Ben de seni özledim hem de çok. Fırsat bulursam doya doya hasret giderebilmek için balayından önce de iki güncük o tarafa kaçmayı planlıyorum, haberleşiriz abicim. Gerçek performans için parçalı, gezer halkası olmayan bir kamışa ihtiyacım vardı, edindim nihayet. İp misina takviyesi ile de bu sezon kanaldan çekerim balığı umarım. Aret ile de yıllardır konuşmamıza rağmen yakın zamanda birlikte avlanmaya başlayabildik, sık sık buluşmak görüşmek istediğim bir arkadaşım oldu, dişli döneminde umarım birlikte pek çok rapor koyabiliriz buraya
Fatihçim iki ustaylada balık yakalamasak dahi beraber av yapmak hem keyifli hemde öğretici.Tabiki balık gelirsede ne ala.Teşekkürler...
Sen daha istanbula gelene kadar biz ikici kere hacı olduk İşin şakası muhteşem bir balık tatili oldu desek yeridir.Ayrıca burdan kendilerine çok teşekkürler.
Ceyhuncum çok sağolasın.Birdahakine inşallah hep beraber oluruz.En kısa zamanda yeni makineyi denemek için can atıyorum zaten.Tarabyada bulışmak üzere:thumb:
Sevgili değerli ustam Vedat abi sizin gibi bu işe ömrünü adamış birisiyle av yapmak bizleride çok mutlu etti.En kısa zamanda Gökçeada yada Sivricede buluşmak üzere kendinize iyi bakın...
Erkan abi teşekkür ederiz.Aksilik olmasaydı daha güzel olurdu ama yinede çok güzel bir hafta sonu oldu bizler için.