sakarya eski köprü 11 kg yayın balığı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında aristo35 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Akıl yaşta değil baştadır, öncelikle bunu unutmayalım. Unutmamamız gereken bir başka husus (ki buna emin olun) sizden küçüğüm ama kat be kat bilgiliyim:) Belki, ukala diyeceksiniz ama bu ukalalık değil, sivri dilliliktir. Bu adam 11 kilo tutmuştur ve yahut 5 kilo tutmuştur onu yalan atıyor diye yargılamak size düşmez. 29 yaşındaki bir adama gidip (nedenlerini bilmeden) bu yaşa kadar okumuşsun şeklinde saçma şeylerle hitap etmek başta sizin yaşınıza yakışmıyor. Kaldıki ona akıl vermek kimseye düşmez.

2. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    merhaba arkadaşlar

bütün mesajları erinmedim tek tek okudum .. pes dedim gerçekden pessss .. yav arkadaşımızın söyledigi bir kelimeye amma takılmışsınız neymiş boyu bilmem kaç metreymiş ..arkadaş belkide o anda köprünün çok büyük oldugunu belirtmek istemiş... hangimiz av arkadaşlarımıza daha önceki avlarımıza ait anıları anlatırken biraz abartmadık ... yada tahmin yapmadık ben bir çok anımda heleki korktugum bir anımsa korkudan abartmış olarak anlatıyorum.. yada o an öyleydi de aslında ben abartmadım ... neyse yani elinizi vicdanınıza koyun ve hanginiz eski balık avlarınıza ait olayları hiç abartısız anlatmadınız şapka önde ona göre yazın ve bence bu konuyu kilitlemek lazım gerçekden pessss ..arkadaşım av için tebrik ederim..daha iyi avlar diliyorum

3. ozanyurt

ozanyurt OZAN YURT

Favori Makine:
    SHAKESPEARE MEDALIST
    En İyi Avı:
    YAYIN 2,5 KG
    Sevgili Mustafa abi konu olayı abartma olayı değil zaten insanın hamurunda vardır 1'i 5 yapmak dikkat et ben dahil diğer arkadaşlarda tebrikler daha irileride vursun şeklinde yorum yapmışız sadece biraz abarttığını hatta daha öncesinden tutulan yayın fotoları ile arkadaşımızın tuttuğu balığın 9 kg olmadığını ispatladığımız halde ısrarla dediğim dedik çaldığım düdük demesinde sende farkındasın köprünün 40 mt olmadığının ve o balığın 9 kg olmadığının değilmi?

4. aristo35

aristo35 şemsettin gerksar

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    söz insanı vezirde eder rezilde eder... sevgili kardeşlerim değerli abilerim. değerli abilerim diyorum her ne kadar kırıcı konuşmalar olsada. paylaşacağıma bin pişman olsamda ben paylaşımlar yapmaya devam edecem. amacım tecrübelerimin en azından birinin işine yarayacağını düşünmemden dolayıdır. ozanyurt arkadaşım 9 kg olmadığını nasıl ıspatladın bilmiyorum ama tuttuğum balık benim yanımda senin değil. ha iznim olmadan evime girip balığın ölçülerini aldıysan odamda maket balık var belkide senin onun boyunu kilosunu hesaplamış olabilirsin :) (espiri olarak kabul et) çok güzel açıklamalar yapılmış son mesajlarda ama lütfen birbirimizi incitmeyelim kırmayalım eminim hepiniz özünüzde iyi insanlarsınızdır ama burda kurduğunuz cümllerden dolayı karşınızda ki tarafından uyanlış anlaşılabiliyorsunuz. buna ihtimal vermeeyelim kırıcı değil yapıcı olalım. bu konuşmaları okuyan birçok insan eminim paylaşım yapmaktan çekinecektir. ve forum git gide kısırlacak burası bilgi paylaşım formu die düşünüyorum. yeni bi araba yaptık hadi bunu tartışalım eleştirelim platformu değil. ben defalarca söledim bende yükseklik korkusu var o köprü yaklaşık 20 metre yükeskliğinde ve ben aşşşağı bakmaya bile korkuyorum ama balık tutma hobim kural tanımıyor. 9 kg balık teknolojiyi takip etmeyen arakdaşlarım için yazıyorum 8600 luna telefonumla çekildi ve yerden 2.5 m yükseklikten çekildi 320x160 ölçülerinde çekildiği için görüntü daralması söz konusu ve 44 numara ayakakkabı giyiyorum en azından ayakkabım ile kıyaslama yapabilirsiniz. ben kimseye birşey ıspatlamak zorunda hissetmiyorum kendimi. çünkü tatmin etmeye çalıştığım bir egom yok. balık avı yüzünden çok değerli insanlar tanıdığım gibi kendini bilmezlerlede tanıştım. bu benim hevesimi kırmaz bu hayatta her türlü insan olmalı ki hayat anlamlı olsun. yinede herkese düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim amacım kimseyi birbirine düşürrmek değil. kırıcı olduysam özür dilerim

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.