Bizim burda da tam tersi (beylikdüzü) baş belası olurlar takımlara .. Genelde 20-22 cm ama çok küçükleride geliyor yemi bozuyor. Bu sene tuhaftı buralar, taş hanisi ,vatoz,levrek,lüfer, istavrit , hamsi , kalkan ( 1 kere gördüm ) izmarit, mırmır,eşkina ,trakonya,iskorpit ve adını bile bilmediğim yakalayınca hafif tırsarak suya attığım acayip çirkin balıklar. İlk kez bu sene böyle oldu buralar vardır bir hikmeti, izmarit ve istavrit hala var
Ben pişman olmamda Burak, bu sene yaşadığım bir olayı anlatayım sen hazırlıklı ol yinede.. Kulakları çınlasın bir polis arkadaş var,adı Mehmet... Yan yana balık tutuyoruz mekanda, ikimizin oltalarıda denizde.. Ben 4 tane peşpeşe çektim, 32- 35 cm civarı ona tık demedi.. Ben yem kesmek için arkamı döndüğümde üstümden atlayıp benim oltayı kaptı ve çekti.. 39 cm lik sezonun en büyük lüferiydi.. bi yandan da küfür ediyodu, "ulan benim olta yarım metre ötede ona niye gelmiyosunuz diye..
Kismet işte biz daha o kadar büyükleri göremedik bu sene onnik abi biraz şanli o konularda geçen gün 42 santimlik bi lüfer almiş
Benzeri bana oldu abi o yüzden dertliyim ya zaten. 2 metre içinde 3 kişi avlanıyorduk. 3'ümüze de aynı anda vuruş oldu, tasmaladık... Sağımdaki lüfer solumdaki lüfer ben sarı kanat aldım Kısmet işte... Hayvan benden kaçıyor dedim ya
Benim bu seneki rekorum 61 cm .. istavrit çaparisine tavuk taktım ,başına mantar dibine 10 gr kurşun .. Tavuğu buttan kesmek lazım gögüs etine gelmiyor. çok ince bir lüferdi sanırım çanakkale den
Sabah suyuna Emirgan denemedik hiç, ne dersin? Aşiyan akıntısı bazen çok üzücü oluyor. Geçen sabah Volkan'la 175 gr denedik nafile, 200 gr bile akar giderdi... Ben bir de Saklıbahçe ve Arnavutköy'ü merak ediyorum. Bilgisi olan varsa haber verir umarım.
İşte firsat ama sali diolar sen yarin plan yapiodun sali yapak bari plani hep birlikte. Bu arada sali ve çarşamba hava 10 rüzgar namina bişi yok