spin takimin ucundaki kamyon

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili Roy, sayende akşam akşam adrenalin tavan yaptı:D
    Verdiğin mücadelenin keyfi ve heyecanı bile yeter, balığı kıyıya getirmesende kandırmayı ve onunla oynamayı başarmışsın gerisi teferruattır zaten;)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    kalbim firlayacak sandim ne demekmis anlamis bulundum Isa abi :)

abi imreniyorum vallaha, 16-17yasinda çocuklar cumartesi pazar oldumu ellerine kamisi, sirta çantayi atip sabah 7 aksam 7 hiç durmaksizin su kenarinda dolasiyorlar. iki günde bir vurus ya aliyorlar ya alamiyorlar. ama bir de iri bir baligi igneye bindirdilermi çikartiyorlar sudan. tecrübenin yasi cidden yok. 15 yasinda paul isminde bir fransiz var. gelecegin büyük avcisi diyorum kendimce onun için. makaraya 3 kulaç 0.30 fc, 20metre 0.12 örgü, 100metre 0.30 örgü en dibe de 0.40 mono bagladigini okumustumbir raporunda. niye böyle yaptigini bu olayi yasadiktan sonra daha iyi anliyorum. sürekli böyle teknelerin etrafinda dolasirlar. tecrüe edinmis, takimini ona göre hazirlamis. benim 0.16 örgüyü sürtmekten korktugum noktada onun takiminda 0.30 örgü denk gelecek, korkmayacak, istedigi gibi oynayacak balikla. zamanla ögrenecegiz artik biz de :)

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sizin oralardaki avların teknik detayları oldukça fazla, çok şükür biz boğazda o kadar uğraşmıyoruz.Kısmetse bu hafta sonu sizin tarabya tayfasıyla ortak av yağacağız, keşke sende burda olabilseydin Roy :)

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Yakisir Isa abi :) bogaz forum görsün. Bir de çok degerli bir misafiriniz olacak zannedersem. Böylesi bir ekiple avlanma sansini buldugu için sansli :)

5. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    raporun sonlarına doğru benim bile başımdan kaynar sular döküldü, seni düşünemiyorum, hayırlısı, geçmiş olsun :(

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sagol Erçin kardes :)

baligin oralarda biryerlerde yüzdügünü bilmek bile mutlu ediyor beni. sudan çikarip fotograflayabilsem çok daha mutlu olacaktim tabiki :D :D

7. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Üstad, senin yerinde ben olsaydım, adrenalinin etkisiyle kan basıncım 180'lere çıkar, dilim kurur ve gözlerim yuvalarından çıkardı herhalde.
    Tutamasanda bu heyecan insanı 1 ay idare eder ve herşeye değer.
    Aynı durum kızılırmakta bir arkadaşımın başına geldi, ancak o senden şanslıydı ve aldı balığı.
    Neyse kısmet diyelim. Umarım tekrar karşılaşırsın muhteremle.
    Sağlıcakla kalman dileklerimle.

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    bu olay basimdan geçtikten sonra ufak bir arastirma yaptim. bu tip dar alanlarda 0.60 ve üzeri örgü ucuna 1 kulaç 0.50 FC , en çok 3metre en az 20-60 atarli parabolik aksiyonlu kamis ve en ufak 60lik saglam kalomali bir makina öneriliyor. bu tip dar alanda avlanip baligi çikartabilmis arkadaslarin raporlarini inceledigimde de assagi yukari ayni malzeme ile avlandiklarini gördüm. aklim onda kaldi zaten :) o gün bugun vurus yok :mad: