Ölümüne levrek avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.
    Vedat Abimize Büyük Geçmiş Olsun...

Geçtiğimiz pazar günü Sivrice de levrek avında aşırı yağmur nedeni ile sel sularına kapılan ve denize sürüklenmekte iken son anda son bir hamle ile kendisini kurtaran sevgili dostumuz,ağabeyimiz,üstadımız sayın Vedat Abayoğlu'na büyük geçmiş olsun dileklerimi sunarım.Kendine iyi bak sen daha çok lazımsın üstad bizlere kal sağlıcakla.........

2. ozcan_yildiz

ozcan_yildiz Özcan Yıldız

Favori Kamış:
    Fladen Vantage 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vi
    En İyi Avı:
    Turna 50 cm
    Vedat Abi, büyük geçmiş olsun gerçekten, Allah Seni bize bağışlamış...

3. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Büyük geçmiş olsun Vedat abimize, Allah korusun diyelim.. Onun yazdığı raporlar arasında başı güzel ortası acı ve sonucunda kurtulmuş olması itibari ile en tatlısı bu olsa gerek. Daha sağlıklı güzel ve bol balıklı bir hayat dilerim.

Son düzenleme: 29 Ocak 2009
  4. katsumoto

katsumoto Hasan

Favori Kamış:
    Shimano STELLA-----Lesath Spinning Shore Game
    En İyi Avı:
    1.150 gr Lüfer 2.5 kg Turna
    Büyük tehlike atlatmışsınız vedat abi Çok geçmiş olsun..
    İnanılmaz bir anlatım kabiliyetiniz var okurken sanki orda siz degilde ben vardım..
    Macera her ne kadar kanlarımızda gezsede...Yasadıklarınız ölüm kalım savaşı sayılır...Çok geçmiş olsun tekrar...

5. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    büyük geçmiş olsun Vedat abi. böyle üzücü bir olayla karşı karşıya kaldıgın için cok üzüldüm Allah size yakınlarınıza bağışlamış saglıcakla kalın.

6. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum öyle çok ki
    dikkat

değerli büyüğümüz ve dostumuz vedat abimiz.siz bizlere daha çok lazımsınız sizlerden öğreneceğimiz daha çok şeyler var. allah sizleri başımızdan hiç ama hiç eksik etmesin.ne olur biraz daha dikkat.abi bende dahil biz artık genç değiliz..kiiii genç gibi hareket etmeye devam ediyoruz ne yazıkki..hala atamadık üzerimizden .o eski günlerimizdeki aktifliği galiba... sizlere çook büyük büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.iyi haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum saygılarımla.

7. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    Allah seni SEvenlerine bağışlamış..Geçmiş olsun VEdat abi

8. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Geçmiş olsun abi. Lüfer ve Levreği hangi sahteyle aldınız ?:) Bu gibi durumlarda birinin metin olup asıl sorulması gereken soruyu sorması lazım :p Şaka bir yana tekrar geçmiş olsun .

9. Lear

Lear

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilk tuttuğum balık lapin
    oltayı bırakmamak da önemli

Sevgili Vedat ağabeyim öncelikle geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden korusun. Başınıza gelene rağmen oltayı elinizden bırakmayışınız ve ayağa kalktıktan sonra o halde bile iki atış daha yapmanız balık sevdanızın hakikatten ölümüne bir sevda olduğunun bir ispatıdır. Allah size sağlıklı uzun ömür versin.

10. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Sevgili Vedat abi büyük geçmiş olsun.Başınızdan geçen bu büyük tehlikeye çok üzüldüm..Yanlız müsadenizle öz eleştirimi yapacağım Rehberlik yaptığınız bir takımın can ve mal güvenliğinin sorumluluğu sizdeydi takım arkadaşınızın uyarısına rağmen ısrarlı davranarak gerekli emniyet tedbirlerini almayarak kendi can güvenliğinizi tehlikeye attınız daha kötüsünü düşünmek istemem ama kötü sonuçların götürüsü ve sorumluluğu ağırdır..Takım arkadaşlarınızı bu büyük sorumlulukla karşı karşıya kalabilirdi.. ""biraz mizacım ve birazda yaşım itibariyle bazı konularda,bazı etik kaidelerde israrcı ve hatta katı olabiliyorum." demiştiniz ya bu noktada atacağın en ufak geri adımın hayatında bir çok şeyi değiştireceğine ben eminim.." Ben gene lafımın arkasındayım...Bunu zaman zaman size sıkılmadan hatırlatacağım...Saygılarımla Allaha emanet olunuz...

11. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Vedat ağabey sana ve Kaan'a büyük geçmiş olsun. Aslında yaşadıklarınız biz amatör balıkçılara iki yönlü bir örnek teşkil ediyor. Birincisi; balığa giderken gidelen yere ve hava şartlarına karşı tedbirli olma ikincisi ise iki damla yağmur yağıyor diye balığa gitmemezlik yapmayalım :D Sen gençlere taş çıkarırsın ağabey. Allah sağlık versin gribiniz bir an önce gitsin.

12. alpperr

alpperr alper

büyük geçmiş olsun....

13. OPTİK1907

OPTİK1907 GÖKHAN

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE SURF +OKUMA
    En İyi Avı:
    DAHA EN İYİ AVIM OLMADIİİİ
    Vedat abi büyük geçmiş olsun... lütfen biraz dikkat sen bize lazımsın.:)

14. neu

neu Ergün

Favori Kamış:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Henüz kayda değer bir avım yok
    Değerli Üstadım büyük geçmiş olsun...
    Alllah korumuş... Tehlikeli bir olay yaşamış ve çok ucuz atlatmışsınız.
    Tekrar geçmiş olsun... Sağlıkla kalın.

15. mder55

mder55 Eray

Favori Kamış:
    olta
    Sevgili Vedat abi,büyük gecmiş olsun.Allah size uzun ömürler versin.Paylaşacağımız çok şeyler var.

16. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Saygıdeğer Abayoğlu;

Yazdıklarınızı okurken sonunu heyecanla getirdim... Allah esirgemiş... Geçmiş olsun...

Selamlar..

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    trout babamız

Vedat ağabeyim sizi, Allah bize bağışladı. Hüzün toplamış bulutları eve dönüş hikâyesi ile bir nebze olsun dağıtalım. Ev dönüşü, yenge hanım teyzemiz ile yaşanan diyalogu pek merak ettim doğrusu. Kendimce iki türlü senaryo kurguladım. Engin hoş görünüze sığınarak… :rolleyes: ;)

1-Vedat amcamız hiçbir şey olmamış gibi, en ufak bir falso vermeden kapıda bekleyen sevgili eşine selam verip evine girmiştir. Günün, gayet sıradan ve tehlikeden uzak bir şekilde bittiğini, tatlı bir av macerası olduğu, ancak hava şartları nedeniyle bugün pek balık yapmadığını bildirmiştir. Başka bir fırsatta yeniden daha güzel avlara imza atacağı beklentisini ifade etmiştir. Eşi tarafından şefkatle teselli edilen trout babamız bir kedi uysallığı ile sıcak sobanın arkasındaki minderine kurulmuştur. :p :D

2-Bitkin, yorgun, mecalsiz, tükenmiş bir halde kendini zar-zor kapı önüne atmış, dışardan gelen gürültüye hanım teyzemiz çıkmış ve telaşla “bu ne hal!” diyerek amcamızı tuttuğu gibi sıcak hasta yatağına yatırmış. Sıcak çorba kaynatıp, kendi elleri ile amcamıza yedirmiş. Sevgili amcamız da balık avına tövbe etmiş. O günden sonra da bir daha eline olta almamış. :D :D :p

İşin gerçeği elbette ki bambaşkadır. Aslında, bu senaryoların zihinsel arka planında siz Büyük Üstad’ın balık avı konusunda ailevi tutumunuzu anlama beklentim var. Bu denli balıkla denizle özdeşleşmiş bir yaşam süren siz sevgili ağabeyimize, hayat arkadaşının yaklaşımı nasıldır? Ve de sizi, sevgili eşinizle balık-deniz ortak paydasında buluşturan anlayış nasıl şekillenir? Bir-iki cümle ile lutfederseniz… :rolleyes:

Hey gidi koca ihtiyar, seni seviyoruz.!!! :) :) :)

18. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Vedat Abi çok büyük geçmiş olsun. Geçen gün Mersin' de dört amatör balıkçıyı kaybettik. Bu gün Antalya' da yine bir genç boğularak öldü. Bu haberlerin her okunuşunda "inşallah bizim siteden olmasınlar, hiç değilse biraz teselli olsun bana" diyorum. Ama hemen akabinde de benim sitedeki arkadaşlarım tedbirlidir, bilinçlidir duymam onların böyle haberlerini" diyordum ki, siteye girdim ve konunuzu gördüm. İnanın çok üzüldüm ve hala etkisindeyim. Lütfen üstadım bizlere bu konu da da örnek olun, zevkimiz, üzüntü olmasın. Kendinize çok iyi bakın lütfen :)

19. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    İkinizede geçmiş olsun, daha tutacak çok trofeniz varmış üstadım... :)

20. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Büyük geçmiş olsun.
    Adrenalin iyidir ama bu kadar insanın yüreğini ağzına getirmeye ve tabiki esas kendi canınızı bu denli tehlikeye sokmaya değmez. Siz hava durduktan sonra o levrekleri nasıl olsa avlarsınız.