sakarya eski köprü 11 kg yayın balığı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında aristo35 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. aristo35

aristo35 şemsettin gerksar

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    teşekkür ederim işi bilen insanın hali başka oluyor :) haklısın kimseye bişey anlatmak zorunda değilim paylaşımlarım umarım birilerinin işine yarar

2. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    7 kg aynalı sazan, 68 cm turna
    işte okadar...:):)

3. Querorz

Querorz Fatih

Arkadaşlar bazı kişiler uzunluk birimlerini iyi kavrayamamış olabilirler. Şemsettin Abi, 40 metrenin 15 katlı bir binanın yüksekliği olduğunu bilse herhalde böyle bir tahminde bulunmazdı :) .

4. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Şemsettin kardeşim öncelikle tebrikler.Fakat senin ölçü birimleriyle aran pek iyi değil galiba:D :D :D

5. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Ben teşekkür ederim Şemsettin kardeşim,raporlarının devamını bekliyorum saygılar.

6. cassato065

cassato065 AYDIN

Favori Kamış:
    PORSELENLI KARBON GOL KAMISI LAKE POWER 44MH 15-25gr
    Favori Makine:
    discovery elegant 4000
    En İyi Avı:
    sazan 3kg
    atma ziyaaaaaa

7. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    RESİMLERLE YAYIN ÖLÇÜ VE AĞIRLIKLARI HAKKINDA ÖRNEKLEME

9 kg olduğu iddia edilen yayın(şemsettin beyin tuttuğu)

14 kiloluk yayın(amasyalı HAKAN beyin tuttuğu)

12 kglık yayın (amasyalı HAKAN beyin tuttuğu)

18 kg lık yayın(Manisalı ŞABAN AKIN beyin tuttuğu)

SONUÇ:bazı yörelerin yayınlarının eti AĞIR METAL içerebiliyor:D (örneğin sakarya nehrinin ADAPAZARI BÖLÜMLERİ) bu yüzden 2 kilo gelmesi beklenen balık 9 kg gelebiliyor

ÖNERİ: Avlarımızı gözle,yada tutarkenki yaşattığı mücadele ve heyecana göre tartmak yerine,bir basit kancalı terazi edinerek tartmalıyız
    .

KAÇANBALIK BÜYÜK OLUR,ARKASINDAN 100 KİLOYDU,3 METREYDİ GİBİ ATIP TUTMAK SERBESTTİR.YALANDAN ÖLEN AVCI GÖRÜLMEDİĞİNE GÖRE BU KIYAMETE KADAR DEVAM EDECEKTİR:) :) :)

8. ozanyurt

ozanyurt OZAN YURT

Favori Makine:
    SHAKESPEARE MEDALIST
    En İyi Avı:
    YAYIN 2,5 KG
    O balık 4 kg geçmez arkadaşım birde köprü için 30 - 40 demişsin o köprü en fazla 6-7 metre tamam hoşgeldin raporu anlatımında ki heyecan da çok hoş yakalamış olduğun balıklar içinde tebrik ederim. Sonuçta insan birşeyleri anlatırken heyecanla biraz fazla söyleyebilir. Ama sonrasında arkadaşlar bi heyecanla öyle yazmışın kusura bakmayın diyeceğine hala inatla öyleydi şöyleydi dersen bu sitede kimse seni kaale almaz. Benim tavsiyem bir an önce hatanı düzelt arkadaşım. Bir sonraki avların içinde şimdiden daha irileri rast gelir İnşaallah.

9. Huban

Huban Gökmen

Merhabalar,

Oturdugum yer köprüye 5 dk mesafede o bölgeyi çok iyi biliyorum, bugün bile 5 kez köprünün üstünden geçtim, Köprünün yüksekliği 10-15 mt civarı oldugunu düsünüyorum max 20 dir, Tekrar o bölgeye gittiğinde haber verirsen izleyici olarak sana eşlik edebilirim hocam :D ayrıca sakaryada bişeye ihtiyacın olursa bi mesaj kadar yakınım , İyi avlar.

10. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler arkadaşım yayın tutmak pek kolay değildir limit dahilinde olsun yeter..

ölçü ve kilo konusundan ben kendi tecrübemden örnek vereyim 90cm yayın yakaladım 3.960gr geldi senin 9kg yayın resimindekinden az daha büyüktü :D

Rastgele daha bereketli avların olsun..

11. aristo35

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    herkese duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. açıklama yapmayı duymuyorum çünkü bana göre hatalı insan açıklama gereği duyar. son mesajlar benim için çok üzücü oldu. ama üzülmeyecem umarım paylaşımlarım ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar. Her istediğini söyleyen istemediğini duyar. ama ben olumsuz konuşan arkadaşlar kadar kırıcı olmayı doğru bulmuyorum. tüm soruların cevapları zaten yorumlarımda var. görecek gözünüz yok die kör olabilirsiniz ama paylaşım yapan insanlara karşıda nankör olmayınız. ben bu forumda çok değerli insanlar olduğunu biliyorum tanısamda tanımasamda. ama arkadaşlar kusura bakmayın çoğunuz eleştiri nedir bilmiyorsunuz ve nasıl yapılır bilmiyorsunuz. ben paylaşımlarıma devam edecem. biilgi paylaşıldıkça değerlidir

12. aristo35

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    bu sabah izmire geldim. bi hafta sonra yine gelecem malum okullar açıldı. tabiki tanışmak isterim genelde kışlanın aşşağısında yada tam köprünün üstünden avlanıyorum. yarın gece gediz nehrinde yayın avına çıkacağım. geçen hafta tutmuşlar burda. egede insanlar genelde deniz de avlandıkları için tatlı su hakkınnda pek fikir sahibi değildirler. ertesi günde aliağa yada foça taraflarında kıyıdan levrek ve çipura avına çıkacam simdiden yengeçleri ayırtttım :) levreeğe de genelde kaya balığından bırakma olta yapıyorum.

13. aristo35

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    bende mühendislik fakültesinde öğrenciyim ama bize okulda sizin gibi davranmayı ve şüphe duyduğumuz konularda sizin gibi davranmayı öğretmiyolar sanırım zamanında hocalarınızı tam dinlememişsiniz. yinede şüpheciliğinize saygı duyuyorum ama yönteminiz çok yanlış. açmanız gereken 12 numara ama siz elinizde 13 14 numara anahtarla açmaya çalışıyorsunuz azminizi anlıyorum ama döner döner durur elinizdeki. ben sizi yanlış anlamadım umarım sizde beni yanlış anlamazsınız. ama başarıya saygı duymayıda öğrenin

14. KoRSaN

KoRSaN M.Yüksel

Tebrikler... Siz bakmayın bunların en iyi avı heves kırmaktır.

15. aristo35

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    :) ne diyim canları sağolsun bazen onlarada hak vermior değilim. onları bu hale getirenler utansın. ama bir gün elbette onlarda trofe tutmanın heyecanını yaşadıklarında beni çok iyi anlayacaklar. kimseye kızdığım yok. burası özgür bir forum die düşünüyorum olumlu yada olumsuz tabiki herkes düşüncelerini yazacak. moral verici mesajınız için teşekkkürler

16. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Bence okul mokul olaylarına girmeseydin be genç kardeşim.29 yaşında mühendislik okuyormuşsun,keşke bunu söylemeseydin.Mühendislik ölçüye,birime dayalı bir meslektir.5 METRELİK KÖPRÜ YÜKSEKLİĞİNİ 30-40 metre olarak algılayan bir mühendis nasıl olacak bilmemki .Ölçme bilgisi diye ders konusu vardı zamanında şimdi kaktı herhalde.
    Sırf sen bir şeyleri uyan diye bir sürü zaman harcayıp,fotoğraflı,örnekli ,aynı zamanda kalp kırmadan esprili bir yaklaşımla seni uyarmaya çalıştım.Sen hala dediğim dedik,öttürdüğüm düdük diyorsun.Sana boy boy foto gösteriyoruz,sen hala 11 kg lık yayının fotoğrafını koyamadın.9 KİLO GELDİ DEDİĞİN BALIĞIN RESMİ tam komedi.Neyin başarısına saygı gösterecekmişim,adamı enayi yerine koymanamı.
    Sana bir ağabey nasihatı vereyim,yaşın gelmiş 29 a daha öğrencisin,askerliğin var o var bu var ,çok çalışman lazım.Bir gün levrek,öbür gün çipura,gedizde yayınla bitmez bu okul.ÖNCE MESLEĞİNİ ÖĞREN İYİCE, sonra balık malık kolay.

17. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Ölçme bilgisi:D Hala var olan bir derstir:) Fotogrametri diye bir ders daha var:) Raporu açan arkadaşım 90 cm üstü olsun isterse 4 kilo olsun yeterki tebliğe uygun olsun:) Resimleri yükle de milleti sustur. Mühendis arkadaşım, mühendislik somut verilere dayanır, ispat ister:) Yinede avınızı tebrik ederim:) -Night Fisher- okumanın, öğrenmenin yaşı, ucu bucağı yoktur:) Siz erken bırakmışsınız okumayı-öğrenmeyi sanırsam:) Hadi susayım dedim de, olmadı.

18. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    keşke sussaydın,belliki bir yerlerde yarana basılmış,dayanamayıp şu saçma cümlelerle saldırıya ,saygısızlığa geçmişsin.Okumak güzeldir,ama önce okuduğunu anlayabilecek düzeye gelmek gerek.Fikrini sunacam diye,demogojiye başvurmak.cahilin en çabuk başvurduğu yöntem.

19. hakan54

hakan54 hakan

Burası bir forum ve herkesin konuşmaya hakkı vardır.(o balığın 9 kilo olduğunu kanıtlasa bile).olaya farklı bir boyut katmaya çalışma.arkadaş ısrarla 9 kilo diyor.ve sen kendi yorumunu katmaya çalışıyorsun.3. kişilerin resimleriyle zaten gereken cevabı abimiz vermiş."avcı abartır" bu lafın sonuna kadar arkasındayım.ama karşısındakinide enayi yerine koymaya çalışmaz.burada senin,benim yaşım kadardır ava giden abilerimiz var.bizden tecrübeli oldukları aşikardır.Bu ve bundan önceki mesajımda kırdıysam özür dilerim.Konuyu açan arkadaş umarım gerçekten 9 kilolar denk gelir. :) Saygılar.

20. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Bir oku bakalım alıntı yaptığım yazıyı, boyutunu ondan sonra konuşalım:) Bu iş yaşa bakmaz. Ben çocukluğumdan beri balıkla haşır neşirimdir, başka biri 45 yaşındadır, 40 yaşında heves etmiştir. Ha desenki o senin büyüğün saygısızlık etme, tamam derim:) Fazla uzatmayalım daha büyümesin:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.