sonunda YYYaaaaAYYYYYyiiiiinnnnnnnNNN :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. aristo35

aristo35 şemsettin gerksar

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    yanlış anlamayın yerdeki kaldırım taşının genişliği ile balığın ağzının genişliğini kıyasladığımda aynı ölçülerdeler siz balığı tarttınızmı balık +-10 kg yazmışsınızda. yinede tebrikler güzel av en azından o heyecanın tadını aldınız bi kere artık kimse sizi yayın avından alıkoyamaz hep tutmak isteyeceksiniz :)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Yok tartmadim sadece boyunu ölçtüm. Ilk yayin olmasi sebebi ile kiloyu fazla tahmin etmisim biraz :)

3. aristo35

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    yanlış anlamadıınız için teşekkür ederim :) ee artık tadını aldınız yayın avının kim tutar sizi ne zaman ava çıksanız o tuttuğunuz balıkların yanında eminim bir dip oltanızda yayın için olacaktır ve gözünüz hep o oltada olacak :D ciğeri keserken makas kullanın inanın ,,,,jiletten daha güzel kesiyor ,byük parça kesin ve uzun şerit seklinde kesin uc kısmında başlayarak bi iki dikiş atın kancaya sonra orta kısmından geçirip öyle atın oltanızı. ben bu şekkilde kullanıyorum ciğeri. atarken düşme derdi olmuyor yük misinaya biniyr ciğer zarar görmüyor. iyi avlar dili,yorum

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Yok benim gözden ziyade kulagim oltada oluyor :) vvvzzzz, vvzzzz ve akabinde hiç durmayan bir vizlama. Kamisi al tasmala, kaloma ayarini az kapat, baslasin mücadele seklinde oluyor benimki :)

5. aristo35

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    dün akşam dayanamadık arkadaşlarla gece avı yapalım dedik ki geceye süprizle başladık. daha oltaları atmıştıki arkamı dönmemle kamışın yerinden fırlaması ( köprü üstünden avlandığımız için) bir oldu şok geçirdim resmen. çok hızlı düşünmemden olsa gerek hemen gözümün önünde aniden uçup giden kamışıma yandım kendim almış olsam zoruma gitmezdi ama hediye olması üzücüydü. çünkü karşımızdaki insan sevincimizi bilip bu doğrultuda bi hediye almış size onun kıymetini bilmek gerekir demi :) hemen seri davranıp ikinci açık olan oltamı suya salladım ve Allah tan misinaya denk getirdimde kamışı kurtardım. balık kancayı kusmuştu sanırım ilk vuruş anın da ağzının sert kısmına denk gelmişti. sabah doğru yakaladım odda 4 kilo kadar geldi. yayın balığı süprzlerle dolu bir balık ne tür bi adrenalin yaşatacağı insana belli olmaz kusura bakma uzun oldu :)