HAY ALLAH sevgili balikci,hata tahminettigim gibi bendeymis,ben linki paste yaptiktan sonra okeyliyorum,enson leri ekliyordum,halbuki paste yapip hemen orda ekleyince calisti,son resmi oyle gonderdim
adem abi belgesel için teşekkürler bu rapordan çok muhteşem bir belgesel olmuş. ellerine yüregine sağlık .
Gerçektende av raporu değil adeta belgesel. Tebrikler ellerinize sağlık sayenizde gitmesek bile gördük.
muhteşem resimler, harika bir av, beni de resimlerle ve anlatımlarınızla beraberinizde götürdüğünüz içinde ayrıca teşekkürler,
Peki nerde adem? yok ortalarda. bu adam uzak denizlere çıkmasın sakın zaten yeteri kadar kıskandırdı bizi. o güzelim görüntüleriyle. birde dönüp dönüp bakıyorum üstteki tekneye.
sagolun forumdaslar,nice guzel raporlarda bulusmak dilegiyle.eylul17 de geyik avi aciliyor,benim tufek,tabanca lisansi hala gelmedi federalden,insaallah taleb olursa geyik avi,kaz avlarinin raporlarinida gonderebilirim.
Canada vizesi kaça alınır ? Şimdi bi Canada vizesi olacakti ki ))). Takımlar tamam ama vize problem olacak gibi )))))) Şaka bir yana gerçekten Discovery Channel tarzında bir gezi-av belgeseli olmuş. Bize dünyanın öbür tarafından gönderdiğiniz haberler ve bütün emekleriniz için teşekkürler. İnşallah yeni balık avlarınızda böyle bol nasipli olur.
gorduklerım karsısında neler soyleyecegımı bılemıorum buyulendım adeta ben be.. be.. be. ben cok tuhaf oldum abı yaa...tutmayın benı kanada ya gıdıorum... abı harıkasın... bol trofelı avlar dılerım abı daha buyuklerı oltanı senlendırsın
resimler guzel,av guzel ortam guzel,mekan guzel,nedenirki boyle ava tum avcilarin basina.yalniz icimde uhde kaldi deniz avciligi bi sekildi yapmam lazim nerde nasil ne bicimde umarim bu yaz Turkiye de bana yardimci olacak ustalarim bu forumdan cikar...
Adem Bey bu paylaşımınız için ne kadar teşekkür etsek azdır,saolun. Salmo ailesinin bir tutkulusu olarak yaptığınız av için en çok iç geçirenlerden biride benim sanırım. Lütfen benzer paylaşımlarınız olursa esirgemeyiniz. Burada sadece yabancı ülkedeki balıkları ya da çeşitlerini görmek değil, onların balıklara ve çevreye verdiği önemi,kurallarını ve bunların olumlu sonuçlarını da görmek bizim için çok önemli. Benzersiz doğa görüntüleri ise her zaman gıpta ile bakılacak cinsten. Tekrar teşekkürler, aramızda olmanız çok güzel..
Adem bey mühteşem bir av olmuş resimler için çok teşekürler işallah bizlere de nasip olur böyle bir av . saygılar