Ahahahahahahah Abi nasıl ama:laughing: :laughing: Kadir Abiyi de buldum:laughing: Penn yazınca neden çıktı onu bilmiyorum abî ama bu bir işaret olabîlir Sabah suyu ve yeni makinen seni bekliyor
Teşekkürler Deniz. Trofeyi geçtim de, huzurlu zevkli avlar yapsam yeter. Sana da gönlündeki rastgelsin. Teşekkürler İsa abi. Nice güzellikler sana nasip olsun. Teşekkürler Tevfik abi. Pembe çizgileri yok abi makinanın. Çamur mu atıyon yoksa makinama abi Çok hoş siyahla, ateş kırmızısının kombine edilmiş hali. Gönlünce, huzurlu avlar dilerim.
Kadir abiyi de gördün mü? Yapma ya, bu iyi olmadı işte. Kadir abinin şansının niye döndüğü anlaşıldı. :laughing: :laughing: :laughing: Ben bunun neyin işareti olduğunu seziyorum ya neyse. ("rezil avlara devam" demenin işareti ) Zaten pazar günü makinayı bi test edecem. Boşuna mı acele ettim. Es kaza yakalarsam, kime ithaf edeceğimi tahmin edersin :laughing:
Kuyruğunu paket yapıp yolla bence abi:laughing: Bu arada bugün levreği suda gördüm Sanırım sıkıntı sahtede atlamıyor namıssız suyun içine girdik Selçuk hocayla en ufağı 1 m, en büyüğü 7 m vardı:laughing:
Yüz görümlüğü isteyen nazlı gelinler gibi de süzülürmüş. http://www.avmarketi.com/asp/product/142207/PENN-FIERCE-4000-SPINNING-MAKINE
Hayırlı olsun Volkan abi güzel avlarda kullan. Yetişememişim yoksa ben sana bu stradici aldırırdım 1-Şıklık desen ortada zaten 2-Devir desen tam istediğin 3-Hafiflik kuş tüyü gibi hihi 4-ve aradığın diğer tüm özellikler bu makinede Fiyatı 369,40 TL stradicle trofe levrek yakalamanın değeri pahabiçilemez Mastercard Visa varsa oda oluyor hihi Almışsın artık ama bir bak şu makineye kız gibi makine :laughing: http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-STRADIC-CI4-3000F-MAKINE-6XSA-RB1-BB-601-TUR-pmu1499.html Şaka bir yana makinen güzel abi tekrardan hayırlı olsun.
Levrek atlamıyorsa eyvaaahhhh.... Sakın yımırtaya yatmış olmasın Bi tene tutaydık beya. Ehehe o tonu değil abi. Google görsellerden görebilirsin abi hangi tonu olduğu. Gerçi o tonu da hoşmuş.
İyiki yokmuşsun Selçuk. Yoksa Sen ve Çağrı bir olup, beni yoldan çıkartırdınız. Tek slip 350 tl. Desene bugün konuya yetişememen bana 150 tl kazandırdı (İyiki erken davranmışım ) Senin makina mercedes gibi canım. Işıl ışıl zaten. Ben burdayım diyor. Eh sende hakkını veriyorsun. Ben alsam, ahirette hesap sorarlar neden israf yaptın diye Zaten tutamıyorsun, stradic senin neyine demezler mi?:laughing: Teşekkürler hocam, tüm arkadaşlar kazasız belasız bir levrek sezonu geçirelim. Arada 3-5 balıkta tutarsak fena olmaz hani.
Vaaaaaay demek şimdi halüsilasyon olduuuu 2 ye tek demek, hepiniz gelin!! Ben burda 7-8 m balık tutanlarla tek başıma mücadele ettim:laughing: Hasta oluyorum burnumdan gülmeye çalıştım, vay halime salya sümük gitti ortalık:laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: 3-5 kıytırık balık tut, sonra git 7-8 metrelik balık tutanlarla çene yarıştır. Kusura bakma ama kabahat sende. Sen de mi hastasın. Bende geberiyorum hastalıktan ama bu hafta plan hazır. Bele kadar suya girecem gün doğmadan. Bakalım kıytırık bi balık ta bana denk gelecek mi? Piyangodan da bişey çıkmadı ki arkadaş. Gidelim Afrika açıklarına 7 metrelik bişeyler tutup gelelim. Basalım havamızı dosta düşmana. Belgesellerde görüyorum, elin sosyete hatunları bile basıyor parayı tutuyor okyanustan 7 metrelik bir canlı. Gözü kör olsun bu garibanlığın. Yarın peynir ekmek alıp aç karnımı doyuracam inşaallah. :laughing:
Bende almadım hala stradici abi sıra ona bir türlü gelemiyor Cabelas tulumu aldım en son Mehmet(darkv. kısaltması ) abide sağolsun bu sipariş olayında yardımcı oldu. 9 günde elime ulaştı bugün denedim gerçektende iyimiş maşallahı var. Buradan Kadir abiyede seslenmiş olayım hiç arama boşuna tulum felan cabelasın siparişini hemen geç abi Denizin içinde yürüdük resmen santim kayma şu bu yok yosun taş farketmiyor Sosyal mesajımızıda verdik Kusura bakma abi konu işlevini tamamladığından yazıyorum sonra makine bölümüne alakasız yazdın deme sende sakın
Abi piyango çıksa plan hazırdı alacaktım 10 dönüm tarla bir tatlı sus havuzu içine. Tatlı su levreklerini doldur at-çek sonra yakala bırak Ama çıkmadı denize talim. hihi O değilde gece gece karnımı açıktırdınız :laughing:
Sakın telaş yapma abi öyle 7-8 metrelik bir şey denk gelirse, ver kalamayı gitsîn. Koşma peşinden hiç:laughing: Ben sabah yedim abi peynir ekmek:laughing: Offffffff çok güldüm Allah bizi güldürenleri güldürsün Bu arada makineyle ilgili uygulama yorumlarını bekliyorum abi. Ama o makinenin kalemi örgü gibi geliyor bana
Hadiiii.... Ben aldın sandım stradici. Memur kesimi hep böyle, gözü yükseklerde. Bi de tulum olayı çıkarma. Benim tulumum gayet güzel. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Yalnız tulum çok sıradan geldi bana. Kayma yok, aksiyon ve heyecan yok. Çok durağan. Oysa benim tulup öylemi. Sıkıyosa hafif dengen kaybolsun. Hoooop soğuk sulara, o uykulu gözlerden eser kalmaz. Gece gece yüzmek, 15 saniyede üst baş değişimi. Bol aksiyon, heyecan, gerilim hepsi var. İstediğin şeyi yaz, hikaye, fıkra, film ne aklına gelirse. Yeterki kavga gürültü olmasın Selçuk hocam. Plan güzel gibi gözüküyor ama çok canın sıkılır 3 gün sonra. Kontur garanti avlanmanın heyecanı, süprizi kalmaz. En iyi plan işi gücü bırakıp, balık peşinde bölge bölge, ülke ülke gezmek. İşe gitmemek ise bi arkadaşımın dediği gibi dünyadaki en büyük lüks. Hiç bir şeye zorunluluğunun olmaması. Hadi iyi geceler hepinize.
Bir berkley yakışır :laughing: http://www.spotbalik.com.tr/Whiplash-Crystal-Orgu-Misina-110mt-006-008mm,PR-16495.html
Makinen hayırlı olsun Volkan,iyi avlarda kullanman dileğimle, İnan Yeğen'e de ben tavsiyettim,herhangi bir çelişki yok,at-çek yapmaya karar verdiği zaman,genelde su üstü sahte kullanacağı için Penn Fierce'in daha uygun olacağını düşündüm,normal şartlarda ilk tavsiye ettiğim Penn Slammer 360 idi.Yine aynı noktadayım ağırlıklı su üstü sahte kullanmayacaksam, penn slammer 360 tercih ederdim Bir kaç kullanımdan sonra misina sarımı öne veya arkaya doğru yığılma yapabilir,Hemen İnan aklına gelmesin pul arttırarak veya eksilterek bu sorunu çözersin. Tekrar hayırlı olsun.
İnan'ın Penn almasında da senin etkin olduğunu tahmin etmiştim zaten abi. Temennilerin için teşekkür ederim. Hiçbir şekilde İnan'ın sol kulağını çınlatmam. İçi ferah olsun. Makinaya 0,31 mercan misina sardım. Diğer makinamda ip sarılı zaten. Bazı yerler ipe uygun değil, Penn'i oralarda kullanacağım. Penn'i çok zorlu şartlar bekliyor yani Hayırlı işler, Adana'ya selamlar...