Cümleten merhaba. Organizasyondan yeni geldim hemen bilgi geçeyim. Sabah 06:30 - 07:00 arası Aşiyan'da Ceyhun, Onnik Usta, Tayfun Ağabey, Afşin ve ben buluştuk. Günün ilk ışıklarıyla oltalar suyla buluştu. Balık biraz seyrek başladı ama yarım saat sonra at-çek kıvamına geldi. Balık boldu bol olmasına ama çok küçüktü. Kovaya aldığımızdan daha çok saldık. Ortak büyük bir kova açtığımız için kaç tane tuttum gibi adet bilgisi veremiyorum malesef. Ben 09:45'te oradan ayrılmadan önce büyük kovanın yarısını geçmişti diyebilirim sadece... Suyun rengi daha normal, hala biraz bulanık ama kurtarıyor. Ceyhun, Onnik Usta ve Tayfun Ağabey devam ediyorlar hala...
burak bilgi için teşekkürler.... yıl sonu iş güç bizde yoğun olunca balığa gidemediğimizden banghead sizin haberlerinizle kendimizi avutmaya çalışıyoruz...
Kolay gelsin kardeşim. Ben de yalan dolanla fırsat yaratmaya çalışıyorum açıkçası Çünkü yakında balık iyice bitecek, bari her fırsatı değerlendiriyim diyorum Velhasıl son bir kaç gidişimde balık çok zayıftı hatta hiç yoktu ama bugün biraz keyif yaptırdı. Hiç değilse tutma keyfi aldım. Akıntı çoktu 18 cm'lik çinekoplar kofana gibi geliyordu Bir ara hep küçük ve aynı boyda geldi, acaba ben bunu salıyorum aynı şapşal tekrar gelip benim oltaya mı takılıyor dedim İnşallah balık bitmeden sen de bir fırsat bulabilirsin, son bi keyif yaparsın
Sarıkanatlar hala kayıplarda herhalde. Kardan öncede aynı balıklar vardı. Hala onlar var. Zevksiz. Anlaşılan uzak atış iri istavrite devam edecez...
bakalım bu hafta sonu çalışmayabiliriz diyorlar. Dua ediyorum çalışmasınlar diye. mrsparkle 1 aydır olta sallamadım, unutacam diye korkuyorum.:yield:
burak(lüfer tutamayan arkadaş) 2013 de lakabını kofana tutamıyan adam olarak degiştir.hiç yakışmıyor lüfer tutamıyan adam.
Balıklarda balık tutanlarda güneşi görünce kendilerinden geçmişler anlaşılan akşama daha net raporlar gelir ya hade hayırlısı banghead
Ben ekiple bi ara telefonda görüştüm, çinekop devam etmiş. Epey tutmuşlardır sanırım. Bir ara iri istavrit peşine düşeceklerdi ama naaptılar o kısmı bilemiyorum.
Son durumumuz http://www.facebook.com/photo.php?v=10151137089721937&set=vb.248686321819555&type=2&theater
Okan abi tanismak nasip olmadi, ben gitmeyi dusunuyorum sabah 6:30 gibi. Bugun yeni rapalalar aldim spottan bir deneme yapacagim.
biz de biraz çalışmaya devam ettik . siz gittikten sonra Emre geldi Ceyhun da takımları toparladı onlarda gitti kaldık iki ihtiyar delikanlı başbaşa biz de 1-2 el daha attık bayağı bir balık vardı paylaştık ve de bügünkü maceramız sona erdi dişli ailesi de yavaş yavaş boğazı terketmeye başladı yakında istavritle başbaşa kalacağız
Onnik Abi, keşke bu sabah ben de katılabilseydim size ama nasip... Suyun rengi nasıldı abi yeşillik açılmış mı? Bir de sabah lodos vardı muhtemelen yarında lodos olacak akıntıyı etkilemişmiydi lodos. Yani sabah aşiyan akıntısı nasıldı? Bir de yarın sabah yine aşiyanda mı olursun abi?
suyun rengi berrak değil ama balık var boyları ufaldı ve inçeldi yarın sabahı inan ki şu an bilmiyorum yoruldum sağa sola koşturdum biraz erken kalkabilirsem belki