Fenerin soluna gideceksek 100 tl'lik sahte at farketmez zaten Eğer sağa gideceksek ben çarpma getiricem dipten rapala toplıycam Kilosunu 500'den satarım orda
Orda o işi yapan var zaten. Gece halattaki bütün ganimeti topluyor crystal minnowları 5 liradan satıyor.
Geçen senelerde bende kullanırdım orda duel-yo-zuri vs. ama bu sene dibe halat döşeyen rapala hırsızları türediğinden beri kullanmıyorum.
Yok, ben Pelican ve Oscar'ın üstüne çıkmıyorum, o kadar da değil Ama en çok daha da ucuz olan Aragon'larımı kaybedince üzülüyorum, çünkü onları bulmak zor Aşiyan için 1 liralık kaşık üstüne çıkmamak lazım ama gene dayanamıyoruz, o sahteleri almaya gittiğimizde beni de kandırıyor o sahteler, bi dünya para veriyorum Hayır 1.5 liralık Oskar'lardan kalmış olsa piyasada süper olacak ama yok Birkaç tane abuk subuk renk kalmış sadece.
Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Salı 25.12.2012 Saat: 07:00 Yer: Aşiyan Hedef Balık: Rapala/kaşık ile lüfer Hava sıcaklığı: 9° Rüzgar: Lodos 3km Ceyhun 0538 889 81 79
Günaydın herkeze. Az önce Okan (Orsilon) ile konuştum. Galata'dan Tarabya'ya kadar tüm avlakları denemiş, tık yok diyor. Ayrıca suyun rengi düzelmeye başlamış, bilginize...
Alla alla okan baliktamiymiş!! Yok canım gitse beni arardi yani aricakti habersiz gitmez heralde beraber gidicektik ama Hayirli haftalar arkadaşlar hayirli işler bol kazançlar..