Sezon Açılışı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında EŞKİYA tarafından paylaşıldı.

1. EŞKİYA

EŞKİYA

Favori Kamış:
    Bırakma olta
    En İyi Avı:
    16 Kg Yayın Balığı
    Arkadaşlar geçtiğimiz sezonda siteye resim attım daha sonra çekilmiş resimlerimin yanımda tüfek vardı.Arkadaşın birisi yazmış yayını tüfekle mi vurdunuz kaç numara fişek kullanıyorsun.Ben sadece saçma sapan diye böyle mesajlar yazmayalım diye bahsetmiştim.Hiç kimse yanlış anlamasın ben böyle mesaj yazılmasını istemedim.Resimler paylaşım amaçlı konmuştur.Dahada bunu büyütmenin bir manası yok.Adminlerden isteğim ben eğer saygısız cevap vemiş isem böyle yazıyor arkadaşın birisi yazmış üyeliğimin silinmesini talep ediyorum.

2. Saçma sapan bir mesaj yazmam ben;)
    Bu arkadaşın bi bildiği varsa yasak zamanda bilidği vardır;)

Yasak zamanda av yapmazsan eğer veya sirkülere uygun zaten kimse sana gık demez

Peki neden sezonun açılma zamanını beklemiyorsun:mad:

3. Abdurrahman kardeşim,

Yazdığın tüm mesajları okudum, amma vekalin;
    Son açtığınız konunda " saçma sapan cevap yazmayın " demen tüm üyelerimizi kapsamaktadır ki, bunun yanı sıra sizinde belirtmiş olduğunuz gibi önceki konuya eklemiş olduğunuz fotoğraflar ve (ne amatör ne prosofyenel) balıkçılığa uygun olamayam bir materyal, bizim yada bizlerin kullandığı (bu forumda amatör balıkçı olarak bulunuyoruz) balıkçık malzemleri olarak addedilmektedirler ve hepimiz yasaların verdiği limid dahilinde bunları kullanmaktayız.
    Peki şimdi neden bu alet ile yayınladığınız resimleri bu konu ile bağdaştırıp açmış olduğunuz bu son konunun güzelleğine bir kara gölde gibi başka bir ahenkte renk katmak isteyip sonrada benim üyeliği iptal edip, bu koyunu silin demekle neyi amaçlamaktasınız. Açıkcası ben vurgulamak istediğiniz amacı bir türlü anlamış değilim. Amacınız polemik yaratıp bizleri burda tabiri caiz ise ön plana çıkarmak ise baştan sözyleyin ve bizde bunu bilelim..

4. EŞKİYA

EŞKİYA

Favori Kamış:
    Bırakma olta
    En İyi Avı:
    16 Kg Yayın Balığı
    Silin o zaman polemik kapansın.

5. Tarih konusundaki bi açıklamanı alsak, sonra arkandan su döksek ?

6. Dostum neden ozaman konuyu aktif olarak takip etmek yerine guest olarak takip edip cevap yazıyorsunuz.

7. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Abdurrahman kardeşim benden 10 yaş, konuya yazan ve tepkisini dile getiren abilerinden daha da fazla genç yaşta olan bir kardeşimsin.
    Bu avı öncelikle av sezonundan önceki bir tarihte yapmışsın zaten ilk faul burada olmuş. Bilgin olmayabilir duymamış olabilirsin normaldir zaten halkımızdan bir çok kişinin haberi yok bunlardan. Tırıvırı mı atan yok ağ mı geren yok 50 tane olta atanmı yok hepsi de var. Ancak bizler burada sirkülere uyan ve sirküler dahilinde avlanan avcı kardeşlerimizi görmek bilmeyenleri bilgilendirmek istiyoruz. Seninde bu şekilde avlanmanı sirkülere uymanı bilinçli bir birey olarak Amatör Balıkçılık Sirkülerini saygı ile karşılamanı bekliyoruz.

Burada mesajlarına tepki gösteren abilerine etkiye tep ki olarak cevap vermek yerine ileride olacak çocuklarına mirasımız olacak olan sazanları turnaları sudakları bırakacak bilgi ve tecrübeye bu site dahilinde sahip olduğunu belirten mesajlarını tüm kalbimle bekliyorum.

Unutma ki burada kimse şahsi çıkarları için değil hepimizin çıkarları için bilgilendirmeler de bulunuyor seninde bu bilgileri kaideye aldığını görmek bizleri sevindirir.
    Umarım anlaşılır ve açıklayıcı olabilmişimdir .........

8. oltam_ve_ben_2

oltam_ve_ben_2

Favori Kamış:
    El Oltası
    En İyi Avı:
    22kg aynalı sazan
    14 saat 29 dakika daha bekleyemedinmi kardeşim;) Sirkülere Tam Riayet Şart !

9. oltam_ve_ben_2

oltam_ve_ben_2

Favori Kamış:
    El Oltası
    En İyi Avı:
    22kg aynalı sazan
    Ayrıca olay budur ;) tebrikler abi

10. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
  11. taraf_team_38

taraf_team_38 Tolga

Favori Kamış:
    hertürlü av malzemeleri
    En İyi Avı:
    1- 60 kg kız arkm :) / 2 - 6.400 gr Turna (Kayseri) 3 - 7kg Sazan (Nevşehir)
    ben nerden bileyim yasak dönemde cektiğini beni katmayın arkadaşlar aa :D:D

12. Emin olmadığın konuda biraz çekimser kalsan diyorum;)

Ben bi onaylıyayım,sonra zıpla:D :D :D

13. taraf_team_38

taraf_team_38 Tolga

Favori Kamış:
    hertürlü av malzemeleri
    En İyi Avı:
    aynı şeyi bende sana desem bak dedim onayda veriyorum amuda kalk :D

14. Bilmediğin anlamadığın konularda yorum yapıyorsan öyle kafadan sallama ,komutta veremez o kafa;)

15. bariscil

bariscil

Favori Kamış:
    OLTA ( daiwa , shakpear kamış, berkley misina
    En İyi Avı:
    1,300 GRAM SAZAN
    ya ben bişey soracağım bu yayını tam olarak kızılırmağın neresinden tuttunuz. ve ne kullandınız tutmak için malzeme.
    yayını cok beğeniyorum ama nasıl tutulacağını bilmiyorum.
    şimdiden saolun.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 11 Temmuz 2007
  16. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba,

İmzanızda adınızı yazdığınız yere, doğum tarihi, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi de eklerseniz, hem yaş itibari ile hitapta kusur etmemiş oluruz, hem de bulunduğunuz yeri bilerek daha çok yardımcı olabiliriz.

Bir de sizden ricam, forumda Türkçe kelimeler içerisinde "w" harfini kullanmıyoruz, hatta kullanıldığında mesajları siliyoruz. Bilmediğinizi düşünerek mesajınızı silmeyip düzelttim sadece. Ancak bu konuya da dikkat ederseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler... :)

17. taraf_team_38

taraf_team_38 Tolga

Favori Kamış:
    hertürlü av malzemeleri
    En İyi Avı:
    arakdasın yanlış zamanda av yapması beni ligilendirmez bilmiyordum ve benim sorunum değil;)o kafa anlayamaz ama bi umit anlatabilirsen ;););)