:laughing: :laughing: :laughing: Dalga mı geçiyorsun Selçuk hocam. 91 tl yazıyor. 20 tl'lik ip neyime yetmiyor. Okuma makinada ip sarılı, ne sahte kaybettim ne de kuş gözü düğümü yaptırdım. Gayet memnunum, alırsam da aynından alacam. http://www.avpazarim.net/_A3-3028-effe-dyneema-4x-0-18-misina-100-mt.htm
Bu arada mesajları sıra sıra okuyorum kusura bakma Kulaklarımın çınlamayacağına eminim :laughing: Mümkünse de 25 lik misina sar makinana Adana'dan da İzmir'e selam olsun
Bizim burdaki levrekler 25'lik misinayı yerler. Tabi denk gelince. Sevgili Aykut'la avlandığımız gece yakalandı. (68 cm - Raporda yazmadım, yığılma olmasın diye ) Yeni takım : Eski Takım (2,10 Rhon Thomson Kamış - Okuma Spa Pro 25 makina) İlk 12 :
İyi günlerinde kullanman nasib olsun VOLKAN abi o fiyat aralığında alacağın en iyi makinayı almışsın, yetişemedim konuna yetişseydim bir spro önerirdim bende sağlıcakla
Teşekkürler Hüseyin. Aklımda Spro'nun da birkaç modeli vardı esasen. Kısmet bunaymış Ne zaman okuma kullanılamaz hale gelecek o zaman spro passion alacağım. Sende kal sağlıcakla, rastgelsin.
Bende bu şans varken. Ya misinanın çürüğü denk gelir, ya kalamayı ayarlayamam. Ben işi sağlama alayım 0,31 iyi. Bu arada buradaki avcılar ince diyor 0,31'e. 0,35 - 0,40 arası kullanılıyor genelde.
Bir kaç kullanımından sonra rahatsızlık vereceğim abi sana izlenimlerini aktarman için yeni makinanın görüşmek üzre ...
Ohoooo sahte şov başladı Abi en alt fotoğraf en alttaki sahte yozuri ama ne? Parçalı kamış neden kullanmıyorsun abi
Tabi Hüseyin, almayı düşünenlere fikirlerimi yazarım ilerde. Ancak en az şu sezonu geçirmem lazım makinayla. Gerçi Orhan abi ve İnan tavsiye ettikten sonra bana laf düşmez. Herşey gönlünce olsun.
Dedim takımı fotograflarken son sahte durumunu da fotograflayayım. Yoksa böyle şov olur mu? Tuttuğun balığı göster derler adama Yozuri Cristal Minnov 9 cm. (Pek şans vermedim henüz, bulanık su bekliyorum. İnadına bulanmadı bu sene dereler. ) Parçalı kamış konusunda bi uğursuzluk var. Ben istemez miyim incecik, hafif, hoş görünümlü kamış kullanayım. Ne zaman parçalı kamış alsam avlakta birinin gözü kalıyor sanıyorum. 3 vakte kadar 2. parça ya kırılıyor ya bişey oluyor. 2 parçalı kamışı hallettim. Tövbe ettim, teleskobik aldım. 2,10 luk ron thomson vardı. Birde 2,70'lik spinjoy aldım. (2,70'lik biraz ağırca ama idare edecez artık. ) Gerçekten öyle, ip misina kullanan da arttı ama mono kullanan kalın sarıyor. Metreler belli olmuyor. Bazen 3-5 metre önünde bazen 25 metre ilerde atlıyor. Nadir olsa da bazen 7-8 kiloluk balıklar biniyor. Bu sene hiç duymadım ama geçen sene 9 kilo civarı duymuştum. Çıkarılamayan kamışları kıranlar kaç kilo bilmiyorum. 10 kilo üzeri muhabbetleri de çok oluyor. Onun için 2 tane ispendek yakalamak için büyük balığı kaçırma riskini almıyorlar pek. Teşekkürler Kadir abi. Bahtın açık olsun. Levrek görmek seyreldi çok senden bu sene. Umarım 2013 güzel geçer.