spinciler lütfen yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Tarzan tarafından paylaşıldı.

1. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    spiderwire örgü kullanmadım ama okuduğum kadarı ile 0.14 örgü için kalın olabiliryormuş. bende 0.06 berkley whiplash var gayet memnunum zaten sana da daha önce tavsiye etmiştim. sağlıcakla..

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Sevgili kardeşim Erman, senin bu azmin, hem okuyup araştırarak, hemde denemeler yapıp,

bu işi tecrübelerinle sabitlemeni, alkışlamaktan başka birşey gelmiyor aklıma, özelden mesajını aldım, burada da okudum, alınmış alınmıştır, hayırlı olsun, spiderwire iyi bir seçim, 0,14 kalın gibi görünsede, mono misinalarda spin ve levrek için kullanılan en ince kesidin 0,22 olduğunu düşündüğümüzde yinede avantajlı ve daha mukavemetli olacaktır,

Sahtelere baktım, ilk ikisi ufak ve hafif göründü bana, 3. sahteyi beğendim, Allah tadında avlarda kullanmanı nasip etsin, umarım bir an önce gelirler ve deneme şansın olur.

Asso ile yapamayacağını biliyordum zaten, :D ama bunu şahsının tecrübe etmiş olması daha güzel oldu,

Hadi rastgele

3. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Koray 0,06 berkley' de çeker nedir?

4. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Erman ayrıca spiderwire camo orta derecede görünmezlik sağlıyor,

Hemen hemen %100'e yakın görünmezlik sağlayabilen örgü spiderwire ultracast invisi braid, ki şu anda Türkiye'de yok ben 1100 Yard (yaklaşık 1000 metrelik) makaralarda Amerika'ya sipariş verdim fiyat oldukça hesaplı
    Türkiye'de ki spiderwire ultracast yeşil renkli ve suda görünen örgülere göre

5. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    değerli üstadım berkley whiplash pro 0.06 kullanıyorum çeker değerleri aşağıda verdiğim resmin yanında yazıyor.

6. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

murat abi güzel düşünmüşsün benimde almayı düşündüğüm bir dynema ama bu misinaların kesit ve çeker oranlarını mm/kg cinsinden belirten biyer bulamadım ve genelde yabancı sitelerde lb/ yard olarak deeğrler belirtiliyo siz trciğihini kaç libreye göre yaptınız bizde kaç mm tekamül ediyo

7. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    sevgili Alikemal burada lb mm. cinsinden çevirici var bir bak istersen

http://www.basstastic.co.uk/spiderwire-ultracast-invisi-braid-536-p.asp

8. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Birde buraya bak istersen

https://www.askari-fishing.co.uk/pa...ded-lines-1/spiderwire-ultracast-invisi-braid

Bu arada ben 0,12 (6 lb) ve 0,18 (10 lb) sipariş ettim

9. Hectic

Hectic Eren

Favori Kamış:
    2.70 Tolee Kawahagi Vsp 902 10-45gr
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8Pi
    En İyi Avı:
    Levrek
    Merhabalar murat abi. Ayıptır sorması ama bu misina sana nekadara geldi Amerika'dan? Kuzenim orada, eğer getirtebilirsem bende isteyeyim diyorum. Birde orada ucuza bulunabilecek bildiğiniz başka balık avı malzemesi var mıdır? Örneğin rapala =))

10. Tarzan

Tarzan Erman

teşekkür ederim Koray abi çok faydalı oldun şimdi anlamış oldum kırmızı kafa olayınıda bakalım bir gelsinler sahteler şansımı onlarlada denerim ama bencede pek işime yaramıcak gibi görünyolarr..

11. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    yararlı olabildimse ne mutlu bana. popperlerin işe yaralığı konusunda endişelenmene gerek yok bence hangi yemin ne zaman işe yarayacağını en iyi balık bilir :)

12. Tarzan

Tarzan Erman

teşekkür ederim Murat abi verdiğin çok değerli bilgiler için çok teşekkürler çok yardımcı oldun bana bilgi alışverişimiz sürecek İnşallah sizin gibi ustalardan bilgileri aldıkca balık işine dahada teşvik oluyorum umarım kısa bir zaman içinde bunların geri dönüşünü alırım.saygılar.

13. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Eren henüz gelmedi, mayıs ayında oradan gelecek bir arkadaşım getirecek, 1100 yard yaklaşık 1000 metre 2 makara * 168,00 USD /makara

ve sahte yemler ile ilgili araştırmalar hala yapıyorum, hatta biraz önce sevgili Modum Hakan abi ile görüşüyordum, Türkiye'de 25 TL civarı olan rapalalar 7-8 dolar civarında

Son düzenleme: 16 Mart 2010
  14. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    benim gibi usta? ah be Erman' ım usta olmaya daha çok var , bakalım ömrümüz yeter mi :(

ama dün seninle çok uzun görüştük, faydalı olabileceğim her an, yardıma hazırım kardeşim

15. Hectic

Hectic Eren

Favori Kamış:
    2.70 Tolee Kawahagi Vsp 902 10-45gr
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8Pi
    En İyi Avı:
    Levrek
    Anladım abi çok teşekkür ederim. Rapalalardaki fiyat farkı çok iyiymiş ya. Ben şu kuzenle bi görüşeyim bakalım :D Hangi markaların ucuz olduğunu tespit edince bana haber edersen çok sevinirim. Yapabileceğim bişey olursa bende seve seve yardım ederim abicim.
    Saygılar...