Hem de sabahlamışlar sanırım. Yarın gelemem diyor, birtek salı günü işim var onda da organizasyon yapıyorsunuz diyor. Amin biraderim, cümleten hayırlı işler.
inanılmaz Birşey soracağım. Bu işlerde yeniyim ama rapala hırsızları derken ne demek istediniz ? Gerçekten böyle şeyler oluyor mu ? İnanmak istemedim de....
Volkan bey, burası Türkiye! adamın kovasından lüferi çalarlar haberin olmaz. o kadar yani. Geçen buluşmada açık bırakılan takım çantalarından rapalalar eksilmiş. Düşünün 20 kişiyiz ama fark edemiyoruz!
Denize bir halata iki taş bağlayıp atıyorlar, bizde dipte balığı ararken rapala takılıyor halata ve orada kalıyor. Bu aralar dalgıçlar arttı zaten etrafta.
Evet. Yoğun rapala ile avcılık olan meralarda (emirgan-aşiyan-hisar) dibe halat döşeyip milletin rapalasının takılmasını sağlayıp gece toplayanlar mevcut. Topladıkları rapalalarıda 1.5-5 lira arasında satıyorlar. Bu yüzden eğer daha önce takılmayan bir mera üstüste takılmaya başladıysa ısrarcı olmayıp mera değiştirilmesini öneriyorum.
Bir tane sağlam üçlü iğne, 0.40 filan ip misina, bir de kurşun. Maksat tekere çomak sokmak di mi? Çıkarılan rapalalarda hayırna ikram edilir bölge ahalisine.
Ellerinize sağlık çok güzel takımlar. Yalnız birşeyi merak ettim karışık renkli takım bağlamak etkili olmaz mı? Misal rapala da da tek renk değil birden fazla renk olanları kullanıyoruz. 10 köstek de farklı renkte olsa güzel verim alınır mı merak ettim doğrusu. Şu bağlamayı da öğrenirsem rahatlayacağım artık
Çoklu rengi denedim ama pek verim alamadım (istavritte), ama balık bol olduğunda siyah tüye bile geliyor (denenmiştir ) Yakında köstek ve takım bağlama videolarını çekmeyi düşünüyoruz, tabiki mantarlı takım, örgü-mono ve mono-mono şok düğümlerinide.