Shimano marka kamışlar hakkında

Konu, 'Kamışlar' kısmında hsyn tarafından paylaşıldı.

1. Ordinaryus

Ordinaryus osman

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    6.9kg levrek imzadaki:D
    shimanao kamıslar iidir ama biraz daha pahalıdır eger yeni baslıyosan hem ucuz hem uygun bisi öneriyim enrico surf casting albanın guzel bı kamısı ıdare eder en azından fıyatı 60ytlyı gecmez ayrıca ataraken mısıneye zarar da vermez bence onemlı olanda budur cunku eger kasıgı yada yemı uzaga rahat cana zedelenme yapmadan rahat hareket le atmayı ıstıosan bunu al ama sade kasık atarım falan dıosan 80 100 gr atarlı kamıslara bak rahat rahat 100 120 metre atar 80 120 atarlı surf kamıslar kamısı hırpalamama ve rahat sallayabılmek adına mın atarın 3/4 u kadarlık kursun kullan kamısa fazla yuk bınmıcektır bolelıkle

baska bı secenek eger balıga kepce vurcak yer yok ise ve balıgı kaldırman gerkıoyorsa bıraz daha paraya kıyıp s curve al rahat 5kg lık balıgı yukarı kaldırır tabı mısına saglam ise

pahalı secenekler (+200ytl ler) shımanao beastmaster al derım 430 luk veya 450lık

shımanonun cogu kamısıda iidir zaten shimanonun adi ve ucuz malı yoktur pahalı olmayan ortalama 100 300 ytllık malları daha yaygındır
    pahalı olta ve kamıslarıda mevcuttur

2. daytone1

daytone1 abdullah

Burda sanki yanılgılar var.

1 Fason üretim hangi firma yaptırırsa yaptırsın sıkıntı imalatta değil "nakildedir"
    siz daha iyi bilirsinizki nakil fiyatlarından dolayo toplu ( konteyir) le yapılan taşımacılık 3,4 ay sürmektedir.

2 Ağır aksak çalışma derken "cabelas" ta hemde uygun fiyatlarına rahmen servis süreleri çok kısadır.

3 Türkiyede satılan her ürün 10 yıl yedek parça bulundurma zorunluluğu vardır,
    30 gün tamir mecburiyeti. Yani ithalatçı firmalar yedek parçalarını ürünle getirtmek mecburiyeti vardır.

3. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    mrb bende dolaşmak mayetinde karaköye gittiğimde bakınırken kafamda olan bir markaydı fakat fiyatlardan dolayı el uzatamıyordum biraz bana cazip geldi karar verdim aldım ergin balıkçılık burda bana yakın deyil kargoyla yolluyolar siparişlerini sorun yok benim çok tanıdım bir abi bana burayı önerdi ve bende gitmek istedim oraya birtürlü olmadı yeri tuzlada birde kara köye bakdım spot balıkçılıgın SHIMANO bayii olduklarını gördüm fiyat ları aynıydı ordan aldım ama şimdi tekrar bak almak istediğin takıma deyerlendir fiyatlar deyişmiş çünkü

Son düzenleme: 29 Ekim 2008