Arkadaşlar bence artık dişli sezonu kapandı.. Gelen balıkların çoğunun boyu tutmaya değmeyecek şekilde.. Artık dişli takımlarını kaldırıp seneyi beklemekte fayda var..
rapala devam ederde şu an çıkan balıkla 15-20 gün önce yakaladığım balık arasında çok fark var bu gün biz hatırladığım kadarıyıla en az 20-25 tanesini denize iade ettik.bir de balık bayağı incelmiş daha öncekilerin kalınlığı nerdeyise şimdikilerin 2 katı
Kiminle gidiyorsun abi sen? Biz de az önce Emre abiyle görüştük de biz de aşiyan olarak düşünmüştük...
Cidden amatör balıkçılık hastalık. Hem delüü hem maynak... Yarın sabah saat 5.30 gibi çıkcam abi evden. önce seni alırım ordan emre abiye geçer ordan da otobandan aşiyan. Uygun mudur?
Aşiyan'dan sonra Tarabya'ya geçtik. İstavrit tavan yaptı herkes kovalarını doldurdu. İri istavrit açıkta, bazen çinekop giriyor ve çaparileri dağıtıyor ama istavrit devam ediyordu. Herkese rastgele.
Aynen katılıyorum Tayfun bey. Boylar, o kurşunu akıntıda atıp çekmeye bile değmeyecek şekilde. Arada sarıkanat gelse tamam diyecem o bile gelmiyor. Yeni bir parti gelir diye umuyoruz ama çok zor.
Bu sebepten doLayı 3 haftadır boğaza inmiyorum abi, Fakat bu hafta sonu deneyip sonuca uLaşmak için ugraş vereceğim, bakaLım hep beraber sonucu burada da görürüz kendine iyi bak görüsürüz...
Benimde yarın gidesim var. Anca yarına izin aldık. Ama ehrkes bugün tarabyada Yarın kimse varmı gidecek? Şansıma bak yeni aldığım makina kargoya geç verildiği için bugün elime ulaşmıyor. Ve ben balığa gidemicem yarın
selam arkadaşlar, öğleden sonra balık durumları nasıl bu aralar. Sabah yapan rapala akşamüstüde yapıyormu tarabyada ?
Sabah aşiyan , öğleden sonra Tarabya. Yorgunluktan öldüğüm için biraz kısa geçicem. Geçen denizaltı ve savaş gemilerini çekelim derken telefonun kamerasınıda pert ettik Ben , Alper (marjinal avcı) ve Emre , toplamda 50 civarı dişli ve 1.5 kilo kadar istavritle işi bitirdik. Yakaladığmız kadarını saldık neredeyse. Öğleden sonra Tarabyada Ceyhun la buluştuk. Oradada enteresan takımlar denedik , balıkta aldık. İstavrit hala devam ediyordu biz malum bölgeyi terkederken. Resimleri kurtarabilrsem koyacağım,