prince rupert,BC,CANADA

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında adem1 tarafından paylaşıldı.

1. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    Hosbulduk Aslan bey,salmonlar 2-5kg arasiydi ve mucadelesi cok guzel ama kisa,1dakikada kepceye almak mumkun.genelde bildigim kadariyla denizden goc-yumurtlamak icin irmaklara girdiklerinde yemlenmeyi kesiyorlar.En buyuk cinsi spring salmon ve 50kg olanlari yakalamak mumkunmus,en buyuk zevkide sanirim onlar verir.spring salmonun sezonu mayistan temmuzun 2,haftasina kadar.digerlerinden cok buyuk olmalarinin bir sebebi onlarin omurlerinde 2defa havyar dokebilmeleri,uzun omurlu olmalari,diger cinsler(sockeye salmon,pink salmon,king salmon,coho salmon vs dogduklari derelere geri donup ilk defa yumurtladiklarinda,urediklerinde omurleri bitmis oluyor,oluyorlar.spring salmon bunu hayatinda 2defa yapabiliyor.

2. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:

3. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    salmon meralarina yaris.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 17 Ağustos 2009
  4. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:

5. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:

6. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    gezgin igor

7. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    fotolari duzelttigi icin moderetor balikciya tesekkurler,acaba ben biryerde hatami yapiyorum,yoksa image shack te proplemmi var

8. balikci

balikci

Adem ağabey, aramıza hoş geldiniz.

Öncelikle bu güzel raporunuzla bizi selamladığınız için teşekkür ederiz.

Sayenizde oranın havasını soluyor gibi olduk bir an :)

Herşeyi doğru yapıyorsunuz ama linkleri postalarken köprülenmiş şekilde eklediğinizden, [NOPARSE][​IMG][/NOPARSE] şeklinde ekleyince çalıştırmıyor.

Tavsiyem, mesaj editöründe şöyle bir ikon var: [​IMG] , buna tıklayıp, [NOPARSE][​IMG][/NOPARSE] taglarını eklemeden, sadece linki yazıp "tamam"a tıklamanızdır. Böylece fotoğraf doğru şekilde eklenmiş olur, siz mesajı postalayınca görünür.

Diğer bir yol ise, boş bir text (döküman) dosyasının içerisinde linkleri aynen yaptığınız gibi hazırlayıp, oradan mesaj editörüne kopyalamak, böylece köprülenmemiş şekilde ekleneceğinden, sitede çalışacaktır.

Selamlar, sevgiler.

9. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    evet,dedigin gibi o isareti tiklayip linki paste yaptim,ama yine gorunmedi,acaba zamanami ihtiyaci var:D

[​IMG]salmon cinsleri icinde enbuyuk boya agirliga ulasan(50kg)spring salmon.

Son düzenleme: 17 Ağustos 2009
  10. balikci

balikci

Oldukça ilginç gerçekten, birde boş bir text dökümanına ekleyip deneyebilirmisiniz?

linkler ilk postaladıklarınız gibi örnek:

[noparse][​IMG][/noparse]

Aynen böyle, boş bir dökümanda yazın ve oradan kopyalaıp, mesaj editörüne yapıştırın, muhakkak çalışması lazım.

11. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    bos bir dokumani anlamadim,dedimya bilgisayar ozurluyum,ilk secenekte o isareti tiklayip linki yazmammi gerekiyordu yoksa paste etmemmi,ben paste ettim

12. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    bunuda koprusuz gonderdim,neyse yarin biraz daha ogreniriz yeni seyler,selamlar

13. balikci

balikci

Linki paste etsenizde kafi, ikisi aynı şey. Ama, o tuşa basarak linki eklediğinizde:

[noparse][​IMG][/Noparse]

Bu şekilde mesaj editörüne geçer, sizdeki sadece link geçmiş, IMG tagları yok. Siz mi sildiniz acaba? eğer siz sildiyseniz sonradan silmeyin, çalışacaktır.

Boş dökümandan kastım, wordpad benzeri birşeydi, forum harici yazı yazılabilecek herhangi bir editörde olur, orada yazıp, mesaj editorüne kopyalasanız sorununuz %100 çözülür ama mesaj editöründeki butona bastığınızda da sorun olmaması gerekiyor, orasıda aynı işi görüyor çünkü.

14. balikci

balikci

Sağlık olsun :)

Siz dert etmeyin biz onları vakit buldukça düzeltiriz. Zamanla alıştığınızda ne kadar kolay olduğunuda farkedeceksiniz.

Selamlar.

15. LapinCash

LapinCash

Harika bir av raporu tebrikler sitede okyanus raporu görmeyeli bayağı olmuştu.

16. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Adem Bey,Tebrikler,resimler ve anlatım mükemmel.Güzel av raporlarınızın devamı dileğiyle,

Saygılar,Gökhan Yılmaz

17. malidemirkan

malidemirkan Mahmut Ali DEMİRKAN

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 5-25 15-45
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000FI
    En İyi Avı:
    76 cm sudak
    Tebrikler harika av ve balıklar.... Şu kaçan balığı ben de merak ettim :)

18. KSK/34

KSK/34 Serkan/ksk

En İyi Avı:
    hayalimdeki levrek
    Adem bey ellerinize saglık harika resimler müthiş bir av

19. musstafa

musstafa mustafa

Favori Kamış:
    T-Force
    En İyi Avı:
    Gopez :)
    Adem bey tebrik ederim, gerçekten doğa, balıklar, anlatımınız müthiş.

Aklıma birşey takıldı. Balık avı ile ilgili limitleri orda kim nasıl kontrol ediyor. İnsanlar gerçektende (hem amatörler hemde profesyoneller) limitlere uyuyormu yoksa devlet çok sıkı denetliyorda insanları kurallara uymaya mı mecbur bırakıyor.

20. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    selamlar forumdasim,avcilik-balikcilikla ilgili herseyi suurunleri-ormancilik bakanligi memurlari kontrol ediyor ve fedarel polisten daha cok yetkileri var,ayni irmagin degisik yerlerinde bile limitler,boylar degisebiliyor,her eyaletin kendine ozel limitleri var,hayvanlarin nufus sayimlari yapilip ona gore limitler konuyor,butun eyalet bolgelere bolunerek her bolgenin her turlu avhayvani limiti yetkililerce belirleniyor,bizim arkadaslardan bazilari 2ay once limit ustu av yaptiklari icin yakalandilar ve 200$ceza aldilar.eger sezon disi avlanirsaniz silahinizi,avda kullandiginiz aracinizi,avlisansini kaybedersiniz ve 6aya kadarda hapis cezasi var.