Resmen kınıyorum aslında aret sanada teessüf ederim. İnsan giderken abi ne yapıyorsun ne ediyorsun biz gidiyoruz demezmi bir kere çok teessüf ederim. bunuda bilesiniz. oraya şöyle en delisinden bir iki takımda biz götürseydik...
Sevgili Orhan abicim önemli olan sadece balık tutmak değil.Sizin gibi değerli balık ustalarıyla beraber sohpet etmek bile çok güzel.Tekrar görüşmek dileğiyle...
Evet gerçekten muhteşem bir haftasonuydu, teşekkürler Teşekkürler. Nice güzel avlara Can dostum. Çok teşekkürler sevgili Deniz. Herkese aynı güzellikte avlar dilerim. Çok teşekkürler. Evet unutulmaz günler oldu, çok teşekkürler. Evet Orhan amcayla avımız eksik kaldı, inşallah bir dahaki sefere telafi edeceğiz bunu da Teşekkürler Atıl abi. Teşekkürler. Aynen katılıyorum. Ceyhun programımıza yaptığın katkılardan dolayı çok teşekkür ederim. Umarım bir gün Sivrice'ye birlikte gitme imkanı da buluruz. Tabii ki ilk durak artık Tarabya İnşallah, teşekkürler. Teşekkürler Erkan abi, sana da gönlünce avlar dilerim. Teşekkürler. Özkan kardeşim umarım bu tür avları birlikte de yaparız. Sevgilerimle. Teşekkürler Sabri abi. Teşekkürler, umarım sizlere de nasip olur Kendi doğumgünümde de İstanbul'da gece avında tepeden tırnağa ıslanmıştım, balıkçının kaderi işte Ne yapalım Ali abi, bunlar bizim için de sıradışı avlar, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı, bi de yakında başlarız 100 gram çinekopa olta sallamaya Evet aynen katılıyorum. Teşekkürler. Çok teşekkürler. Teşekkürler, selamlar. Kaldı 9 Evet haklısınız, he rişte bir hayır var, sonuçta bu ustaların kayığına binmek bile büyük bir şans ve bizler o şanslı kişilerdeniz. Çok teşekkürler. Evet aynen katılıyorum sözlerinize. Vedat usta bu sahtenin iyi bir sinarit kandırıcısı olduğunu söylemişti ve haklı çıktı, bu rapordan sonra zaten sahtenin satışları patlayacaktır bence Teşekkürler Kerem abi, duyduğumuza göre sen de Sivrice yollarını aşındırır olmuşsun, umarım bir gün birlikte gitmek de nasip olur. Çok teşekkürler Ersin. İnşallah bizler de seni her zaman ziyaret etmeye çalışacağız Vedat ustam. Teşekkürler. Evet Kaan sen de bu avları bizimle her an yaşadın, sevincimizi de ilk seninle paylaştık. Sinarit'in de geçen gece saydığın diğer 4 balığın da oltalarının ucunda yüzmesini dilerim, hem de en güzel boylarıyla. Can da bu balığı kepçeleme zevkini yaşadı ama bir daha böyle bir balık gelirse tabi ki çekme sırası onun kepçelemesi de benim Ramazan dostum bayram sonrası için planlarımızı unutmuş .değilim. Tabii karagöz başka, o lüferle birlikte bizim her zaman favorimiz Kaan ben de yıllardır yazılarını, raporlarını hayranlıkla izleyen biri olarak seninle avlanmaya başlamış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Dişli dönemi zaten banko ama şu günlerde bir Karagöz avı yapsak da fena olmaz hani Sivrice'den döneli 3 gün oldu ve bende kaşıntılar başladı reeling Evet Can, aslında hep evdeyim biliyorsun bu tatil süresinde biraz rahatsızdım. Bir de tatilin yorgunluğu eklenince iyice şifayı kapmışım, neyse iki gündür iyice dinleniyorum, bayram sonrasına kadar da 1-2 kere balığa kaçarım heralde
Aret ve Can kardeşim, her amatör balıkçının rüyasını gerçekleştirme imkanı bulmuşsunuz tebrikler, inşallah devamıda olur, hep birlikte nice keyifli avlarınız olsun
Aretciğim, arada gidiyorum doğrudur. Ancak son sefer aile ile birlikte tatil havasında oldu. Hanım da "bizi bırakıp balığa mı gideceksin!" diye hımlayınca mecbur karada kaldık. Ama yapalım mutlaka. Ondan önce Lüfer yaklaşıyor. Malum benim mera ik zamanlar pek iş yapmaz. O nedenle senin yakaya geçeceğim. Ararım seni, müsait olursan beraber karşılaşırız Lüfer ailesini.
Sevgili Can ve Aret, harika bir zaman geçirmişsiniz.Sino için de ayrıca tebrik ederimmrsparkle . Benim sadece 1 gece kalma şansım olan Sivrice harika bir yer.reeling reeling reeling Kanımca Sivrice' yi amatör balıkçıların hayali konumuna getiren ; bu konuda derin bilgileriyle yardımlarını paylaşmaktan kesinlikle erinmeyen ve hatta bundan keyif alan, herkesi sevgiyle kucaklayan, amatör balıkçıların Büyük Üstadları sevgili Orhan Küçükbiçmen ve sevgili Vedat Abayoğlu 'dur . Kendilerine ve sizlere sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Çok teşekkürler İsa abi. Lüfer kendini oldukça göstermeye başladı, Ekim başlarına kadar lüferi aldık aldık, yoksa yine çinekopa talim edeceğiz Bahsettiğin avları yapacağın zaman mutlaka beklerim davetini. Evet Harun kesinlikle katılıyorum, görüşmek üzere.