stanlyy
Üye
- Yaş
- 43
- Şehir
- Ankara
- Favori Kamış
- Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
- Favori Makina
- SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
- En iyi avı
- Hamsi... :)
- İsim
- Fatih BAŞAR
Hafif çıkrık diye tabir ettiğimiz ve benim '' Bülbül Yuvası '' dediğim ve geçtiğimiz günlerde takımını kurarak görüşlerinize sunduğum bir takım.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=48854
Tabii ilk hedefim Shimano Curado 300 EJ idi. Lakin İngiltere'de ki arkadaşım aracılığıyla en avantajlı olarak Daiwa yı bulunca onu değerlendirdim. ( Aklım hala Curado 300 EJ de kalmadı değil.![]()
) Bildiğimiz diğer klasik Shimano makinalar, Avrupa pazarlarına göre bizde %30 seviyelerinde ucuzken, bu tür makinalar her nedense bir o kadar pahalı.
![]()
![]()
http://global.ebay.com/Shimano-Cura...D-NEW-IN-BOX==FREE-SHIPPING/120963849749/item
Bu birazda hobi ve egomuzu tatminden öteye değil tabii ki. Olsun, eğer ki kişileri mutlu ediyorsa, gerisi teferruattır. İmkanın var ise ve bunuda avantaja dönüştürebiliyorsan............................:: :thumb: :thumb:
Spin amaçlı düşnüyorsan, adapte olana kadar biraz sorunlar yaşarsın ama, sonrası deme keyfine.
Hele ki tekne avlarında hafif yemli, 70-80 m. derinliğe salarım dersen tadından yenmez gibime geliyor.![]()
![]()
Konu biraz, Shimano'mu, Daiwa'mı ya dönüyor sanırım.
Her iki markada kendi platformlarında öne çıkan markalardır. Buna rağmen bence Shimano, her zaman açık ara öndedir; her ne kadar Daiwa sahibi olsamda.![]()
![]()
CAENAN 100 diye sormuştunuz.![]()
![]()
Mutlak iyidir.![]()
![]()
http://global.ebay.com/SHIMANO-CAEN...-155YD-free-shipping-caenan/130713698362/item
Bu ve benzer serilerde 00 ile biten modeller ( 100- 200 - 300 gibi ) sağ el kullanmlı, 01 ile biten modeller ( 101-201 - 301 gibi ) sol el kullanımlıdır.
Tevfik abi Shimano olunca en net ve açıklayıcı bilgilerin senden geleceğine emindim desem