Sizce Bu Takım Yasakmı? Değilmi?

Konu, 'Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler' kısmında sehzadem82 tarafından paylaşıldı.

?

Yasak mı? Değilmi?

1. Yasak

58,3%
  2. Değil

41,7%
  1. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    ellerinden öperim abicim.. Değerli görüşlerin için teşekkür ederim..
    saygılarımla

2. LapinCash

LapinCash

Desteklememiş ki Özgür abim yasaktır demiş.Abi bak senin kamışının yada el oltasının ucuna takım bağlıyosun ya dip takımı diyeyim işte o 1 metrelik takımın üstüne en uca yada en başa hiç farketmez her hangi bir küspe bağlayamazsın yassssak.Ama oltanı atmışsın onun yakınlarına uzaklarına hiç farketmez boş olarak küspeni atabilirsin ;) Anlamadın gitti ya o kadar mesaj dır tartışıyoruz bu konuyu.Herkes aynı cevabı veriyor ama anlamak istemiyorsun.Ben şimdi en baştan beri mesajları okuyacağım.

3. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    değerli balıkçı. kendini yaşça büyük gördüğün için düşüncelenin ve yorumunun doğru olduğu kanaatine varabilirsin. tebliğde küspe yasak değil. küspeye sabitlenerek bağlanmış iğnelerle oluşturulan düzenek yasak. çok şükür üniversetedeki hukuk derslerimizde kanunları nasıl yorumlamamız gerektiği ve yorum yaparken nasıl bir yol izlenmesi gerektiği öğretilmişti. sen 15-20 sefer daha oku şu küspeli takımın ne anlama geldiğini de ondan sonra başkalarının yorumlarına çamur atmaya başla. emi sayın abicim. ukalalığın gereği yok. yalnızca kendi yorumunu yaz ve bırak. kimseye çamur atmaya da kalkma.

4. LapinCash

LapinCash

Abi ilk mesajında belirtmişsin küspelere iğne bağlamak yasaktır diye küspenin takım üzerine bağlaanması komple yasak.

5. LapinCash

LapinCash

60 metreye fırlatmayacaksın 30 metreye fırlatacaksın amaçta zaten küspenin erimesi ve balığı kıyı şeridine doğru çekmesi onlar açıktan gelirken senin oltayıda ham edecekler..

6. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    emre kıyıdaki balıktan bana ne :)
    ben 60 metre ilerde yatanı istiyorum...

ayrıca özgür abinin mesajını birdaha oku

mantığım çerçevesinde erdem'e hak veriyorum ve yasağa dahil olmaması gerektiğini düşünüyorum lakin durum resmiyete ve var olan yasaya göre burak'ın yazdıkları doğrultusunda işleyecektir.

Biz zaten dostlarımızın düşüncelerini merak ediyoruz, yasanın kanun yada tüzüğü karıştırmadan sizin düşünceleriniz lazım.

7. LapinCash

LapinCash

Madem küçük balık 60-70 metrede gezmiyor rapordaki küçük balıklar nerden çıktı ?

8. LapinCash

LapinCash

Küspeli olta, parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, yemlik uzatma ağı yasak birde bunların dışında her türlü ağ (germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme) ile pinter, sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır.
    Birde böyle okuyun..

9. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Emre ne olur sen artık yorum yapma yordun beni...
    Ben bu sistemi ilk defa denedim sadece bir oltada denedim ondada tek basına beyaz kutuda duran sazan çıktı ve diğerlerinden lezettliydi. Diğerleri normal oltayla avlandı.:mad:

10. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    hadi birde küspeli oltanın tanımını BUL..

11. LapinCash

LapinCash

Tebliğde aparat felan yok direk suç küspenin.Biz kullanmasını bilmiyormuyuz çok mu pahalı yok ama yasak abicim yasak öyle yada böyle.Aparatın ne suçu var her türlü amaç aynı.Ben küsbenin altına üstüne birer fırdöndü katarın ortaya bir delik ve misina tamam aynı olay.Çok saçma.

12. LapinCash

LapinCash

Yav abicim küspenin yasaklanmasındaki ama nedir ?
    Cevap : Sular çekilince büyük baş hayvanlar zararlanıyor.Az veya çok görülen bir vasıta olabilir ama yasak.
    E balıklar niye yaralanıyorla küspe takımının üzerindeki iğnelerden yararlanıyorlar plastik aparat bi taraflarına girmiyor ya.
    E bu takımdada var küspe.Hayvan küspeyi yerken gene iğneler girecek orasına burasına...Çok yazık ne hallerdeyiz.

13. LapinCash

LapinCash

Abi yorumların % 90 ı yasak demiş sen hala haklıyım diyosun ya inanamıyorum.İşte Ali Cengiz olayları.Ya kullanma gitsin hamur at mısır at solucan at karışım at ama küspe atma nolur tutamazmısın ?
    İşte Türk milleti allem eder kullem eder gene kullanır.Yok aparatmışta felanmışta.
    Ya tamam kullan ya bişey demiyorum artık.Paşa paşa kullanın.Limit altlarıda sizin olsun.O kızın varya o kızın büyüyünce baba ben niye balık tutmaıyorum derse sende dersin iğneyi yanlış bağlamışsın dersin.Gölde balık kalmadı deme sakın.

14. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Tamam emre sen haklısın Bu olta SUÇ. Kullanmıyacam Haklısın Kardeşim.....

15. LapinCash

LapinCash

Evet aynen öyle diyecektir çünki adam haklı abi.Küspeli olta derken o klasik aparratlıdan bahsetmiyor küspe ve olta yan yana gelemezler ;)

16. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    EMRE BENİM KIZIM YOK DAHA DOĞMADI
    MANYAK MANYAK KONUŞMA :) ERKEK BEKLİYOZ BİZ
    KULLANMIYORUM , KÜSPE FALAN , YEMDE ATMIYORUM , BALIKTA AVLAMIYORUM. Kuş AVLIYCAM

17. LapinCash

LapinCash

Burak abinin farkları ;)

18. LapinCash

LapinCash

İşte sorun bu sen küspeli oltayı kavryamamışsın.Küspe ile olta yan yana gelemez.

19. LapinCash

LapinCash

Alakası bile yok.
    Tebliğde bana bu yazının bir kopyasını gösterebilirmisiniz..?

Çok sayıda iğne ile donatılan takım yasak.

20. LapinCash

LapinCash

Tamam abi.Denetleyici sen balıktayken gelsin denetlesin burdaki herkesin dediği gibi haklı veya haksoz ol cezayı yazar.Sonra sende kullanmaya devam edersin.