slovenya,li gezgin igor molasinda corbasini icerken.igor 3yildir 123 ulke dolasmis bmw motoruyla.motorunun uzerinde tr amblemini gordum,turkiyeye gitmis,hatta turkce biliyor:maraba,tesekur.igora balik vereyimmi dedim,tesekkur etti,koyacak yerim yok dedi,sogutucusu yok,kuru gidalarla idare ediyor,igora bol sans dileyip eve dogru devam ettik.
Adem abi çok güzel görüntüler elinize sağlık sayenizde oraları görebiliyoruz, tanımadığımız balık cinslerini de gördük, halibutta çok güzel.. aman belinize dikkat, daha gençsiniz..
hos bulduk sevgili Tarcan bey.foruma kara avi resimleri talebi olursa insaallah eylulde geyik avi sezonu aciliyor,geyik avi fotolarida gonderebilirim..
süper hatta süper ötesi. müthiş görüntiler tebrik ederim. Bu kadar resim arasında benım ilgimi çeken en önemli şey ise Pasific dıscovery herşey çok güzel görüntülenmiş darısı daha guzel av günlerine diyelim.
sagol caner kardes.esas belkiran kaptanin elinden kacdi,kic taraftaki kamistan bir cayirti koptu,kamisin yarisi denize gomuldu,kaptanki 25yillik balikci,kamisi guc yetirip takili oldugu yerden cikaramadi ve takim koptu..bizede kacan baligin 50kgmi 100kgmi oldugunu tartismak,hayal kurmak kaldi
gelgelelim baliklarin lezzetine,ilk gunun aksami mangalda yaptigimiz halibut lezzetli degildi,bunu baligin yagsiz olmasina bagladik,ikinci gun halibutu ve coho salmonunu biber,sogan,domates,tuz karabiber ve limonla bugulama yaptik ve lezzetli oldu,salmon halibuttan daha lezzetli idi.salmonlar ortalama 2'5kg,halibutun en buyugu 20kg,digerleri 5-7kg civariydi.halibutlar yassi balik cinsinden,her baliktan 4fileto cikiyor,buyuk halibutun her filetosu yaklasik 4kg idi.
Adem abi öncelikle hoşgeldiniz diyorum.Raporunuz göz kamaştırıcı nitelikte.Görmeye imkanımız olmayan mekanları da sizlerin sayesinde gördük,teşekkürler.Salmonlar avını ve lezzetini çok merak ettiğim türler arasındadır.Resimlerinizde yer alan o güzel ve bakir akarsularda ise kimbilir ne kadar güzel spining tarzı avlar yapılır.Tabiatın eski haliyle bakir kaldığı ender yerler bu mekanlar.Umarım hep öyle kalırlar,paylaşımınız için çok çok sağolun. Daha bol ve güzel avlarınıza rasgele...
Bize bu görsel zevki yaşattığınız için çok teşekkürler, keşke birde video yükleseydiniz, süper olurdu...
Adem abi onunda zevki ayrı nerde bizim buralarda kamış kıran balıklar. tek seferde 3-5 kglik bir balık yakaladıkmı duvara poster diye asasımız geliyor. İnsan bu görüntüleri gördükten sonra keşke orada bende olsaydım diyesi geliyor Hoş geldiniz aramıza tekrardan