Teşekkürler Selim abi, bende yok blackarc. Yalnızca kol yumuşaklığını beğenmiştim vakti zamanında. O zaman Redarc diyeyim yalnızca. 200 tl baremindeki makinalardan seçenekler vermiştim. Capricorn da 200 tl bareminde mi? hihi
Ben Türkiye fiyatlarını bilmiyorum haklı olabilirsin,fiyatı yüksek olabilir,Spro Blue arc Modelinin de fiyatını bilmiyorum ama herhalde 200 TL üzeri değildir,shimanoyu sil bence listeden,daiwa veya spro modellerine bak...
1. tercih hiç yen imakina takım işlerine girme 2. tercih balığa çıkmaya vakit ayır alindekilere biraz daha şans ver. Baktın yetmiyorsa o zaman al. 3. tercih bende vsytem 2,7 lik ve exage 3000 var. Menunum rafta çok güzel duruyor 4. tercih 3000 lik exage 2500 lükten sanırım daha az misina kapasiteli, incele eğer öyleyse 2500 tercih et. 5. Yanaklarından öperim.
süper açıklamalar gürel abim 3. tercihi biraz daha açabilirmisin abi neden rafta güzel duruyorlar. Kullanımları iyi değilmi? Yeni takım işine girme amacımız tamamen makina kaynaklı abi, elimizdeki makinalar her ne kadar balık çekmemiş olsa da 3 yıllık kullanım ve sıfır bakım sonrasında miadını doldurmak üzere, kazara bir balık yakalarsak çekemeyiz diye korktuğumuz için yeni makina bakıyoruz Bi de uzak atış olayı var, muhtemelen elimizdeki makinanın kafası küçük olduğundan atış sırasında oradan ipin boşalması zor oluyor ve mesafeyi kısaltıyor, kamış da 2.40lık olduğundan yeterli uzak atış gücünü veremiyoruz diye düşündük. Bu sene balığa daha fazla vakit ayıracağız abi bu seneden çok ümitliyim hihi hihi Son olarak ellerinden öpreim abi
Evet bu makina yani daiwa procaster fiyatına göre iyi sayılır(Türkiye fiyatınıda bilmiyorum ya) ama fazla bir şey beklememek lazım...
Türkiye fiyatı çok uygun abi 170 tl civarı birşey. Bir yazıda Serdar Köylü abi şöyle bir şey söylemişti; "Bazen çok iyi bir markanın alt modelini almaktansa aynı paraya biraz daha düşük bir markanın üst modelini almak daha mantıklı" Ondan dolayı daiwanın bu nispeten ucuz modelini mi almak mantıklı yoksa diğer markaların orta seviye modelini almak mı emin olamadım
Serdar doğru söylemiş,bende spronun red ve blue arc modelleri var,ikiside iyi makina,daiwanın üst modellerini kulanıyorum,aynı shimano üst modellerini kulandığımı gibi,üst modellerinde iki makinanında bir sorun olmaz genelde ama alt modellerde garanti bir şey diyemem...
şöyle birşey güzel olur; http://www.ebay.com/itm/2014-Sep-NE...118?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f3d0734e6
Gürel abi bu makina kaçlık?? bulamadım sitede açıklamasını 2000lik mi?? Bu arada fiyatı süpermiş 104 dolara geliyor kargoyla sanırım
Gidemiyorum o nedenle yatıyor. Yılda 2-3 kez ancak çıkıyorum. Takımın şimdiye kadar levrek skoru 1, kalamar skoru 10-15 civarı
Bu makinenin 3000h modelini almıştım 3 haftadır kullanıyorum.Harika bir makine diyebilirim. Birde legalisin yeni modeli var daha uygun fiyatlı excelere göre, buda hoşuma gitmişti. http://www.ebay.com/itm/DAIWA-LEGAL...380?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d4faf7cf4 Procasterı inceleme fırsatı bulmuştum.Gerçekten güzel makine fakat ağır. ayriyetten bu 3 makinede procaster , legalis , exceler 3000 likleri diğer markaların 4000 likleri büyüklüğünde.
Abu Garcia Cardinal C103, C102, C104, boy boy.. Sheakespare Match II Bilhassa Sheakespare, özellikle tavsiyemdir. 200 TL civarı makine segmentinde. Daiwa alırsan, bilyası filan az olanlara bak, zira kelepir bilya alıp takarak olayı daha ucuza halledebilirsin
Cardinal biraz sey.. Ney.. Lambir lumbur oluyor kisa surede. Yasin senin konu da volkaninki gibi uzadi. Galiba bir gol kamisi da sen alacaksin bu gidis
spin avlarda kullanım bakımından makinadan istenen, rahat bişekilde kitlenmeden balığı kıyılama kalamanın sıkışma yapmaması vb.sebepler dışında titreşim ve sarsıntılı çalışmaması tabir caizse yağ gibi kayması... bütçe olarak düşük tutarak aldığımız makineler, kaliteli markaların düşük fiyatlı makineleri veya markasız orta kalite makineler ilk alındığında yağ gibi çalışırken maksimum 1-2 senede kullanım durumuna göre titreşimli ve sarsıntılı çalışmaya başlıyor ilk alındığı halini maalesef koruyamıyor çok kaliteli ve pahalı olan makinelerde bu durum belki söz konusu değildir 200tl üzeri makine kullanmadığım için yorum yapamıyacağım kendi adıma şu şekilde çare buldum... okuma vb.markaların 50-60tl lik makinelerinden alıyorum spinde miadı dolduğunda yemli avlarda kullanıyorum,kaliteli markaların ucuzuda olsa kalamada sıkışma vb.sorunlar pek çıkarmıyor yemli avlarda sorunsuz kullanılabiliyor.