Sevgili İbrahim bu durumlarda yüzmeyi bilmekte pek işe yaramayabilir.Paniklememek ve sakin olmak gereekmektedir.İlgine teşekkürler,sağolasın.
Sevgili Kardeşim Burc Balık uğruna cok şeye gögüs gerdim.Ancak aşırı tutkunun fayda yerine zarar vereceğinede inanmaktayım. İlgine teşşekkürler,sağolasın
Sevgili Kardeşim Moderatörüm Yücel İlgine teşekkür ediyorum,sağolasın.Forumlara,size ne kadar bağlı olduğumu bir kere daha anladım.Yoksa hastaydım,evden cıkmaya mecalim yoktu.Ama başarılı bir ava imza atmak,sizlere birşey yazabilmek icin,Dracoyu'da bulunca tam havasınada denk gelince oralara gittim.Az daha göğüs cizmemi giyecektim.Allahtan giymemişim,yoksa felaket olurdu.Müteakip avlarımda böylesine bir ihtiyatsızlık yapmayacağım. Sevgiyle kal kardeşim
Sevgili Başkanım,kardeşim Murat Bende öncelikle gösterdiğin ilgine teşekkür etmek istiyorum. Sizler var oldukca benzer avlarım elbette devam edecek ve sıklıkla beraber olma gayretim sürecektir.Kafamı luzumsuz şeylere takmamam gerektiğini,asli vazifemin gerek güncel ve gerekse gecmişe ait anlatımlarla olabildiğince huzurlarınızda bulumak olduğunun idraki icindeyim.Yol göstermeye evet ama tenkite hayır bu benim bundan sonraki düsturum olacaktır. Bu arada ihtiyatıda elden bırakmamaya gayret edeceğimi belirtmek isterim. İnşallah birgün beraberce avlanmak şanşına erişirim. Sevgiyle kal oğlum,başkanım.
Sevgili Kardeşim Turgay Yanına gelmek,sevimli dükkanında dostlarla sohbetlerde bulunmak,sonrasında avlanmak avcılık hayatımda önemli bir sayfa olarak yer almıştır.Bana ilgini ve saygını eksik etmedin,sağolasın.Ayrıca partnerlerinde aynı gayreti göstermişlerdir.Onlarada sevgi ve saygımı ilet lütfen. Son yaşadığım olayla ilgili olarakta ilgini esirgemedin.Bu husus icinde ayrıca teşekkür ederim. Sevgiyle kal kardeşim
Sevgili Kardeşim Özcan Olay karşısında duyduğun ilgiye ve yakınlığa teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Sevgili Kardeşim Rıfat Olayın rapor değeri elbette var.Ancak talihsizlikler olmasaydıda balıklarıma birkac tane daha ekleyebilip resimlerinide cekebilip yollayabilseydim cok mutlu olacaktım.Ancak gerek dostlarımın gösterdiği ilgi ve gerekse böylesine zor bir durumdan kurtulabilmem kendime olan güvenimi tazelemiştir. Sevgiyle kal kardeşim.
Sevgili Kardeşim Hasan İlgine teşekkür ediyorum,sağolasın. Dinamik olma,cengaver davranışlar,zorlukların üstesinden gelme gayreti gibi hislerle dolu olarak ömrümü gecirdim.Şükürler olsunki bugünlerede erdim. Gecmiş ve güncel bütün gayretlerimin semeresini ise,işte bugünlerde sayenizde alabiliyorum.Sayenizde halende eski günlerdeki gibi ayakta ve dinamik olabilmeyi başarıyorum. İnanın sizler olmasaydınız,belkide artık köşemde oturur olacaktım. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum kardeşim.
Sevgili Kardeşim Zeki Aslında üzülecek bir durum yok.Olaydan galip cıktım ve güvenim tazelendi.Yeni maceralara hazırım.İnşallah onlarında üstesinden gelecek ve sizlere sunacağım. Sevgiyle kal
Sevgili Kardeşim Mehmet Genc gibi hareket edebilmek bence gencliğin ta kendisidir.Bu yaşlardada hayattan olabildiğince zevk almak,bu duyguyu bünyemizde yaşatmakla ve buna paralel olarak ortaya koyduğumuz aktivitelerle ortaya cıkmaktadır. Şahsen ben bu şekildeki gayretlerime devam edeceğim. Gösterdiğin ilgiyede ayrıca teşekkür ediyorum,sağolasın. Sevgilerimle
Sevgili Uğraş Seni anlıyorum.Balıkları çeşitli denemelerden sonra elimde sadece bir adet olan Dawa Saltiga Green Shiner 12 cm sahteyle aldım.Hemde 5 dakika icersinde üst,üste.Forumumuza yansımasada bulup ortaya cıkardığım ve maalesef tükenmeye yüz tutmuş bu sahtenin Laser Sardine modeli ile İstanbuldan bazı kardeşlerim,bu senenin en önemli trofe levreklerini almışlardır. Sevgiyle kal
Sevgili Kardeşim Levent İlgine teşekkür ediyorum,sağolasın Olaydan sonra Dracoya baktım,caresiz görünmekteydi.Moralini düzeltmek icin o halde bile iki atış daha yaptım.Şansıma balık gelseydi herhalde vurmayana kadarda avıma devam ederdim. Sevgiyle kal kardeşim
Sevgili Kardeşim Hakan Bazen kardeşlerime söylerim,dediğimi yapın yaptığımı yapmayın diye. Bundaki gayem cok uzun seneleri kapsayan balıkcılık hayatımda,bu olguya olan aşırı düşkünlüğümün benden aldıklarıdır.Bu yüzden kariyerimi sıfırladım,bu yüzden bu yaşımda hicbir birikim sahibi olamadım ve emekli maaşımla kıt,kanaat gecinmeye mahkum oldum.Belkide böylesi daha iyi oldu.Zira imkanlarım daha geniş olsaydı belki ihtiyatsızlıkarın dahada icinde olabilirdim.Ben geri adım atmam,dolayısıylada hayatımda cok şeyin değişeceğini sanmıyorum. Bana hatırlatman sevindirici olacaktır. Sevgiyle kal kardeşim.
Sevgili Kardeşim Gürcan Hani derler ya kurt karlı havayı sever.Benzer şartlar balık avı icin uygundu.Bu bakımdan bence makbul bir havaydı.Tedbiri elden bıraktığımda söylenemez zira alt,üst termal giysiler giymiştim ve göğüs cizmesini tercih etmemiş partnerimede giydirmemiştim. Zannederim Cüneytin bir lafı,Kaptanlık yatık havada belli olmaz.Dolayısıyla başarılı bir av icin sütliman bir hava asla tercihim olmadı. Hernekadar bu işte gencler kadar iddialı olsamda tabiatın bir kanunu olduğunuda göz ardı etmemek durumundayım.Gribi ise atlattım. İlgine teşekkür ediyorum,sağolasın Sevgiyle kal kardeşim.
Nasılsın sevgili Eray.Dalgalar sizin Karadenizle boy ölçüşür cesametteydi.Benzer olaylar başıma gelmişti ancak bu en yıpratıcısıydı.Helede balıklarımızıda suya kaptırmamız,ayrıca kıymetli sahtelerimizinde gitmesi beni cok üzdü.BU arada kamışımı ve balıklarımı aldığım kandırıcımı suya vermemek icin büyük gayret gösredim.Yoksa badireden daha cabuk sıyrılabilirdim. Sevgiyle kal ilgine teşekkür ediyorum.