla kal degerli dostum.

Muhtesem olan sizin sevgi ve anlayis dolu yuksek yureginizdir Sevil Hanim. Bana her zaman gostermis oldugunuz incelik ve nezaket icin cok tesekkur ederim. Sevgili Diren sayesinde Sayin Kozanoglunun kitabina ulastim. Yazdigim oykuler size bu degerli yazari hatirlatmisti.Acik soylemek gerekirse kendisini ilk defa tanima mutluluguna erisecegim.Ancak biyografisini okurken ilginc noktalar gozume carpti.Ifade edemeden gecemiyecegim. Kozanogluyla ayni okullari bitirmisiz.(Ortakoy Gazi Osman Pasa Ortaokulu, Kabatas Lisesi) Kendisi de oglak burcu. Bu okullar deniz kiyisinda Istanbulun buyuk tarih ve Bogazicinin muhtesem guzelligiyle butunlesmis okullardir. Deniz ve doga sevgisinin yucelmesine katkilari kuskusuz. Turk dilini sevip, kendini ifade etmeyi de hayat
    parcasi yapabilmek icin durmak dinlenmez bir aclik ve arastirip ogrenmek gene gozume carpan bir baska ortak yonumuz. Kullandigi dille anlasilir olabilmeyi arayan ve ideallerini arzuyla ortaya koymayi hedeflemis.
    Bana boylesi bir yuregi tanim firsati verdiginiz icin cok tesekkur ediyorum.
    Kitabi okuduktan sonra her halde konusacagimiz daha cok sey olacak.Sevgiyle kalin.Saygilar sunarim...:)

Sevgili Onur,
    Zaman verip paylasimimi degerli yorumlarinla destekledigin icin cok tesekkur ederim.Daha nice paylasimlarda bulusabilmek umuduyla saygilar sunarim.Saglicakla kal.

Sevgili Murat Bey
    Umarim gonlunuzdeki tum dileklerle bulusursunuz insaallah. Incelik dolu yorumlarinizin benim icin cok yuksek bir destek oldugunu ifade edip, saygilar sunarim. Saglicakla kalin degerli Abim...

Sevgili Faysal Bey

Insallah dileklerimiz gercek olur ve ben de sizin degerli sahsiyetinizle yuz yuze tanisma firsati bulurum. Sicakliginiz ve degerli deteginiz ise sizin comert yureginizden benim payima dusen feyzdir. Inceliginiz icin tesekkur eder, saygilar sunarim.Saglicakla kalin.

Sevgili Ahmet
    Degerli zamaninizi verip, desteginizi esirgemediginiz icin ben tesekkur ederim.
    Saglicakla kalin.

Sevgili Osman

Her zamanki sicak nezaketin ve muhtesem desteginden beni bir kez daha yoksun birakmadigin icin cok tesekkur ederim, benim gonlu buyuk degerli dostum. Allah(cc) senin de o sevgi ve saygi dolu genis yureginden razi olsun.
    Daha nice guzelliklerde bulusup, muhabbetimize muhabbet katmak arzusuyla, saglicakla kal.:)

Cok degerli , sevgili Ustadim Namik
    O sevgi dolu muzip yureginden payima boylesine degerli yorumlari dusurdugu icin o cok comert gonlun sag olsun.Senin dogal ve koklu dehanin etkilesimini
    her zaman kendi oznelligimde buldugumu bilmeni isterim. Dostluguna kendimi hep yakin hissettim.Insaallah bir gun bunu yuz yuze yasama mutluluguna da erisiriz. Kivrak zekan ve hiciv yuklu tadinla her zaman bulusup bir doz alma ihtiyacinin sanirim bir tek bana ait olmadigini biliyorsun.:) Sen adamda aliskanlik yaratiyorsun.:rolleyes: Saglicakla kal degerli dostum.Saygilarla...

16. otto0303

otto0303

çok mznyzk bi hikaye olmuş güzel paylaşım roman gibi okudum abi paylaşm için teşekkürler rastgele

17. anaaaaa

hepside façalıymış balıkların.
    balıkları bile bir başka gavur yaptımı yapıyo hoca:=))))
    valla şıkbalıklarmıs adamhani yimeye kıyamaz alır eve misarfirlige tirir güzelce agırlar icabında.

ayrıca fotografları çeken kardeşin " ışığı ters ten, aklınızı başınızdan alırım" tekniklerini de yutmadık:=))))

18. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Hakancigim destegin ve nezaketin icin cok tesekkur ederim.Sayende bir senelik av roporlarina 10 gunde eriserek Memleket balikciligina gozumuz gonlumuz hasretini dindirdi. Hem essiz balikciligini, hem genis yureginin sicakligini esirgemedigin icin cok sagol.Dahasinda bulusalim.Dahasina rastgele.

Sevgili Mehmet
    Yeni Zelanda da guzel balikcilik imkan meselesi, memlekette ise ancak bu isin hakkini veren tutar.O yuzden hepiniz gonlunuzde bu ise hic bir sinir tanimadan sarilan yureginizle bin kat balikcisiniz. Nazik yorumlarin ve destegin icin cok ama cok tesekkur ederim. Dahasinda bulusmak uzere, saglicakla kal.

Sevgili Ilhan
    Insaallah fiziki olarak da gelir misafirim olursunuz. Degerli ve nazik yorumlarin icin cok tesekkur eder saygilar sunarim. Sevgiyle saygiyla, saglicakla kal.

Sagol Baris
    Eger bir nebze sana keyif olabildiysem kendimi mutlu sayarim. Nazik yorumlarin icin tesekkur eder saygilar sunarim.Saglicakla kal.

Sevgili Sertacim

Nezaket dolu ince yuregin icin cok sagol. Her zaman desteginle ve sicakliginla bulusmak benim icin buyuk tad degerli genc dostum. Insaallah bir gun omuz omuza olta atmak mutluluguna da seninle erisiriz. Kendine iyi bak.Saglicakla kal.

Sagol Mustafa,
    Degerli yorumlarin daha iyisine ulasabilmek icin bana guc verdi. Senin de bu comert yuregine saglik sevgili dostum. Saglicakla kal, kendine iyi bak.

Sevgili Osmanim
    Benim icin hic eksik etmedigin incelik dolu nezaketin ve guclu destegin icin ne kadar tesekkur etsem azdir.Sizin gibi cok degerli arkadaslarin dinmek bilmez teveccuhu bana daha iyisine ulasmak icin guc veriyor. Dahasinda bulusmak uzere lutfn kendine iyi bak. Saygi ve sevgiyle,kal saglicakla...

Sevgili Mehmet Bey,
    Her zamanki incelik dolu nezaketinizle bulusmak benim icin buyuk mutluluk. Dulger baligi beni hep derinden etkileyen bir balik olmustur. Basli basina bir karakter abidesidir.Umarim size de gani gani rastgelir. Saygilar sunuyor, dahasinda bulusmayi umut ediyorum. Saglicakla kalin.

Sevgili Baris
    Her paylasimimda senin essiz yureginle bulusacagimi bilmek beni dahasina biliyor. Incelik dolu nezaketin ve dinmeyen destegin icin cok tesekkur ediyorum.Bir seyi gece gunduz delice askla seversen sanirim oda seni seviyor ve sana ihtiyacin olani fazlasiyla , comertlikle veriyor. Sende sana dogani samimiyetle, kim neder hasabini yapmadan, geldigi gibi zincirsiz gonlunden bosaltir , paylasirsan, sanirim bir seyler oluyor. Sirrini sormussun, budur diyecegim. Yani olay bende degil, askin asiga olan teveccuhundedir.
    Benim gibi adamlara icine girmeden bakarsan aslinda gorecegin, bir abdal, bir deli, bir sarhos, bir hicten baska hic bir sey degildir.:) Kal saglicakla guzel ve genis yurekli dostum.:)

Sevgili Mesut

Sen sag ol...Daha nicelerinde bulusup, muhabbetimize muhabbet katalim. Nazik yorumun icin tesekkur eder saygilar sunarim.Kal saglicakla.

19. Bravoo

selamlar alp abim resimler bir harika dizeler inci eline emegine saglik paylasim icin tesekkürler.

20. izzetbey

izzetbey

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3,5kg Mığrı -700gr Somon-145gr Barbun-380gr Kötek-400gr Çupra
    Sevgili Hüseyin Bey şahsım hakkındaki yazmış olduğunuz güzel ve anlamlı cevap için çok teşekkür ederim.Ben de sizi tanımaktan son derece memnunum,saygılarımla...