Okyanusta Siftah! Yedi Tekmili birden! Yaziyor!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Huseyin Alp Arslan tarafından paylaşıldı.

1. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Mustafa Bey Gec cevap verebildigim icin sizin ve tum dostlarin affina siginiyorum. Sevgi dolu dilekleriniz bana cok guc verdi.Insaallah daha nicelerinde bulusacagiz. Simdiki hedef bir kiyi organizasyonu duzenleyerek
    biraz kaya ustu balikciliginin tadina varmak.Insaallah bununda raporlarini sizlere
    gider gitmez sunacagim.
    Saygilarla.

Sevgili Deniz Ogretmenim

En guzelini soylemissiniz fazlasiyla yeterli.:) Daha nicelerinde bulusalim.Hersey icin tesekkur eder saygilar sunarim.

Veyselim insaallah daha nicelerinde bulusuruz. Tum dostlara selamlarimi ve sevgilerimi ilet. Destegini ve nezaketin icin cok tesekkur eder, o muthis paylasimlarinda bulusmayi dilerim.Kendine iyi bak degerli kardesim.Saglicakla.

Murat Bey

Incelik dolu nezaketiniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim. Aramizda yeni olmaniza ragmen oldukca renkli bir dunyaniz var.Ve bu dunyayi inanin cok merak ediyorum. Umarim paylasimlarinizdaki o essiz baliklari gormeye devam ederiz.
    Saygilar sunar, daha nice sicak paylasimlarda muhabbetimize muhabbet katariz insaallah. Saglicakla kalin.

Sevgili Zafer Bey,

Nezaket ve dusunce dolu yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.Umarim bu gibi sitelere actigimiz paylasimlarla baligin insanla bulusmasinin bir parca ete donusmekten cok daha ote bambaska manalar ve hayat kalitesi yaratabilmek yolunda kullanilabileceginin orneklerini verir ve insanimizi daha guzele tesvik ederiz. Sonuc onlar icin cok daha buyuk baliklar yakalayarak gururlarina gurur katmak ve bu kulture daha buyuk hizmetler sunarak yasamasina yol acmak olacaktir.Elbetteki bu cabanin meyvalari ekonomiden tutun, sosyal tadlara, dostluklara, manevi gelisimlere ve hatta sanata uzanan buyuk bir tad olarak kendini gosterecektir.Elimden geldigince cabuk video goruntulerini hazirlayip sizlere sunacagimdan emin olabilirsiniz.Daha nicelerinde bulusabilmek umuduyla saygilar sunarim.

Sevgili Sabricigim

Az goruyoruz seni sitede ama geldin mi oyle buyuk baliklarla geliyorsun ki sasirmamak takdir etmemek elde degil. Umarim daha nice karsilikli paylasimlarla
    benzeri tadlari yaratir muhabbetimize muhabbet katariz.Gorusmek dilegiyle saglicakla kal dostum.

Sevgili Cem Bey,

Bogazicimin essiz balikcilarimin amator yurekli dostu. Umarim iyisinizdir. Yeni sezonunuzu butun yuregimle kutluyorum.Cok guzel balikcilik haberleriniz beni oldukca sevindirdi. Dahasina rastgele diyor, nice paylasimlarda bulusmayi umit ediyorum. Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.Benim icin buyuk destek oldunuz.Saygilar sunarim.Saglicakla kalin

Sevgili Selimcigim
    Daha copk gencsin ve umarim bir gun bu zevki abi kardes yan yana yasama mutluluguna erisiriz.Olmayacak hic bir sey yok.Degerli yorumun icin tesekkur eder saygilar sunarim.Saglicakla kal.

Sen sag ol Memedim. Paylasimlarin o kadar guzel ki tadina doyulmuyor. Umarim bununla sana ben de bir tesekkur etme firsati bulabildim. Daha nicelerinde bulusabilmek umuduyla Allah(cc)'a emanet ol guzel dostum. Sizin oralarda olabildigince salda gelince ben de balik bulabileyim.:) keyifle kal, gorusmek dilegiyle, saygilarla...

Ben tesekkur ederim Gunay Bey.Daha nicelerinde bulusuruz insaallah. Saygilarla.

2. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Nevzat Bey

Degerli yorumlarinizla nezaketinizi ve desteginizi esirgemediginiz icin ben tesekkur ederim. Daha nicelerinde bulusmak umuduyla saygilar sunarim.
    Saglicakla.

Tugay Bey
    Size de hayirli Ramazanlar sevgili dostum. Umarim daha nicelerinde bulusur bir birimizin yasam kalitesi ve moraline pozitif katkimizi sunariz. Degerli ,incelik dolu yorumlariniz icin tesekkur eder saygilar sunarim.Saglicakla kalin.

Sag ol Ahmetcigim

Senin luferlerde beni donduruyor, nostalji ruzgarlari olup gonlumu Bogazicine caliyor. degerli yorumlarin icin cok tesekkur eder sana bereketli bir sezon dilerim.Saygilarla ,kal saglicakla.

Sevgili Halit Bey

Degerli yureginizden kopan nazik yoruymunuz icin tesekkur eder daha nicelerinde bulusmayi umit ederim. Saygiyla sevgiyle saglicakla kalin.

Ozlemcigim buralarda olmana oyle sevindim ki. Senin gibi gonlu doga ve balikcilik askiyla dolu bir genc kizimizin aramizda olmasi buyuk onurdur. Sitemize kattigin hercai nese ise bizlerin gecen yillarla unuttugumuz o sicak duygularin halen var oldugunu ancak bizlerin paylasmayi kimi zaman unuttugunu bana hatirlatiyor. Neseli yuregini ve sicak kalbini kutlar, daha fazlasiyla birlikte olmayi umut ederim.Nazik yorumlarinla destegini esirgemedigin icin cok tesekkur ederim.Saygilarla...Saglicakla kal.

Sevgili Zeynel
    Yuksek nezaketin ve gucume guc katan yorumlarin icin cok tesekkur ederim.
    Gercekten cok guzel bir memleket burasi.Nicin mi? El degmemis. Insan istismari
    gormemis. Bu yuzden Dunyamizin aslinda ne oldugunu bana hatirlatiyor.Tabii bu bakis acisiyla onu daha sevmeme neden oluyor. Saygilar sunar,daha nicelerinde bulusmayi umit ederim.Saglicakla kal.

Sevgili Ali Bey
    Gelin artik.Siz gelemiyorsaniz Berk'i gonderin. Bana gostermis oldugun essiz nezaket ve deger icin cok tesekkur ederim sevgili Ali. Her paylasimima bu gucu veriyor ve beni inanilmaz dostlugunla buyuluyorsun.Sitemizin en genis ve degerli yureklerinden birisin.Cunku bu sevgi selini sadece bana degil herkese sunuyorsun. Saygilar sunar, daha nicelerinde muhabbetimize muhabbet katabilmeyi ozlerim.Saglicakla kal, kendine ve degerli ailene iyi bak dostum.

Sevgili Semih
    Oncelikle ben seni tebrik ederim.Siteye tasidigin zipkin balikciligiyla ilgili cok degerli bilgiler bence buyuk bir tad ve essiz paylasimlar. Paylasimima nazik yorumlarin ise buyuk bir guc ve tad benim icin.Cok sag ol.Daha nicelerinde bulusmak umidiyle sevgi ve saygiyla, saglicakla kal.

Sevgili Serkan
    Nezaketin ve destegin icin tesekkur ederim.Daha nicelerinde bulusuruz insaallah. Saygilar sunuyorum.Saglicakla kal degerli dostum.

Murat Bey
    Vatandan uzak gurbet tadini bilen arkadasim, sen sag ol. Daha nicelerinde bulusmak umuduyla. Incelik dolu yorumlarinizla bulusmak buyuk tad her zaman.
    Insaallah bir gun yolunuz buraya duser de dostlugumuzu yuz yuze taclandirma
    sansina da erisiriz. Saygiyla, sevgiyle, saglicakla kalin.

Senin guzel satirlarin da benim ruhuma sevk,isik oldu.Cok tesekkur ederim sevgili Ufuk.Daha nicelerinde bulusmak umidiyle sevgi,saygi ve saglicakla kal.

Sevgili Ismail Bey
    Insaallah o engin duanizin barisini Yuce Allah(cc)'im sizin degerli yureginize de
    mumikun kilar.Devaminda hep birlikte bulusuruz. Nazik yorumlariniz icin tesekkur eder, saygilar sunarim.

Sevgili Osman degerli yorumlarinla gostermis oldugun nezaket icin ben tesekkur ederim. Daha nicelerinde bulusmak umuduyla saygilar sunarim. Saglicakla kal degerli dostum.

Hey Cengizim
    Seninle birlikte olmayi, o zilgitlayan samimi tarzini solumayi ozlemisim.:) Her sey icin cok sag ol.Resme gelince Serkan genelde video kamerayla ugrastigindan
    bariz benim cekmedigim acikca belli olanlarin disinda ki tum fotolari ben cektim.
    Balik cekimlerini ve beni alan cekimleri Serkan yapti. O bu isin uzmani. Soyledigin konu onun icin gecerli olabilir.Ancak benim ozellikle manzara cekimlerim icin konusuyorsan, hepsi teknolojinin bize sunduklari. Fotografciliktan hic anlamam.Ekranda guzel bir manzara gorunce basiyorum tetige. Insaallah bu isin inceliklerini Serkan ve senin gibi cok degerli bilgilere sahip dostlardan ogrenecegiz. Saygilar sunar ve o cok degerli , imbikten gecmis kultur hazinenle daha fazla birlikte olmayi umut ederim.Simdilik kal saglicakla.

Sevgili Ibrahimcigim
    Sende gurbetci bir yurek olarak aramizda olman ve yeni olmakla birlikte oncesi olan tanisikligimiz geregi cok buyuk bir tadsin benim icin.Daha nice paylasimlarda bulusmak umidiyle saygilar sunar, nazik yorumlarin icin tesekkur ederim.Kal saglicakla...

3. KARAGOZ

KARAGOZ oğuz

çok fazla söze gerek yok bir ustanın anlatımı budur trofeler güzel özellikle sinağrit oltayla merasında yakalaması kolay fakat zıpkınla avlamak çok zor olan bir balık, çok ürkek çok utangaç ama meraklı

4. modena

modena

gördüğüm en yakışıklı dülger...resimler çok güzel...terbrikler...

5. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

hüsyin abi valla filimşeridi gibi geldi bu avların aldın götürdün beni ellerinesağlık çok güzel av sezonu olmuş

6. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Tesekkur ederim sevgili Oguz,

Daha nice paylasimlarda bulusmak uzere... Dahasina rast gelsin...

7. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Cok tesekkur ederim Sevgili Turgay,

Eski konu...Ama boyle paylasima dokulunce anilar tap taze kaliyor.Dulger resimlerini begendigine sevindim.Dulger baliginin kalbimde ayri bir yeri var.Bana cok gizemli bir balik olarak gorunuyor. Onu her yakalayisimda bu sularin zenginligi ve bereketine sukrediyorum... Hic unutmam Karakoyde balikci tezgahlarinda her dulger gorusumde "Ahh bu baligi oltayla yakalamak nasip olur mu derdim?"Niyet ve kismet... Sonunda iste boyle dulgerci olduk...

Gorusmek dilegiyle sevgiyle, saygiyla , saglicakla kal...Dahasina rast gelsin...

8. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish

Sevgili Kardesim Ali Kemal,

Nazik yorumun icin tesekkur ederim. Eski bir ani simdi.Bu paylasimdan sonra bayagi baska paylasimlarda actim.Onlari da begenecegini umuyorum.

Sevgiyle, saygiyla, saglicakla kal.

Dahasina rast gelsin...

9. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

:) Hocam siteye yeni üye olduğum raporu şimdi okuyabildim.Gerçekten güzel balıklar.Fotolarda birbaşka güzel.Daha iyilerine rastgele.:)

10. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Necmi Ustadim,

Bu cennet adada oyle baliklar ve balikcilik var ki bir raporun guzel olmamasi veya bir fotografin ilgi cekmeyecek niteliklere sahip olmasi neredeyse imkansiz...

Vallahi ben halen sizin son paylasiminizi unutamadim... Uzulerek soyluyorum bugun Ulkemizin geldigi amator balikcilik sartlarinda, bu balik kitliginda hem de kiyidan boylesi zengin, boylesi ruh , espiri ve renk dolu bir paylasimi cikarabilmek asil marifetti.Maasallah siz fazlasiyla basariyorsunuz.

Burdan bir kez daha tebrik ediyor ve yeni paylasimlarinizi hasretle bekliyorum degerli ustadim ve abim...

Saglicakla kaliniz.

Gonlunuzdekine rast gelsin.:)

11. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Harika bir av ve rapor olmus. Yeni Zelanda birgun gidipte balik avi yapmayi en cok istedigim yerlerden birisi. Umarim kismet olur...

12. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Insallah sevgili Kagan Kardesim,

Insaallah gelir misafirimiz olursun.Fakirhanemizin essiz avlaklarinda essiz avlar bulursun.Sicak muhabbet sana sozumuz olsun...

Gorusmek dilegiyle, daha nice paylasimlarda bulusabilmek umuduyla saglicakla kal.

Dahasina rast gelsin.

13. monaroza34

monaroza34 idris

Abi o nasıl bir rapordur. Bir solukta heyecanla okudum. Balıklar da muhteşem.:)

14. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Cok sag olasin Idris Kardesim.

Bana onur verdin.Bunlar sizin gibi degerli dostlarin, sicak gonullerine yaziliyor. Insaallah daha nicelerinde bulusuruz.

Saglicakla kal.

Dahasina rast gelsin...

15. BÜLENT ÇİÇEK

BÜLENT ÇİÇEK bülent çiçek

Favori Kamış:
    henüz hiç bir şeydeyim
    En İyi Avı:
    çok iyi yengeç yakalarım yakaladım henüz yok
    Güzel Avvmiş

16. BÜLENT ÇİÇEK

BÜLENT ÇİÇEK bülent çiçek

Favori Kamış:
    henüz hiç bir şeydeyim
    En İyi Avı:
    çok iyi yengeç yakalarım yakaladım henüz yok
    Avmiş Devirdim Cümleyi Yene

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Üzülme abici, sayfalarca süren raporu devirdin ya.:) :D

18. FlyinEagle

FlyinEagle Fatih Güngör

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spirit Surf 420Cm
    Favori Makine:
    Remixon Ultra Surf 6500 Surf Makine
    En İyi Avı:
    Hayal - Tartamadım
    harikulade...nefis bir rapor.

yüreğinize sağlık.

19. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish

Tesekkur ederim sevgili Bulent, Nuri Abimin dedigi gibi ilgini alakani esirgemeyip o kadar sayfayi devirdigin icin asil ben sana tesekkur etmeliyim.Sonrasinda bir cumle devrilmis ne olacak...:)

Ilahi Nuri Abi...Sen bir omre bedelsin...:D

20. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Fatih,

Ilgine alakana, nazik yorumuna cok tesekkur ederim. Cok uzun zaman once acildi.Zaten belki de bu ilk av raporumdu.Yillar gectikce bazi fotograflar dustu, gorunmez oldu.Simdi uzerine tekrar yazamadigim icin gerekli restorasyonu yapamiyorum. Bunlari yazarken butun dilegim kalici isler olmasi uzerine ama demekki bilgisayar dunyasinda bunu basarabilmek oldukca guc. Insaallah bir gun bunlari tamamen asacak cozumler bulacagiz...

Degerli yorumun icin cok tesekkur eder, saygi ve sevgilerimi sunarim.

Saglicakla kal.

Daima gonlundekine rast gelsin.