sonunda YYYaaaaAYYYYYyiiiiinnnnnnnNNN :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tesekkur ederim Nuri abim :) haketmedigim övgülerin çok mutlu etti beni. insallah bir dahakine daha irisi ile karsinizda olurum.

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    maşallah maşallah bayağı hareketli geçmiş aga:) küçükten büyüğe doğru çekmişsin hep:D böylesi nasip olmaz kademe kademe büyük gelmişhihi
    ne diyelim dahasına rasgele:hungry:

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000

sabrettim dervis oldum Kadir abi :D :D bak buraya yaziyorum daha büyügünü de çikarticam bu canavarlarin :thumb:

4. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    tebrikler roy abi azminin sonunda galip geldin daha güzel yayın daha güzelleri nasip olur İNŞALLAH çapak a buralarda çok kılçıklı diyorlar seninkinde kılçık varmı çok

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sagol Ilyas daha irileri sana nasip olsun insallah.

evet çok kilçikli ve lezzetsiz bir balikmis. çapagi da geri suya iade ettim. bu baligin lezzetsiz oldugunu duymustum hele de bu kadar irisi hiç yenmez herhalde.

6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ye oni çok lezzetlidir.

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    metropol sehirlerin içinden geçen nehirlerde avlanan

+1metre yayinlar ( alikonulmasinda alt ve üst limit yok )

+60cm sazan ( zaten buranin tebliginde alikonulmasi yasak ) ve

+70cm turnalarin ( alt limit 50cm ) tüketilmesi barindirdiklari yogun metal sebebi ile sagliga zararlidir diyorlar Vedat ustam. ne derece dogrudur, ne derece yanlistir bilemiyorum. bu boylarda yakalayacagim bir yayinin tadina bakacagim :)

8. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Yilin en hizli gelisme kaydeden avcisi odulu Roy kardesimizin. :)

Tatlisuda daha dun bir bugun iki... tatlisu levregi, once kucugu, sonra buyugu, derken yayin! Timsah yavrusunu da tuttun mu bu is tamamdir. :thumb:

Tebrikler dostum. Muhtesem bir av olmus...

9. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Roy dünyalı kardeşim:) duyduğun mutluluğa bende dahil oldum aynı heyecanı defalarca yayın tutmuş olsam bile tekrar duydum seni tebrik ederim selamlar

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Roy, sanırım sen klasman atladın. Sana artık üstad mı desek napsak? :D:D:D

Cepten okumuştum zaten raporunu, yalnız fotolara bakamamıştım.
    Sandım ki balık olduğu belli olmuyor. Roy ağaç dalını kesmiş, yayın diye yutturuyo diye düşünmüştüm. Şimdi baktım da yok öyle birşey. :)
    Haksızlık edilmiş, balık gayet seçilmekte, bıyıkları bilem gözüküyor. :)

Ağzım açık kaldı, senin çıta şimdi yükseldi. Kesmez artık seni perche'ler :)

Salmışsın sanırım. Eve götürüp 15 gün hava yapmak varken!!! :D
    Şimdi ben tuttum desen de avlakta yakalanan bir balıkla resim çekilmiş düşünceleri kafalarda dolaşacak, belki sana hissettirilmeyecek ama öyle. :D:D:D
    Kendine söz verecek başka bişi bulamadın mı Allah'ını seversen??? :D

Neyse, demek ki söz verirken (kendimize dahi) fütursuzca sallamamalı. :D:D:D

Rastgelsin, sonraki yayın en az 1,5 metre olsun inşaallah... :)

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tesekkur ederim Ibrahim abi :) tatli su avciligi tuzlu suya oranla biraz daha çetin gibi geliyor. belki acemisi oldugumdanmidir bilemiyorum.

bu arada yayini mitchel compact gold ile çikarttim. kalomasi da sinifi geçti :)

12. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

tesekkur ederim Ertan agabey. ben ilk kez yayin tuttum. cidden çok zevkliymis iri balik ile mücadele etmek.

13. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

:laughing: :laughing: :laughing: vallaha çinar dalina benziyor zaten deseni :laughing:

tabi her avin zevki baska fakat bu da bambaska birseymis. benim köpek tasmasini çok çeker, arkasinda surf yaptirir. aynen o his uyandi kamisi elime aldigimda. host host dedim :laughing: :laughing:

baligi suya birakinca yarim dakika kadar oldugu yerde durdu. sanki tesekkur ederim gelecek sefer görüsürüz der gibiydi. sonra kaçarcasina degilde salina salina derinlere yöneldi. o ani anlatamiyorum bile, muhtesem bir histi benim için. herkezin bu duyguyu yasamasini cani gönülden diliyorum.

14. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Tebrikler güzel bir av ve rapor olmuş, açıkçası tatlı su avından pek anlamam, tatlı su avına dair bilgim alabalık ve kasna avlarıyla sınırlı diyebilirim, yayın avı hep yapmak istediğim avlardan ancak bugüne kadar neyazık ki hiç fırsat olmadı, belki ben yaratmadım neyse, yayının boyu güzel fakat çapak yada breme :) gerçekten oldukça iriymiş, daha önce bu kadar iri bir çapak gördüysem bile hatırlamıyorum.

Bunca emek ve sabır neticesi yaptığın avı salmış olman ise amatör ve sportif balık avcılığı adına ayrıca takdir edilmesi gereken ve örnek almamız gereken bir davranış olmuş. Bunun için de ayrıca teşekkürler. Güzel av ve paylaşımlarının devamını dilerim.

15. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

sagol Yasin. bende anlamiyorum tatlisu avindan fakat ögreniyorum iste ufak ufak. yayin avi çok zevkli. büyük baligi oltanin ucunda hissetmek mest ediyor beni. o mücadele baligi tavaya atmaktan daha önemli benim için. umarim en kisa surede sende bu zevki yasarsin.

16. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Roy ,

Cani gonulden tebrik ediyorum.

Gayet guzel bir yayin.en fazla yakalamak istedigim baliklardan biridir.Insaallah ben de bir gun seytanin bacagini kiraraim ancak bu sularda yok.Memlekette veya Avrupada denemek lazim.

Gene cok keyifli bir paylasim .Ancak insan kendini ah su fotograflr biraz daha aydinlik ciksaydida su baligin keyfine tam varabilseydik dedirtiyor.Aksama kalacagin seferlerde yaninda alternatif isiklandiricilar goturmeni tavsiye ederim.

Senin gibi balikciligi kadar paylasimi kuvvetli bir kardesimin her roporunun tadina doyasiya varmak arzum.

Hasretle, sevgi ve saygiyla kucakliyorum.

Daha irilerine rast gele diyorum..

Keyifle kal...

17. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

tesekkur ederim Huseyin agabey. resim konusunda haklisiniz. gece avi uzun zamandir yapmadigimdan acemilige geldi :)

bugun tepe lambami vs.. de aldim gittim. az evvel geldim. sahab ise giderken t-shirt ile çikmistim evden, hava aksama sogudu rüzgarlandi. üsüdüm iyice. 2buçuk saat dayanabildim. iri çapaklardan geldi bi tane. hazir kamisin birini çekmisken digerini de topladim geldim eve :D

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

18. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Cok nazik bir insansin.Cevabini hep boyle tam amator balikci kalitesinde vermen beni cok mutlu ediyor.Muhtesem baliklar.Gece bir baska yakismis onlara.

Dahasina rast gelsin dostum..

Seni izlemek bir zevk...

Sag ol...:)

19. estergon_44

estergon_44 mahmıt

Favori Kamış:
    LINEAFFE 5-CURVE 4,20CM
    gerçekten de çok güzel bir av olmuş...balıklar gayet güzel...hele anlatımın muhteşem olmuş ;) okurken heyecanlandım doğrusu ... ellerine ve emeğine sağlık...en kötü avın böyle olusun...

20. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tesekkur ederim Fatih begendigine sevindim :)

yeni hedefim avatar fotografindaki yayinin boyutlarina ulasabilmek :)