Başkana dedim olmuyo böyle ,meteoroloji tutturamıyor . şu adreslere yüksek çözünürlüklü uydu kamerası koyun anında görelim . oda kırmadı sağolsun http://tks.ibb.gov.tr/
Eklemleri önce benzinle temizlemeli , ardından 10-40 kamyon yağı ile yıkamalı , üstüne bor katkılı bir yağ eşliğinde castrol magnatech ile yağlamalı , sonrasına bakarız
onu çekene kadar çanım çıktı hani geçen halıflex çekmiştim kim vardı Burak sen vardın o gün 2 metre boy en 15 cm tamam dedim bu sefer torik geliyor:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Merhaba "Tarabya fishing team" dostlar, sizin içinde uygun olursa ortak bir av yapıp sizlerle tanışmak isteriz
salı günü av var galıba bir aksilik olmazsa bizi takip edin yerini birazdan bizim kaptan Ceyhun yazar
Teşekkürler Onnik abi, hafta içi çıkabilen arkadaşlarımızla birlikte bende müsait olursam gelmeye çalışırım.Bizde sizleri Anadolu yakasına her zaman bekleriz
Bu sene bizde Tarabya ve Kalenderde avlar yaptık, mekanlar bize yabancı değil, maksat sanaldan tanıdığımız dostlarla yakından tanışmak, sohbet etmek ve olta sallamak
memnun oluruz İsa bey, Salı günü Aşiyan'dayız, haftasonuda buluşuruz. Hangisi uygunsa size, görüşmek üzere.
tabiki seve seve gelirim ben emekliliğin keyfini sürüyorum .tornumun gelmediği günler balığa kaçıyorum