Stres'in Aynalı Sazanı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında balli tarafından paylaşıldı.

1. MALAKES

MALAKES selim

Favori Kamış:
    makaralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 2.80 kg
    Şansını herdaim sağlığınız iyi olsun benim kalbi temiz iyi abilerim güzel görüntüler ve güzel balık allah sizi hep korusun rastgele dostlar

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    stres yapma diyorsunda strese sokuyosun tatlı sucuları abi tebrikler teşekkürler..:)

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Teşekkür ederim İbrahim. Beğeniniz bizler için de büyük mutluluk. Gönlünüzdeki avlarda güzel balıklar sizlerin de oltasını süslesin. Sevgilerimle.:)

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Feridun ustam inan ki her rapor hazırlayışımda özellikle resimleri seçerken senin güzel gören gözlerini de dikkate almadan edemiyorum. Acaba yeterince ustamın beğenisine hitap edebildim mi diye biraz merak, biraz endişeyle fotoğrafları sıralıyorum. Sağolasın esirgemiyor ve bizleri sevindiren cümlelerinle katkı sağlıyorsun.

Hepimiz için Rabbim en güzelini nasip eder inşallah. Sen de özlettin ama. O tadından yenmez enfes raporların, harika trofelerin neredeyse tarih olmak üzere hatırlatmış olayım. Artık bu gidişe bir dur demenin vakti geldi sanırım. Daha bekletme kardeşim.;)

Selam ve sevgimle, gönlündekine inşallah..:) ;)

5. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Erzurum yine boş durmamış, bize güzelliklerini sunmuş.:) Murat abiyide, senide kutlarım Nuri abi, yine güzel bir gün ve av yaşamışsınız.

Murat abinin telaşının sebebi belli oldu artık, senden önce balığı almanın telaşesindeymiş.:p

Raporda eksik olan tek şey Erdem yokluğu, onunda gözlerinden öperim.:)

Camdaki kristallerle, "aynalı jaws"a bayıldım.:D

Yüreğinize sağlık, sevgiler.:)

6. deePblue

deePblue na

tortum dillenecek yakında :D:D:D
    şaka bir yana muhteşem resimler abi.
    balık zaten öyle..
    tebrikler :)

7. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgi ve saygılar siz gönül dostlarımızadır Yasinim. Çok teşekkür ederim güzel kardeşim.:)

Stres abimizi boş ver. O gelir-gelir bir yerde tıkanır. Arada böylesi olduğu da vakidir ancak sonu yok. Şu sıralar nasibi pek açık hepsi bu.:eek: :D

Programı yoğun, çok çalışıyor, fena şekilde çalışıyor tıpkı babası gibi. :p Galiba bu hafta Pazar hariç, Erdem bir süre daha bizlere eşlik edemiyecek amcası. Selamını iletirim kendisine. ;)

Madem beğenmiş kardeşimiz; beğenisine küçük bir ikram daha. Lütfen kabul buyursunlar efendim.;)

Son düzenleme: 24 Mart 2010
  8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Valla öyle Ahmetim, Tortum herşeyi ile dile gelmiş de en güzel melodilerini şakıyor balıkavı dostlarına. Hiç balık alınmasa da gözlerin O'nun suyuna teması bile öylesine güzel, öylesine dinlendirici ki. Anlamlı olan da bu sanırım.:)

Teşekkürler. Gönlünüzce avlara, en güzeline rastgelsin canım benim. Sevgilerimi sunarım.:) ;)

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Canım benim insan böyle açıktan açığa yazar mı? Bunu gören rakip takım elemanı taktiğin farkına varmaz mı? Bari özel mesajla söyleyiverseydin, belki işe yarardı. Olmadı işte, o şansı da kaybettik iyi mi?:eek: :( :confused:

Şaka, şaka O'nun birşey yapacağı yok yahu. Telaşa, hele ölmeye hiç gerek yok Rıfatım. :eek: Ayda yılda bir balık görmüş, daha da yok. O'nun için daha başka, çok güzel planlarım var. Lütfen bizi izlemeye devam. Gör-bak neler olacak.:D :p Desem de, durum hiç içaçıcı görünmüyor galiba.:mad:

Muhabbetle, saygıyla dostum. Sizlerin de olsun inşallah en güzelleri.;) :)

10. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Allah nasibinizi eksik etmesin.:)

Teşekkürler abi, çok güzel görünüyor.

11. guitaristanbul

guitaristanbul Adnan Cemre Aksoy

En İyi Avı:
    10 kg Orfoz
    Ahh Nuri abim ahh usta denilmiyece bir insanmısın birde bana kızarsın büyük ustasın hemde tebrik ederim :)

12. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    tam rapor olmus cali cirpi,kar buz fotolari ile,birde bu aynalilar erzurumda nasil pisiriliyor,en lezzetli hangi mevsim oluyor onlarida yazarsaniz guzel olur,hadi rastgele

13. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bak yine aynı hikaye. Adnanım, canım benim sen niye böyle yapıyorsun. Balıkı stres abim tutmuş, balli abin laporlamış. Ustalık bunun neresinde?:confused::D

Sen hiç "zelzele ustası" diye birşey duydun mu? Hah, işte O ben olabilirim. Gel anlaşalım: Hem sen usta demiş olursun, hem ben kendimi usta sayarım böylelikle.:eek: :D

14. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Yine fotoğraf sanatçılığını konuşturmuşsun Nuri Abi. Hem bu raporda hemde önceki raporlardaki balıklar pırıl pırıl, tertemiz, Tortum Gölü'nde çamaşır suyumu var yoksa? :) Tatlısu balığını aslında hiç sevmem ama sizinkiler başka, bambaşka... :)

15. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Emre, güzel yeğenim çok teşekkür ederim. Beğenin her zaman mutlu etmiştir beni.:)

Nuri abini kim, nasıl baştan çıkarmış pek merak eder ve der ki; sor bakayım Emre yeğenine acep ne demek istemiş? Zira pek bir şey anlamamış gubani.:D :eek:

16. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bu güzellikleri birlikte yaşamak için Erzurum’a özellikle beklediğim dostlarımdan biri olduğunu biliyorsun Muratım. İnşallah nasip olur da birlikte olta atarız doyasıya.;)

Siz sevgili canlara da rastgelsin en güzelleri. İmrenilesi birlikteliklerde gönlünüzce avlar dilerim. Çok teşekkürler. Selam ve sevgilerimi sunarım kardeşim benim.:) ;)

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Zaten Stres olmasa bizlerin de tebrik falan göreceği yok. Sağ olsun sayesinde işte böyle dostlardan tebrik ve teşekkür alıyoruz. :p:D Bilirsin ki, herkes her işi yapacak diye bir şey yok. Bazıları balık tutar, bazıları yayınlar, bazıları da beğenilerini ifade eder. Bir nevi iş bölümü içerisinde canlar bir olur, daha yakınlaşır, sıcaklıklar duyumsanır, muhabbet dile gelir.;)

Ercanım, değerli kardeşim gönlüne sağlık. Tadından yenmez güzellikteki avlar sizlere de nasip olsun inşallah. Göz aydınlığı hoşluklar sizlere de canım benim. Selamlarımla, gönlümdesiniz aziz dostum.;) :)

18. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Aleyküm selam Tarkan. Bir cümle kelamın binlerle kıymet, sağ olasın kardeşim. Bir balık avında gönlündeki avlarla buluşmasını istediğim, merak ve heyecanla yolunu gözlediğim güzel insanlardan biri de sensin. Rastgelir inşallah en güzeline, tadında-ender avlara. Selamlar, kendine iyi bak. Sağlıcakla, sevgiyle kal abicim benim.:)

19. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Bu yazıdan sonra ben sana daha dadalı demiyeceğim abi:mad::mad::p:p:p:p:D:D

20. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Mert kardeşim çok teşekkür ederim. Sizlere de gönlünüzce avlar, güzel birliktelikler dilerim. Bir güzel rapor da senden gelsin artık, yeter beklettiğin. Memnun oldum beğendiğine. Sevgilerimle, kal sağlıcakla.:) ;)