Ölümüne levrek avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. kırıkkamış

kırıkkamış Kaan Başaraner

Vedat abi çok geçmiş olsun.Bir de lütfen kendine dikkat et yoksa biz av yapmasını nasıl öğreniriz?:) Senin gibi ustalaar ihtiyacımız var.

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kaan
    Sağolasın,av yapmayı öğrenmek elbette başka şekildede mümkün.Ancak kaidesine göre,lim itine göre ve özellikle mevsimine göre yumurtalı değilken,öğrenmek gerekmektedir.
    Foruımumuz yönetimi bu hususu titizlikle kollamaktadır.
    İşte ben bunu anlatmaya calışırken,bi taraftanda işin etik yönlerini,sportif yönlerini,alternatif av imkanlarını herşeyi bütünüyle ele almaya calışmaktayım.
    Bu arada abartılı ve yanlışlıkların üzerindede durmalı kibarca uyarmalıyımki fayda değer kazansın.Elbette benimde yanlışlarım olabilir.Olumlu tenkitlerede her an acık olmaya gayret etmeliyim.
    Sevgiyle kal

3. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Vallahi sevgili Birol evimin önünde bir yeşil alan var.Ayrıca çeşmede var,yalağıda büyük orada bazı aksiyonlar yapıp kurbaaaağaları cezbedebiliyorum.Takip ediyorlar.Ayrıca misina gamı alıyorum o alanda nokta atışı calışıyorum falan.
    Hadise şu.İşte tekneleri motorları calındı bak adamcağıza sahilde uğraşıyor dedirtmem kimseye.Bu komplekse komplex.Ne yapayım.Ama uzak bir avlak söz konusuysa o zamanda 200 atış 300 atış yapar keyfimce aavlanırım.Zaten olursa bu günlerde Kuşadsı Güneyine gideceğimn.Olumlu levrek istihbaratlarım var.
    İnşallah evladınla büyük avlara imza atacağın günler gelecektir.Her zaman beklerim.
    Sevgiyle kal kıymetli kardeşim.

4. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    boşver Vedat Abi, önümüzdeki sezon 1-2 gün kamp yaparız allah izin verirse, patlak hava seçeriz özellikle yine, mangal falan da götürürüz, yemli de denemeler yaparız, kendimizi de yemleriz bir güzel :)

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Tamam dostum o zaman kendini hazırla
    İyi bir uyku tulumu belki bir cadır
    Birkac günlük levrek kampı
    Uygun mevsimde

6. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    baba benii levreğe götüür
    abi biraz yüzsüzlük olacak ama bende levreksiz kalanlardanım bıktım buralarda yok bişe heralde olan bir yere gitmek lazım

7. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Tamam dostum kapım herkese acık.Bana lazım olan tutkulu,gözüpek,meşakkete katlanabilecek ve bundan zevk alabilecek bir partnerdir.
    Kendine güvenen gelsin yanıma.
    Sevgiler

8. Bende kendime güveniyorum..:)

Vedat abi eğer planlama üçbeş gün önceden haber verilirse ve müsaitse bende katılmak isterim..Balık için kamp,meşakkat ve bunlardan keyif almayı okuyunca dedimki"Benden bahsediliyor olmalı":)

9. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Erdal
    Ben bunları yazarken aklımın bir köşesinde sen vardın.
    Artık solo avların adamı değilim.Yanımda illaki bir partner istemekteyim.
    Ancak bu kon uda şöylesine bir titizliğim vardır.
    Ben bu şekil bir ava gidince illaki balık almalıyızki partnerim kaılıcı ve uzun süreli olsun.
    Partnerimin tuttuğu balıktan büyük haz alırım hatta bazen kendi tuttuğumdan bile fazla.Gaye aynıdır Partnerim bu şekilde kalıcı uzun süreli biri olabilecektir.
    Bu husuları sağlayabilmek icin,mevsim ve hava şartlarına büyük önem veririm.Kısmet beni bağlamaz.Kısmeti kendimin yaratması esastır.Kısmet arkadan gelmelidir.
    Meşakkat derken,bozuk hava şartlarını kastediyorum.Örneğin gecen sele kapıldığım gün bile olaydan zevk almasını bilmiştim.
    Bu bakımdan sevgiliş Erdal mevsimin gecmeye başladığı bugünlerde av garantisi yok.İstersen geleceğe dönük plan yapabiliriz.Yok illaki dersen yeni bir yer var orayı deneyebiliriz.
    Sevgiyle kal

10. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Geçmi olsun vedat amca.Bu okuduğum ilk rapor.Antalya demrede ördek avlarken babamın başına gelenler geldi aklıma.Küçük bir tebessümle okudum ne yalan söyleyeyim.Tekrer geçmiş olsun.

11. kanipekcan

kanipekcan kani pekcan

vedat bey tanımadığım biri böylebir macera yaşadığını söylese acaba derim fakat sizi yılarca yakından tanımış biri olarak tereddütsüz olayı yüreğim ağzımda yaşayarak okudum çünki ömrünce aklına koyduğunu ne pahasına olursa olsun yapan hala çılgın genç bir yürek taşıyan üstat bunu elbisesi kurudumu balık için tekrarlamaya hazırdır biliyorum ama ne olur balık sevdalılarına aktaramadığın yığınla bilgin olduğunuda biliyorum kısaca bizlere lazımsın lütfen biraz uslan geçmişolsun

12. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Selamlar eski dostum,hoşgeldin.
    Seni müstesna bir avcı olarak forum üyelerine lanse etmek istiyorum.Şayet anılarını,avcılık ve avlarını bizlerle paylaşmaktan geri kalmazsan,dediklerimin ne kadar doğru olduğu ortaya cıkacaktır.
    Seninle ileriki günlerde,eskidende olduğu gibi müstesna avlara imza atacağımızı umuyorum.
    Cok sevindim.En kısa zamanda görüşmek üzere.
    Sevgiyle kal kıymetli dostum.

13. karataşlı ünal

karataşlı ünal ÜNAL

bu çok doğru bir söz bende kıçım ıslanmadran levrek yakalayamıyorum geçenlerde 5 gün içinde 40 kilo levrek yakaladım

bu arada trout baba sana selamlar ben adana karataştayım. burda levrek bol

gönderilin resiner

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 17 Şubat 2009
  14. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Ünal
    Ben beş gün icinde levrek yakalayabilecek imkanı bulsamda bunu vicdanım kaldırmaz.
    Sana bir şey anlatayım.Biz bu balığa öylesine gönül vermişizki bizi bir tanesi bile mutlu ediyor.Ben önemli bir sahil avcısıyım.Bunu iddia ediyorum.Hatta diyebilirimki beni tanıyan hemen herkeste bunu gayet iyi bilir.çİyi bir istihbaratcıyım.Neyin nerde olduğunu hemen,herkesten dahada iyi bilirim.
    Yaşadığım yörenin hemen yakınlarındfa bu sene bazı olytacılar önemli sayı ve büyüklükte hayli levrek yakalılar.Balıklar yeme alışmış ve sahtelere itibar etmemekteydiler.İsyeseydim oraya kamp kurar muhtelif olta düzeneklerim ile kilolarcasını yemliyle tutardım Ama yapmadım,Yapmak istemedim.Dünyanın neresinde böylesine bir zihniyet varki.Tutabildiğin kadar tut.Peki sonra.İşte denizlerimizn,tatlısularımızın hali.Bunları işte bu zihniyet bu hale getirmiştir.Bu bakımdan seni bahsettiğin av icin tebrik etmiyorum.Sadece lütfen limitlere uymanı öneriyorum.
    Sevgiyle kal