kendıme bır makına daha almak ıstıyorum ustalar elımdekı guzel bana gore ama bır tane yedek makına fena olmaz.. Daiwa makınalara bakıyorum cok guzel ovguler var..mıısna salım sarım gıbı değişik ozellıklerı var sızce nasıldır sızlerın gorusu nedır bılmek ısterım.. Mesela ; Daiwa Crossfire 2500 A Olta Makinesi Daiwa Crossfire 2500 3 BI Olta Makinesi Daiwa Triforce 3000 X Olta Makinesi Daiwa Procaster 2500 A Olta Makinesi Daiwa Megaforce 2500 A Olta Makinesi Daiwa Legalis 2500 HA Olta Makinesi sımdılık bunlara baktım ınceledım 5,3 devır aralıkları var ortalama bır tanesı 6,0 devırlı sanırım oda procaster idi. yedek makaralı ıstıyorum bu sefer olmazsa olmazım yedek kafa olacak bu secımımde.. fıyat aralıkları 100-250 arasında bu makınaların . sızlerın secımı yada yorumu ne olur?? yada başka bır makına onerınız varmı?(yedek kafalı)
procaster a nın dıgerlerıne gore farkı nedır ? bunu neden sordum mesela aynı bılye sayısı devır sayını aynı ve hatta daha hafıf olan makıne var lıstede procster ın teknık ozellıgı dahamı farklıdır..
Aralarındaki farkı bilmiyorum kardeşim hiç kullanmadım.Kendi kullandığımı sana tavsiye ederim.Farkı ben olsam satış sitelerinde hepsinin teknik özelliklerini karşılaştırırım.