aret imrenmemek eldedeyil iki büyük üsdat her amatörün yapmak isteyeceği şey tebrik ediyorum resimler ve anlatım süper olmuş boğazakadar geliyozda sivriceye zor olur güni birlik yav verme gazı bize
Sevgili Can ve Aret kardeşlerim, buralara kadar gelip bizleri ziyaret etmeniz ve birlikte avlanmamız gerçekten çok güzeldi, ilk günün fırtınalı olması denizde fazla kalmamızı engelledi, sağlık olsun, ama sizlerin ikinci gün bu güzel sinariti tutmanız beni gerçekten çok mutlu etti. Sizler balıkçılık konusunda bir hayli yol almışınız, artık bizlerden sonra elimizdeki bayrağı rahatlıkla teslim alabilirsiniz. Sizleri her zaman tekrar beklerim, selamlar, sevgiler hoşça kalın. Diğer balıkçı kardeşlerimizin fazla vakitleri varsa uğramaları beni mutlu edecektir, ama vakitleri yoksa, her zaman bir daha ki sefere beklerim.
Bizim kadronun insanları ne işiniz var bakalım sivricelerde şurda buralarda... sinaritlerle yazıktır balıklara tutmayın. bu zamanda deli etmeyin beni... Ellerinize sağlık. daha iyisi rasgele süper olmuş....
hepinizi tebrik ederim güzel anlar aslında hepimizin ustalarımı ziyaret etmemiz lazım tabi zamanımız varsa
Güzel insanlarla güzel bir av yaşamışsınız. Dahası anlatımınızla bizlere de yaşattınız tebrikler ve teşekkürler.
Ölmeden önce yapılması gereken 10 şey ... ... ... ... ... ... Vedat ve Orhan ustalarla balığa çıkmak ... ... ... ...
Hayalimdeki tatil olmuş hakikaten. İlk günkü fırtına dışında. Ama varsın olsun, berekettir, vardır bir hayır demek lazım. İkinci gün gelen paşa herşeye değmiştir eminim. Belkide ilk günkü yağmurun bereketiyle geldi o sinarit. Öyle bakmak lazım. Her ikinize de canı gönülden tebrikler.
tebrikler.. çok güzel günler geçirdiğiniz anlatımınızdan belli.en yakın zamanda tekrar yaşarsınız inşaallah.
değerli arkadaşlarım öncelikle tatiliniz balıkla harmanladığınız için size bravo tam teşekkülatlı bir av olmuş,öncelikle avınız harika olmuş hele orhan ve vedat ağbiyle yapılan avda balıkla beraber çok şeyde öğreniyor insan.. bu iki ağbinin vaktini bizim gibi amatörlere harcaması ayrıca bir asalet konusu,çevremde akrabalarımda tekne olduğu ve bir gün bile davet edilmediğim düşünülürse nedemek istediğim çok net anlaşılır. zaten sizler iyi balıkçısınız takip ediyorum ancak bir ağbinin kılavuzluk yapması ve grupların kurularak topluca ava çıkılması paylaşım açısından çok zevkli . işin ilginç tarafı benim turna sahtesi ile güzel balıklar almanız çok hoşuma gitti valla..
Aretciğim, tebrik ederim. Sivrice en sonunda balık konusunda da gülen yüzünü göstermiş. Ne güzel balıklar onlar. Ne zevkli olmuştur avlaması. İmrendim.
Değerli ustam, Bize böyle mükemmel bir gün yaşattığın için çok teşekkür ederim. Bir amatörün oralara gelip de seninle balığa çıkmak istememesi için hiç bir sebep göremiyorum. Tam tersi, yorumlardan da anlaşılacağı gibi seninle av yapmak her amatör balıkçı için büyük bir rüya. Belki bazı arkadaşlar çekingenlik göstermiş olabilirler ama bu raporu okuyunca bunun ne kadar yersiz olduğunu farketmişlerdir. Ben de ilk fırsatta seninle tekrar denize açılmayı dört gözle bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla
Sevgili Orhan ustam, Sivrice'ye bu seneki iki gelişimizde de bize gösterdiğin yakınlık için çok teşekkür ederim. İlk günkü beklenmedik fırtına, seninle yakalayacağımız balıklardan bizi mahrum etti ancak seninle tanışmış olup teknene binmek bile bizim için büyük bir onur. Umarım gelecekte de oraları ziyaret edip seninle çok kereler balığa çıkma şansı bulabiliriz. Saygı ve sevgilerimle
Yine çok güzel bir anlatımla süper bir rapor eklemişsin Aret abi.. İki Büyük üstad bir raporda olmuş, gerçekten imrendiren derecede güzel vakitler geçirmişsiniz, Aret abi ve Can abi tüm ekibi can-ı gönülden tebrik ederim. Ayrıca değerli üstadlarımız olan Vedat ve Orhan amcalarımıza da saygılar, sevgiler..
Aret, en az sizin kadar mutlu oldum... Harika balık, bazen günlerce gezersin gelmez, bazen lap diye yapışır. Ben daha sinaritle tanışamadım, kısmetse bu eylülde Vedat Abimin yardımıyla balayında tanışacağım Elde var biiir, diyelim... Can'ı da unutmayalım, bir tane de ona bir dahaki sefere inşallah...
Pehlivan seni hayli özledim. Geleceğine çok sevinmekteyim. Hanım kızımada selam ederim. Sana sinagrit hemde daha irisinden yakalatmak boynumun borcudur Sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgimle kal. Not;Senin ilerde Boğazın en iyi atcılarından olacağını iddia etmiştim.Yeni aldığın surf kamışların hayırlı olsun. Hele o aralarında sarı Awa_Shima o bence harika bir kamış,hakkını vereceğine eminim.
Bende diyorum bu adamlar nerde, hiç karagöz denemedik son zamanlarda diye, almış yürümüşler Sivrice'ye.Alacağınız olsun.Tebrik eder bir sonrakine beraber olmasını dilerim, beyler, umarım mesaj alınmıştır.