Sinaritlerim 24 Haziran 2014 Sivrice

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

  1. Vedat Abayoğlu

    Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

    Yaş:
    77
    Mesajlar:
    7.065
    Şehir:
    Canakkale
    Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    benden sylemesi ister dikkate al ister alma selametle kal

    Not;Ha istersen bu yazdıklarımıda git ona söyle
     
  2. istavrit

    istavrit Boğaç

    Mesajlar:
    2.365
    Şehir:
    İstanbul
    Orhan Amcam ,Vedat Amcam ne oluyor olaralarda ...Balık tutmaya gelen dostların başına bişiler gelmesin , bıçaklanmalar ,şüpheli fırıncı ,meydan dayakları ...Dehşet içinde kaldım valla ...Balık tutmaya gelenler hayat sigortası falan yaptırsın bari :(
     
  3. Vedat Abayoğlu

    Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

    Yaş:
    77
    Mesajlar:
    7.065
    Şehir:
    Canakkale
    Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Olayın özü balığın iyice azalması sonucunda, bana ve Orhana gelen kardeşlerimizi balığa çıkarmamız karşılığında maddi menfaat elde ettiğimizin sanılmasıdır.

    Ben kuru gürültüye pabuç bırakmam sevgili Boğaç endişeye lüzum yok.
     
  4. orhan kucukbicmen

    orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

    Yaş:
    75
    Mesajlar:
    5.555
    Şehir:
    Sivrice/Çanakkale
    Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Vedat bey eğer fırıncı diye bahsettiğn kişi Ramazan bey ise o sizin de , benim de senelerden beri bir dostum, bana şimdiye kadar bir hata da bulunmamış üzerine üstlük ufak bir rahatsızlığımda hemen beni aramış hal hatır sormuştur, ben de kendisini bir komşum gibi çok severim, aramda da hiç bir sorun yoktur, arada ters düştüğümüz bir fikir olsada konuşup halletmişizdir,. Benim ona hemen bu haberi ileteceğimden bahsediyorsunuz, ben bu işlerle uğraşmaya vaktim yok, bu sabah erkenden denize açıldım ve akşam yemeğimiz için de balıklarımı avladım, sevgili komşun değerli arkadaşım Armağan bey ve eşi benim de eşim hep baraber Muhammer ustanın oradayız.
    Sizler artık 66 yaşındasınız aynı zamanda üstadsınız, böyle tartışmalardan artık uzaklaşın, bu olaylar sizlere zarar veriyor ve sizleri sevenleri de üzüyor, ben de sizleri sevenlerinizi üzmemek için size hitap tarzımı bile değiştirdim, artık sizin de değişim zamanınız geldi Vedat bey.Burada benim her hangi bir sorunum yok dostlarımı balığa çıkarıyorum, masraflara giderlere ortak oluyorlar, siz bir an evvel sorunlarınızı halletmeye çalışın, burada yaşayan bizlerin de burada her zaman barış ve mutluluk içersinde hep beraber yaşamımızı idame ettirmemiz lazım.
     
  5. orhan kucukbicmen

    orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

    Yaş:
    75
    Mesajlar:
    5.555
    Şehir:
    Sivrice/Çanakkale
    Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Boğaç kardeşim bu sefer benim Sinaritler konusu dallandı budaklandı reyting rekorları kırmak üzere, halbuki Vedat bey bunu için burada ayrı bir konu ile kendisine yapılan olayı bildirmesi daha iyi olurdu neden benim konumda oluyor hayret.
    Boğaç bey kardeşim burada böyle şeyler olmaz ben buranın herkes tarafından sevilen sayılan bir kişisiyim esasında Vedat bey de öyle, ama Assos ta otelleri var belki oradan kaynaklı bir sorun vardır, ama onu kendisi burada değil hele benim konumda hiç olmaması gereken bir yer, ama inşallah bir an önce halleder, konunun içerikliğini bilmeden kişileri suçlamak benim defterimde yazmaz. Bana karşı her hangi bir şey olmamıştır, olursa da kendi olanaklarım ile halletmeye çalışırım, her zaman olduğu gibi, aman sizler, bizler bu işlere girmayalim, biz balıklarımızı sikülere uygun olarak nasıl avlarız ona bakalım. Sevgiler.